Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, jj, je, taky mi to tak dělalo, měla jsem jim dát vědět až po 3 týdnech, a to už mi zamračit fakt nešlo
Ahojte holky,
můžu se zeptat v kolik letech jste šli poprvé na botox?
díky za odpověď ![]()
@fontea píše:
Ahojte holky,
můžu se zeptat v kolik letech jste šli poprvé na botox?
díky za odpověď
V 18cti ![]()
@KackaDoup Prevence a navic jsem mela mezi obočím, kdyz jsem se usmala ci svrastila obočí, takovou carku ![]()
@Anonymní píše:
@KackaDoup Prevence a navic jsem mela mezi obočím, kdyz jsem se usmala ci svrastila obočí, takovou carku
jeje
a co budes delat ve 40? ja si vystacim s kokosovym olejem, bb kremem za 200 a rasenkou…
@Anonymní píše:
@KackaDoup To nevim, asi pujdu na facelift
nebo spis mozna dostanes rozum
![]()
Holky, juknete mi na bazar, mozna by se vam to mohlo hodit, jeste mam par kousku. Byla jsem i na botoxu opakovane, ale jakmile mi klesne celo, tak za chvili budu potrebovat strihnout horni vicka :-/ ale to co mam, Botox krem je to v pohode
Aha, no já mám taky právě čáru mezi obočím…už od 15ti, pořád se šklebím a mračím se i ve spánku, takže krém už mi nepomůže, nejspíš si to dám k třicetinám, pač mi začíná vadit čím dál víc…
![]()
Já už byla opakovaně asi 5× čelo mám jako roletu od krámu, holt genetika. peru se s tim od 20ti. Botox jednou ročně už 5 let, funguje vždy tak půl roku, ale častějc chodit nechci, aby fungoval co nejdéle a tělo si nezvyklo. Takže krémem to podporuju a spokojenost. Taky jsem měla nervy při pohledu do zrcadla. Důležité je vybrat dobrého doktora, který to umí píchnout. Abys nedopadla jako Laurinová, ta měla jedno obočí úpně spadlé jakpo obrně a trvalo 2 měsíce než se ta koňská dávkatrochu vstřebala. Všechno má své plusy a i mínusy. Mě tím obočí taky klesá, takže v 29 přemýšlím nad víčkama
@KackaDoup píše:
nebo spis mozna dostanes rozum![]()
![]()
Pochybuji, plna čekarna je žen okolo klidně 50ti let ![]()
@Anonymní píše:
Pochybuji, plna čekarna je žen okolo klidně 50ti let
jak se vylucuje s rozumem? prestanes byt posedla svym vzhledem treba, prestanes podlehat kultu mladí..u 50 letych ja to chapu…u 18 lete ANI OMYLEM!
Vsak kdyc clovek sleduje celebrity nad 40 je to vetsinou prehlidka zrud, neprirozenych.,..vypadaji jak masky..Renne Zvel. treba vypada jako nekdo jiny..ze ji nevadi, ze zmenila uplne svoji tvar
pry zdravý zivotni styl. ![]()
Ahoj děvčata mám dotaz
mám glabellu píchnutou ale stále se dokážu zamračit, sice méně, ale pořád, je to týden od aplikace… je normální, že se jde trochu yamračit??