Botox v Praze?

210
24.11.11 13:41

Botox v Praze?

Chtěla jsem poprosit o typ / zkušenost… Uvažuju, že bych si nechala dát do čela trochu botoxu - hrozně vraštím čelo, vlastně pořád:-) když mluvím, přemýšlím, sluníčko, i jen tak bezduůvodně 8o a tak jsem uvažovala, že bych si nechala píchnout trochu botoxu - ale slyšela jsem, že když se to neudělá pořádně, tak třeba klesne obočí / víčka / zmenší se oči.. no to mě úplně děsí, že by mi to udělali špatně. Nemáte někdo typ / dobrou zkušenost s nějakým lékařem v Praze? Na kolik vás to tam vyšlo a taky: jak dlouho to vydrželo???
Děkuju všem za zkušenosti a typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3106
24.11.11 14:36

Slyšela jsem, že kyselina hyalarunová je mnohem lepší, vlastní zkušenost nemám, ale botoxu bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.11 14:52

zadej do vyhledávače botox zkušenosti a vyjede ti mnoho názorů a zkušeností

• Citovat
  • Upravit
210
24.11.11 20:46

Nevím kde je problém, já už do vyhledávače „botox zkusila dát“, ale vyjede mi jen něco „botox a pocení“  — právě že mi přišlo divný, že by tady nikdo dřív neprobíral botox… holky, komu vám to funguje, nemůžete mi sem moc prosím vložit linky… já fakt nevím… zkoušela jsem to odpo i teď a prostě mi nic nevyjede (jindy to používám, takže to není (snad) tím, že bych byla takový pako :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
24.11.11 23:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat