Botox - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
indianka201
26.8.13 14:27

Ja jsem si nechala BOTOX dělat minulý čtvrtek na mračící vrásky mezi očima dnes je pondělí tedy čtvrtý den a mám pocit, že se vráska trochu zmenšila nezmizela však úplně. P doktorka říkala do 14-ti dnů by měl být vidět výsledek a tak mám za 14 dní kontrolu. Má vráska byla prý dost hluboká tak nevím. Jinak se bude ještě muset doplnit kyselinou hyal.. Což bude asi můj případ takže mé pocity jsou smíšené… Za 14 dní se dozvím více. Snad ti to trošku pomohlo byla jsem na klinice GHC MuDr. Gabryšová

• Citovat
  • Upravit
78radka
26.8.13 14:28

Ja jsem si nechala BOTOX dělat minulý čtvrtek na mračící vrásky mezi očima dnes je pondělí tedy čtvrtý den a mám pocit, že se vráska trochu zmenšila nezmizela však úplně. P doktorka říkala do 14-ti dnů by měl být vidět výsledek a tak mám za 14 dní kontrolu. Má vráska byla prý dost hluboká tak nevím. Jinak se bude ještě muset doplnit kyselinou hyal.. Což bude asi můj případ takže mé pocity jsou smíšené… Za 14 dní se dozvím více. Snad ti to trošku pomohlo byla jsem na klinice GHC MuDr. Gabryšová

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.14 08:44

Ahoj,
chci se zeptat na zkušenosti botoxu na glabelle. Mám jí docela hlubokou, brzo nastupuji do práce a ráda bych vrásku trochu zmenšila. Nechci být úplně vyhlazená, žádná maska, jen lépe vypadající. Jajá dávka e dává a jak to probíhá, bolí, regeneruje?

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
15.1.14 08:59

Nebolí to vůbec, účinek je cca. do 24 hodin, maska nebudeš, vyhladí to fakt jen tu jednu vrásku. Máma na tom byla, dokonce jí to stále drží a to to brzo budou tři roky. Oni říkají, že to vydrží rok, ale ten sval tím asi zdegeneruje, takže rýhu má, ale opravdu stále malinkou. Dávku nevím, pokud budeš opravdu chtít, máma má určitě účtenku. Cena 6-10 tisíc podle použitého množství. Byla v Londýnský v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.14 09:03
@Sibyla0 píše:
Nebolí to vůbec, účinek je cca. do 24 hodin, maska nebudeš, vyhladí to fakt jen tu jednu vrásku. Máma na tom byla, dokonce jí to stále drží a to to brzo budou tři roky. Oni říkají, že to vydrží rok, ale ten sval tím asi zdegeneruje, takže rýhu má, ale opravdu stále malinkou. Dávku nevím, pokud budeš opravdu chtít, máma má určitě účtenku. Cena 6-10 tisíc podle použitého množství. Byla v Londýnský v Praze.

fakt to vydrželo tak dlouho? Já tptiž nějak nevěřím krémům, matlání mě neba a v 33 letech se mi už vráska objevila, tak jsem si říkala, že by to bylo dobré řešení

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
15.1.14 09:06
@Anonymní píše:
fakt to vydrželo tak dlouho? Já tptiž nějak nevěřím krémům, matlání mě neba a v 33 letech se mi už vráska objevila, tak jsem si říkala, že by to bylo dobré řešení

No fakt a to je máma vychrtlina a nemá žádnou hezkou pleť. Jo a ještě říká, že teda ten první rok jí opravdu moc nešlo dát obočí k sobě. Ten sval se vlastně úplně ochromí. Proto vypadají jako masky, když toho máš napícháno moc, nemůžeš pak hýbat skoro žádným svalem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
15.1.14 09:50
@Anonymní píše:
fakt to vydrželo tak dlouho? Já tptiž nějak nevěřím krémům, matlání mě neba a v 33 letech se mi už vráska objevila, tak jsem si říkala, že by to bylo dobré řešení

kremy jsou podle me taky naprd, malokterej ma vubec nakej ucinek a kdyz uz, tak kdyz je prestanes pouzivat, vraska se ti vrati. mam takovou teorii, ze to jenom vyplni tu vrasku tim mazanim a pote, co prestanes pouzivat se to mazadlo vymizi.. a jestli dat za fungujici krem la praire 6tis nebo si zajit na botox/jinou vypln, to radsi tu vypln a jsi bez starosti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.1.14 17:36
@Marlynka píše:
kremy jsou podle me taky naprd, malokterej ma vubec nakej ucinek a kdyz uz, tak kdyz je prestanes pouzivat, vraska se ti vrati. mam takovou teorii, ze to jenom vyplni tu vrasku tim mazanim a pote, co prestanes pouzivat se to mazadlo vymizi.. a jestli dat za fungujici krem la praire 6tis nebo si zajit na botox/jinou vypln, to radsi tu vypln a jsi bez starosti :pankac:

No přesně. Botox, výplně. Nic jiného na vrásky již vzniklé nezabírá. Pak stačí obyčejný krém s UV filtrem.Jo, stojí to nějakou kačku, ale my za to stojíme, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
15.1.14 22:58

Ahojky, nemáte tip na akci na botox v Praze a okolí? a když se používá botox i na odstranění pocení a chci si ho nechat dát do čela, tak se mi nebude potit čelo? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
15.1.14 23:07

Tak už jsem objednaná, dám vědět jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
27.3.14 19:59

Ahoj holky, taky jsem byla v úterý na botoxu mezi obočím a na čele vrásky, za jak dlouho by čelo nemělo jít úplně krčit, už mi to jde krčit míň, ale pořád ještě trošičku jde, mám ještě počkat, nebo bych měla mít víc toho botoxu píchnutýho? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.3.14 21:25

Mne říkala tak za 10dní úplně jinak jsem měla doplnění za 14dní v ceně ale už jsem nešla, bylo to super uz za 3dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
28.3.14 08:53

Děkuji, tak ještě taky počkám, moc díky, hnedka jsem klidnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
28.3.14 11:36

@esmeralda44 a jak se cítíš? mně to ze začátku bylo dost nepříjemný, jak jsem nemohla hýbat čelem, ale už jsem si zvykla, hlavně mně potěšilo, že nedávno mi říkala známá, že nemám vůbec vrásky na čele :mrgreen: o botoxu ví jen mamča a přítel, že jsem si nechala dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
28.3.14 12:56

A kolik to teda stále peněz…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie