Color B4 Regular - stahovač barvy

10142
23.11.11 18:06

stahovač barvy z vlasů

Holky,

prosím vás, máte některá zkušenost s přípravkem Colour B4 Regular????????????????? koukala jsem na videa a četla nějaké články, vypadá to jako zázrak 8o 8o 8o
Nebo s přípravkem BLACK Server Hair Colour Remover odstraňovač barvy z vlasů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1vet
9.1.12 14:28

Taky by mě to zajímalo :) Už mám black server objednaný tak zkusím…

• Citovat
  • Upravit
1
11.2.12 04:14

Vyzkoušela jsem COLOUR B4 a Black Server a už bych neměnila. Doporučuji jedině COLOUR B4, je bezkonkurenční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nickolettka
25.2.12 19:50

Holky kde se dá sehnat colour B4 extra? …

• Citovat
  • Upravit
10142
25.2.12 19:56
Nickolettka píše:
Holky kde se dá sehnat colour B4 extra? …

tak co jsem koukala a četla kde ostatní kupovali, tak tady: http://www.gshair.cz/…tDetail.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nickolettka
25.2.12 20:13

Já jsem teď projela diskuze a tam většina právě na tyto stránky nadává,že tam mají 3-5 dní a většinou to chodí za měsíc nebo vůbec :( :(

• Citovat
  • Upravit
10142
26.2.12 09:07
Nickolettka píše:
Já jsem teď projela diskuze a tam většina právě na tyto stránky nadává,že tam mají 3-5 dní a většinou to chodí za měsíc nebo vůbec :( :(

to jo, ale právě nikde jinde to snad nemají. Je to z anglie, těžko dostupné :nevim: Někdo snad psal, že se to dá koupit v Tescu, na to další dodala že ano, ale je to náhoda, když to tam mají. Ale za zkoušku se nic nedá. Nebo to objednat tady a s tou dobou dodání počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snupi1
26.2.12 20:02

V tescu mají jen regular, toto zboží doprodávají. Ptala jsem se prodavačky.

• Citovat
  • Upravit
Nickolettka
26.2.12 20:08

Já jsem totiž hrozný tele :mavam: Barvila jse si hezkou barvu do hněda,oříškovo medovou …a nechala jsem si „poradit“ od kámošky a naplácala si tam tmavě hnědou,je to skoro až do černa a vůbec se vtom necítím :( A ten regular by mi na to asi nestačil :(

• Citovat
  • Upravit
snupi1
26.2.12 20:19

No já mám skoročernou a moc mi barvu nestáhl - tak do tmavěhnědé s leskem do zrz. Budu zkoušet jinou značku. Pokud máte přeliv tak by mohl stačit.

• Citovat
  • Upravit
Nickolettka
26.2.12 20:20

Bouhžel…mám barvu.A od jaké značky se ještě dělají přípravky na této bázy?nic jiného neznám.. :( 8o

• Citovat
  • Upravit
snupi1
26.2.12 20:30
  • Citovat
  • Upravit
snupi1
26.2.12 20:31
  • Citovat
  • Upravit
Nickolettka
26.2.12 20:44

Děkuji moc,jste zlatá :kytka: juknu na to

• Citovat
  • Upravit
snupi1
26.2.12 20:51

Není zač. Já si budu objednávat asi od Subriny. Tak jsem zvědavá, už zase vidím to dlouhý vymývání… Doporučuju se neřídit dle návodu a vymývat min o 5 minut déle, jinak vlasy znovu ztmavnou. Tohle jsou zkušenosti jiných, co jsem vyčetla z diskuzí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková