Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, diskuze je starsi tak zakladam novy dotaz. Mám 159cm a vážím 52kg takže celkově jsem hubená. Tuto váhu si držím už od té doby co jsem změnila životní styl. Cvičím denně, jím zdravě 5 porcí denne. Piji jen vodu, caje a jsem abstinent. Takhle jedu už 4 roky. Prestože mám vypracované břicho a ruce, porad nejsem spokojená se stehny a lýtky. Ať cvičím co cvičím prostě nejsem spokojená a stehna mám trochu silnějsí. Premyslim o teto bezbolestné liposukci, ale nevim, nazory jsou pul na pul. Podstupoval to nekdo v posledni dobe? A jestli ano, tak kde? Diky
No myslím, že někdy loni v létě, ještě jsem u něj byla na konzultaci a pak když jsem volala mi to řekli. Prý ho zastoupil Mudr. Kufa, ae ten mi není tak sympatický, je to takový suchar nepříjemný…ale podle toho, jak jsem viděla video s ním, tak dělá stejnou metodu jako Linzer - opravdu modeluje a není to tak, že dělá třeba jen břicho, ale modeluje ho a tím pádem, pokud do linie břicha zasahuje něco z boků, tak tam také zajede. Mám srovnání, na lipo jsem byla vícekrát…a v těch partiích, kde mi něco dělali, jsem nadmíru spokojená
Jen teda po porodu mám špek na břiše, ale dokud kojím, tak stejně asi bude a snad až přestanu kojit, tak nebudu tak strašně na sladké…