Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
dnes jdu kamarádčině neteři na ples a vubec mě nenapadá co si udělat za účes. Budu mít legíny a k tomu trochu delší halenku + bolerko. Všechno v černé barvě. Mám dlouhé vlasy skoro pod prsa. Prosím poraďte.. nějak si nevím rady.
Ještě dodatek: nejsem zrovna nejhubenější.. tak trochu oplácaná ![]()
Rosie píše:
To si myslím, že by mě asi zrovna neslušelo
Tak si udělej okrasný drdol. Těžko Ti někdo poradí co si máš učesat když neví jak vypadáš ![]()
Jak říkávala moje máti: Záchodový dveře dopředu, koupelnový dozadu a na hlavu prkýnko a budeš za hvězdu ![]()
Ne opravdu těžko radit, tak když nechceš rovný a rozpuštěný, tak to natoč nebo nějaký drdol…
Jak říkávala moje máti: Záchodový dveře dopředu, koupelnový dozadu a na hlavu prkýnko a budeš za hvězdu ![]()
Ne opravdu těžko radit, tak když nechceš rovný a rozpuštěný, tak to natoč nebo nějaký drdol…
Rosie píše:
To si myslím, že by mě asi zrovna neslušelo
A jak my tady můžeme vědět, co by Ti zrovna slušelo…? ![]()
Buď sem hoď svoji fotku - nejlíp v oblečení, které si bereš - anebo si zadej do googlu „účesy pro dlouhé vlasy“ a vyber si podle svého typu.