Botox - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.5.14 13:21

Ahoj děvčata mám dotaz

mám glabellu píchnutou ale stále se dokážu zamračit, sice méně, ale pořád, je to týden od aplikace… je normální, že se jde trochu yamračit??

• Citovat
  • Upravit
611
18.5.14 09:43

Ahoj, jj, je, taky mi to tak dělalo, měla jsem jim dát vědět až po 3 týdnech, a to už mi zamračit fakt nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
7.10.14 12:30

Ahojte holky,
můžu se zeptat v kolik letech jste šli poprvé na botox?
díky za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 21:50
@fontea píše:
Ahojte holky,
můžu se zeptat v kolik letech jste šli poprvé na botox?
díky za odpověď :-)

V 18cti :pankac:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.10.14 10:31
@Anonymní píše:
V 18cti :pankac:

a muzu se zeptat proc?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.14 13:09

@KackaDoup Prevence a navic jsem mela mezi obočím, kdyz jsem se usmala ci svrastila obočí, takovou carku :?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.10.14 13:23
@Anonymní píše:
@KackaDoup Prevence a navic jsem mela mezi obočím, kdyz jsem se usmala ci svrastila obočí, takovou carku :?

jeje :roll: :lol: a co budes delat ve 40? ja si vystacim s kokosovym olejem, bb kremem za 200 a rasenkou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.14 14:07

@KackaDoup To nevim, asi pujdu na facelift :nevim:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.10.14 14:19
@Anonymní píše:
@KackaDoup To nevim, asi pujdu na facelift :nevim:

nebo spis mozna dostanes rozum ;) :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24
29.10.14 15:17

Holky, juknete mi na bazar, mozna by se vam to mohlo hodit, jeste mam par kousku. Byla jsem i na botoxu opakovane, ale jakmile mi klesne celo, tak za chvili budu potrebovat strihnout horni vicka :-/ ale to co mam, Botox krem je to v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
31.10.14 11:03

Aha, no já mám taky právě čáru mezi obočím…už od 15ti, pořád se šklebím a mračím se i ve spánku, takže krém už mi nepomůže, nejspíš si to dám k třicetinám, pač mi začíná vadit čím dál víc… :cert: :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.10.14 12:13

Já už byla opakovaně asi 5× čelo mám jako roletu od krámu, holt genetika. peru se s tim od 20ti. Botox jednou ročně už 5 let, funguje vždy tak půl roku, ale častějc chodit nechci, aby fungoval co nejdéle a tělo si nezvyklo. Takže krémem to podporuju a spokojenost. Taky jsem měla nervy při pohledu do zrcadla. Důležité je vybrat dobrého doktora, který to umí píchnout. Abys nedopadla jako Laurinová, ta měla jedno obočí úpně spadlé jakpo obrně a trvalo 2 měsíce než se ta koňská dávkatrochu vstřebala. Všechno má své plusy a i mínusy. Mě tím obočí taky klesá, takže v 29 přemýšlím nad víčkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.14 12:26
@KackaDoup píše:
nebo spis mozna dostanes rozum ;) :hug: :kytka:

Pochybuji, plna čekarna je žen okolo klidně 50ti let :mavam:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
31.10.14 12:39
@Anonymní píše:
Pochybuji, plna čekarna je žen okolo klidně 50ti let :mavam:

jak se vylucuje s rozumem? prestanes byt posedla svym vzhledem treba, prestanes podlehat kultu mladí..u 50 letych ja to chapu…u 18 lete ANI OMYLEM!

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
31.10.14 12:40

Vsak kdyc clovek sleduje celebrity nad 40 je to vetsinou prehlidka zrud, neprirozenych.,..vypadaji jak masky..Renne Zvel. treba vypada jako nekdo jiny..ze ji nevadi, ze zmenila uplne svoji tvar :zed: pry zdravý zivotni styl. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková