Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zajímalo by mně, zda se najde někdo, kdo vyzkoušel spalovač tuků Slim Greenline 700.
Viz: http://e.medicalnewsreporter.com/
Myslím, že je to další chyták a tahák peněz. Nechal se někdo nachytat tímto nebo jiným produktem?
Beru ho už skoro dva týdny .. mám dole 1,5 kg ale nemyslím si, že na tom má zásluhu tento produkt protože sem začala jíst pravidelně 5krát denně, hodně piju, vyřadila sem sladký a každej den cvičim!
Jako podpora při hubnutí možná dobrý ale hlavně nikdo nespoléhejte že zhubnete nějakejma práškama, základ je upravit jídelníček a cvičit to za vás žádnej produkt neudělá ![]()
Tý jo, ale i tak 1,5 kg za dva týdny je dobrý! ![]()
Napadlo tě zkusit necvičit a jen užívat ty tabletky, co to udělá?
MeloryNox píše:
Tý jo, ale i tak 1,5 kg za dva týdny je dobrý!
Napadlo tě zkusit necvičit a jen užívat ty tabletky, co to udělá?
Jo docela dobrý ale je to hodně vydřený ..
Mmj ségra je bere taky a váha ani ťuk ![]()
Díky moc za odpovědi. ![]()
Byla bys ochotná napsat tyto zkušenosti do komentářů (úplně dole na stránce) na http://e.medicalnewsreporter.com/ ?
Nezabírá vůbec,chci vrátit peníze a není na koho se odvolat ![]()
To je 100% blbost…ked ti niekto slubuje vysoky ubytok vahy za kratky cas, tak je to vzdy blbost
.
Totiz iba chudnutie 0,5kg max 1kg tyzdenne neprinasa jojo efekt.
Ludia si chvalia Alli…ale neviem ja som ho neskusala a ani tak skoro nemozem, pretoze kojim…
V dnešní době, kdy se internet jenom hemží podvodnými a lživými nabídkami různých zázračných medikamentů na kde co to mají i ti, kteří by přišli opravdu s něčím účinným velmi těžké - nikdo jim už nebude věřit. A tak je i prostředek Slim Greenline jedním z těch, které se snaží vydělávat na důvěřivosti lidí a někdy i na tom, že si člověk řekne - a co když právě toto není podvod? Ale pak zjistí, že to podvod je tak jako v případě tohoto produktu. Vůbec všechny doplňky stravy jsou vlastně homeopatika, to je prostředky s tak nízkou koncentrací účinných látek, že prakticky nemají žádný význam. A co na tom bohatne lidí!
včera jsem se nechal strhnout a objednal jsem 2 balení Weight Loss.
Jedná se o nějaké tabletky z borůvek. V diskuzi je tolik nadšených lidí ale předpokládám, že to je pouze reklamní oblbovák. Protože moje objednávka nebyla potvrzena ani není možnost se dopátrat člověka, který za tímto produktem stojí. Pod garancí a slibem, vrácení peněz
v případě neúspěchu, je podepsaná nějaká dietoložka(jméno jsem zapomněl), kterou nikde nenajdete. Je to podfuk!!! Jestli mi něco přijde, určitě to nevyzvednu, poněvadž už jim nevěřím. Určitě by mi poslali za 1200Kč trochu rýže.
Weight Loss.
Dobrý den, chci reagovat na příspěvek „Duchny“, že zřejmě došlo k nesprávnému potvrzení objednávky, jelikož mně cca do 2h po odeslání objednávky volala operátorka a objednávku potvrdila a Weight Loss mi dorazil do 2dnů. Opravdu rychlé vyřízení, nemohu si na dodavatele stěžovat. Co se týká účinku, zatím žádné závratné výsledky (1kg za dva týdny
), ale je fakt, že i kdyby to mělo fungovat pouze jako detox, nelituju peněz. A účinek je na pleti už teď fakt znát - čištění, to musím uznat. ![]()
Monika Alli mi tiež doporučili minulý rok som ho brala mesiac a jediné účinky aké to malo že som sa očistila od oleja s tými následkami že som celý deň musela byť veľmi blízko WC žiadne zmeny s váhou .Ale samozrejme záleží od organizmu a o strave.
Proč chodí po světě tolik hrošíků, když je tak jednoduché zhubnout, mám na to dvě vysvětlení.
1.Nefunguje
2.Je to tak drahé, že si to většina normálních lidí nemůže dovolit.