Bezbolestná liposukce

Anonymní
23.11.11 16:22

bezbolestná liposukce

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s neinvazivní bezbolestnou liposukcí Exilis. Velice nad tím uvažuji, není to nejlevnější záležitost, proto se ptám zda byl efekt opravdu takový jak píší.
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.11.11 16:27

bubu nevím, jestli to je ono nevyznám se v tom http://www.exilis.cz/
Takže jsi to podstoupila? A výsledek? O kolik lepší? Tuky, celulitida?
Mám možnost mít 4× ošetření za 12000,– tak jestli se to vyplatí tedy.. a je to dlouhodobé?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.11 16:43

Aha aha, já mám právě možnost toho výhodného balíčku a dočetla jsem se že to je jednou za 2 až 3 měsíce. Tak já to ještě promyslím. Děkuju moc. Jo a jak je to když jsem po sekci? :think:

• Citovat
  • Upravit
8935
23.11.11 18:54

Také jsem nad tím uvažovala,u nás v salonu naopak říkají,že efekt po jedné návštěvě není,doporučijí jich 6,nyní v akci za 7500,– No upřímně-láká me to dost.
A nepodstoupil jste někdo metodu zmrazení tukových buněk?I po té jsem pokukovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
23.11.11 19:44

Slyšela jsem,že jedna návštěva je efektivní na podkladě toho,že se část těla odvodní a brzy je to zase zpět.Možná že záleží jaká je to metoda,jaký přístroj.A také jsem neslyšela,že u hodně obézních lidí to nefunguje-spíše jsem to brala tak,že tam to bude nejmarkantnější.Ale to je jen moje úvaha,to jsem nikde neslyšela.
V salonu,kam chodím na nehty a dost jim důvěřuji, mají právě přístroj,kde majitelka prodává 6× kůru,protože říkala,že někdo by si koupil třeba dvě či jednu a potom by skuhral,že je to bez efektu.Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.11 20:00

No nejsem vyloženě tlustá, mám 80kg :oops: Tak uvidím, asi do toho půjdu jako dárek k vánocům, děkuji moc za informace.

• Citovat
  • Upravit
474
27.11.12 23:50

Nabizim bezbolestnou liposukci zapomosi laseru, presneji lipolaseru na 4-6 partii na Praze 4,studio Bodycalm na pankraci, prodam za 250kc, ja platila 400,normal stoji 6000,ale ve zvyhodnenem balicku, kde jich je vic stoji 1000kc, ja mam nemocnou holcicku, tento ct to je, dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 02:41

Vyzkousela jsem vsechno mozne vcetne toho zmrazovani. jedine, co muzu doporucit, je normalni liposka. taky neboli a je stoprocentni. proste vidite, jak z vas ten tuk odchazi do kade a tam taky zustane. myslim, ze i financne z pozice naklady vs efekt, cas, navratnost resp. nenavratnost odsatych tuku je to jednoznacne nejlepsi! sla bych znova hned…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.12 03:27
@Anonymní píše:
Vyzkousela jsem vsechno mozne vcetne toho zmrazovani. jedine, co muzu doporucit, je normalni liposka. taky neboli a je stoprocentni. proste vidite, jak z vas ten tuk odchazi do kade a tam taky zustane. myslim, ze i financne z pozice naklady vs efekt, cas, navratnost resp. nenavratnost odsatych tuku je to jednoznacne nejlepsi! sla bych znova hned…

No jo, jenže jedinej doktor, kterému bych se svěřila (Dr. Linzer) zemřel a ostatním moc nevšřím - u koho si byla na lipo Ty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.12 12:10

Ty jo, kde mel ordinaci? ja snad byla taky u nej :-0 je mi to jmeno povedome…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.12 12:12

No fakt! byl to on. Jakto, ze umrel, na co? byla s nim desna sranda… :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.12 13:08
@Anonymní píše:
No fakt! byl to on. Jakto, ze umrel, na co? byla s nim desna sranda… :-(

No myslím, že někdy loni v létě, ještě jsem u něj byla na konzultaci a pak když jsem volala mi to řekli. Prý ho zastoupil Mudr. Kufa, ae ten mi není tak sympatický, je to takový suchar nepříjemný…ale podle toho, jak jsem viděla video s ním, tak dělá stejnou metodu jako Linzer - opravdu modeluje a není to tak, že dělá třeba jen břicho, ale modeluje ho a tím pádem, pokud do linie břicha zasahuje něco z boků, tak tam také zajede. Mám srovnání, na lipo jsem byla vícekrát…a v těch partiích, kde mi něco dělali, jsem nadmíru spokojená :mrgreen: Jen teda po porodu mám špek na břiše, ale dokud kojím, tak stejně asi bude a snad až přestanu kojit, tak nebudu tak strašně na sladké…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.13 12:07

Ahoj, diskuze je starsi tak zakladam novy dotaz. Mám 159cm a vážím 52kg takže celkově jsem hubená. Tuto váhu si držím už od té doby co jsem změnila životní styl. Cvičím denně, jím zdravě 5 porcí denne. Piji jen vodu, caje a jsem abstinent. Takhle jedu už 4 roky. Prestože mám vypracované břicho a ruce, porad nejsem spokojená se stehny a lýtky. Ať cvičím co cvičím prostě nejsem spokojená a stehna mám trochu silnějsí. Premyslim o teto bezbolestné liposukci, ale nevim, nazory jsou pul na pul. Podstupoval to nekdo v posledni dobe? A jestli ano, tak kde? Diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková