Botox - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
28.10.21 09:00

Botox čelo

Byla jsem na botoxu za posledních 6 let asi 5 x. Ale co si pamatuju poprvé a podruhé mě to čelo zvláštně mravenčilo, lechtalo a občas píchlo, když to bylo po pár měsících. To jsem měla nějaké akce na botox našlé na Slevoma-tu apod. Pak jsem byla Yes Visage na nějaké akci a to mi rychle vyprchalo. Drží mi to jinak skoro rok. Naposledy 2 x u paní Handlové v Praze a vše bylo ok. Už je to teda těsně před Covidem poslední dávka, ale nějak na jaře zase půjdu. Přijde mi, že to je fajn na psychiku. Já začla s botoxem po třicítce jen na čelo a skoro to nebylo ani potřeba, ale díky tomu ani teď před 40 nemám skoro vrásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
4.4.22 10:55

Poradíte kam na botox v Brně? Nikdy jsem nebyla, chtěla bych odstranit vrásky na čele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
5.4.22 10:32
@monda píše:
Poradíte kam na botox v Brně? Nikdy jsem nebyla, chtěla bych odstranit vrásky na čele.

já nedám dopustit na medicom: https://www.medicomclinic.cz/…botulotoxinu, byly jsme tam (já maminka kamarádky) na všem možném a líbí se mi jejich přístup, že jim jako pacinet nejsi ukradená a nemají tě jako další produkt ale jde jim o to, jak to na tobě vypadá a případně doporučí co by bylo pro tebe nejlepsí.. a co je taky plus tak se tam dá zaparkovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.4.22 20:12

Botox České Budějovice

Zdravím dámy, mám dotaz. Můžete mi prosím doporučit někoho ověřeného, kam jít na Botox v ČB?
Děkuji moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.12.22 09:02

Prosím jak vypadá obličej hned po aplikaci? Nějak oteklý červený a jak dlouho? Jde mi o to jestli se pak vrátím do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.22 13:21
@mokuty píše:
Prosím jak vypadá obličej hned po aplikaci? Nějak oteklý červený a jak dlouho? Jde mi o to jestli se pak vrátím do prace

Ahoj, chodím na mračivku a čelo a přestože obličej nějak oteklý nemívam, do práce bych nešla. Je dobré na to nedávat žádný makeup a ty vpichy jsou prostě vidět. Udělám si vždy takový klidový režim. Hlavně je důležité se nepředklánet, nelehat si.

• Citovat
  • Upravit
622
27.1.24 12:24

Ahoj holky, kdo jste byl někdy na mracivku. Já byla teď v pondělí. Je mi 39. Mracivka mi nepřišla velká moji blízcí nechapali proč to řeším, ze vrasku nevidi. Ale já ji viděla když mám make-up a jsem pod ostrým světlem je pro mě výrazná. Doktorka byla na doporučení kamaradky. Když jsme se ptala kolik Davek mi dává, řekla, ať to neřeším, ze mi tato informace nic nepovi. Řekla si 2500,– a nazdar. Nevím tedy nic. Ale 6. Den je vraska úplně stejná… mate někdo takovou zkušenost s mracivku? Poslala jsem ji foto s dotazem ze se nic nemění a ona mi napsala: “kůže v tom místě je už zlomena to se nevyhladi…” to mě dost nastvalo, ptz mi to neřekla osobně v den aplikace ale až teď 8o je ki 39 vraska není hluboka a opravdu se s ni musím smířit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.24 19:10
@kathon píše:
Ahoj holky, kdo jste byl někdy na mracivku. Já byla teď v pondělí. Je mi 39. Mracivka mi nepřišla velká moji blízcí nechapali proč to řeším, ze vrasku nevidi. Ale já ji viděla když mám make-up a jsem pod ostrým světlem je pro mě výrazná. Doktorka byla na doporučení kamaradky. Když jsme se ptala kolik Davek mi dává, řekla, ať to neřeším, ze mi tato informace nic nepovi. Řekla si 2500,– a nazdar. Nevím tedy nic. Ale 6. Den je vraska úplně stejná… mate někdo takovou zkušenost s mracivku? Poslala jsem ji foto s dotazem ze se nic nemění a ona mi napsala: “kůže v tom místě je už zlomena to se nevyhladi…” to mě dost nastvalo, ptz mi to neřekla osobně v den aplikace ale až teď 8o je ki 39 vraska není hluboka a opravdu se s ni musím smířit?

Ahoj, já byla poprvé v 37 taky na mracivce. Měla jsem ji teda asi větší než ty. Měla jsem botox ale i trochu výplně napoprvé. Od té doby chodím pravidelně už jen na botox a stačí jen ten. Po mracivce ani památky. Kolik čeho jsem měla ale teda taky nevím. Teď mám na podruhé i čelo a zmizely i opravdu hluboké vrásky.

• Citovat
  • Upravit
8
24.2.24 19:03

Varování před Dysportem

@TS16

Příspěvek upraven 30.07.25 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.6.24 10:03

Varovani pred Dysportem

Ahoj, ja jsem po aplikaci Dysportu do cela 5 dni a mam podobne priznaky jako ty. Tlak a bolest v cele a v zadni casti oci, ospaly vyraz, nemohu poradne otevrit oci, unava cele hlavy, spadlo mi oboci a vypadam take jako orangutan, ani se na sebe nemohu podivat, ocicka mam najednou malinka jak spendiky, jak mi na ne oboci zezhora tlaci. Kdybych toto predtim vedela, nenechala bych si ho pichnout ani za nic, vrasky jsem mela minimalni. Navic glabela mezi obocim mi zustala uplne stejna, V podstate jsem chtela vyplnit jenom ji, ale doktor mi vyplnil celo a glabelu ne. Pouzil pry minimalni mnozstvi, protoze u me nevidel nutnost vyplne a presto mam tyto nezadouci priznaky. Chtela jsem aplikaci kyseliny hyauloronove, ale na klinice mi ji rozmluvili, ze Dysport je lepsi. Uz do toho nejdu po techto zkusenostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.6.24 11:36
@Leny949 píše: Více

Příspěvek upraven 30.07.25 v 22:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.6.24 12:23

To je proste sileny!! To musi byt ale pekny sajrajt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.6.24 13:02

Nikdo člověka neupozorní jak moc nebezpečný lék to vlastně je..když si člověk přečte důkladně příbalový leták je to dost strašidelný.. prostě je to jed, poučila jsem se a nikdy víc..pokud umíš AJ na Facebooku je zajímavá skupina Botox Dysport Side effects a tam se člověk dočte věci co to lidem udělalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.6.24 17:17

Cetla jsem si na tech strankach, co jsi mi poslala i ty beznejsi a mene caste vedlejsi ucinky, to je teda sila. Nechapu, proc nedaji pacientovi kyselinu hyaul. kdyz si ji preje a nacpou mu skoro pod natlakem tento humus. Ty potize by mely byt docasne, je fakt k neuvereni, ze ti to trva tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.6.24 18:00

Všechny dočasné nejsou(člověk může třeba oslepnout, když to zateče k očním nervům) a já měla i ty velmi vzácné..mám holt štěstí no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková