Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bábrdl píše:
V Praze podle mě skoro ano. Jen o tom nemluví.
Kolikrát i vyloženě lžou. Pindají o „dobrých genech“ a pak se připijou a přiznají, že mají už kolikátý botox.![]()
![]()
Ostatně bez botoxu má každá 40+ hlubokou orbu. Neznám takovou, co by neměla a hýbalo by se jí čelo.
Je mi 41 a čelo mám hladké i bez botoxu. ![]()
Ahoj , již 1× jsem byla na dysportu a 1× na botoxu … botox mě zklamal a i paní doktorka ????
Je tu někdo kdo mi doporučí kde aplikují dysport v Praze ? Zn. dobrá cena i kvalita ☺️
Děkuji moc . ![]()
Také mě to zajímá. Je mi 42 a čelo mám teda vrásčité i kolem očí a rtů… Nechci na kliniku za 10 tisíc. To už raději poletím na dovču. Koukala jsem na slevomat, ale to se zas bojím.
@nikitice serum s kyselinou hyaluronovou jste zkousela? Nebo platynkovou masku s ni?
Naprosty zazrak.
@Jogrr píše:
@nikitice serum s kyselinou hyaluronovou jste zkousela? Nebo platynkovou masku s ni?
Naprosty zazrak.
Kys.hyal. užívám vnitřně i krémy s ní..Na tu masku kouknu, ale vrásky na čele už mám hluboké. Díky
@nikitice píše:
Také mě to zajímá. Je mi 42 a čelo mám teda vrásčité i kolem očí a rtů… Nechci na kliniku za 10 tisíc. To už raději poletím na dovču. Koukala jsem na slevomat, ale to se zas bojím.
Kámoška chodí v Praze a nemůže si to vynachválit, prý je to levné.
@jizvíková píše:
A kam ?
@jizvíková píše:
Mohu vědět kam? Jsem také z Prahy.
@pepřenka píše:
No když myslíte.
Chcete mi rict, ze toto je hladke celo?
Tu hladkost mate pro lepsi orientaci oznacenou ![]()
@Jogrr Většina z těch “koleček” jsou jizvy po neštovicích. Měla jsem za to, že se zde řeší vrásky na čele.
@Jogrr co to je za trapnou reakci??? to jsi tak zakomplexovaná, že potřebuješ stahovat fotku a kroužkovat pupínky??? chuděrko.
Botox neni na akne ale na ryhy. Respektive zabrani svalum se stahovat tak se nebudou ty ryhy delat.. ale je to docasne.