Podpora hubnutí ve skupině

10726
26.11.11 13:09

Podpora hubnuti ve skupine

Zakladam tuto diskuzi, protoze ve dvou (a vice) se to lepe tahne. Nejlepe pro maminky chvili po porodu a z Prahy, ale neni to podminkou.

Tak cekam, co tu vznikne. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
26.11.11 13:28

Co znamená chvíli po porodu? Já jsem po 7 týdnů. :D A nejsem z Prahy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.11.11 14:48

Chvilku po porodu? No je fakt, ze to je relativni, ale 7 tydnu je urcite chvilka, ja jsem 8 po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
26.11.11 19:16

Ahoj, tak ja jsem z Prahy a skoro 6 tydnu po porodu, rada se pridam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.11.11 19:35

Ahoj, vitam Te. Zatim je tu prazdno. Jak moc chces zhubnout? Ja uz mam mirnejsi cile, nez v „mladi“. Pro zacatek by stacilo tak 5 kg. Jo a vanoce na krku…samy jidlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
26.11.11 20:26

Diky za privitani :) me by teoreticky mela stacit 4 kila, abych byla na vaze, kterou jsem mela pred tehotenstvim, ALE… ta vaha predtim taky nebyla zrovna idealni, takze nejradsi bych tak 7kg + zpevnit postavu, ktera ted neni nic moc :|
no jo, Vanoce, to bude des :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.11.11 23:02

Budu pro jistotu pect „jen“ 3 druhy cukrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.11.11 09:17

Já pro jistotu nic péct nebudu. :mrgreen: No, jen jsem objednala 2 kg cukroví, my to moc nejíme, tak jen tak pro „návštěvy“ a ať je něco na stole. :mrgreen: :mrgreen: Před otěhotněním jsem vážila 49 kg, což mi ale všichni říkali ať jím, že jsem moc hubená, takže bych chtěla mít tak kolem 52 kg a teď mám 56 kg, takže 4 kg dolů. :think: No, ale hlavně bych potřebovala taky spíš zpevnit svaly (břicho, nohy - vlastně všechno.) :lol: A já a cvičení, to moc dohromady nejde, ale asi se budu muset přemoct. :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
27.11.11 10:19

my se budeme pred Vanoci stehovat na druhy konec Prahy, takze nejspis ani pect nebudu :) jenomze babicky nas urcite bez cukrovi nenechaji… a bohuzel ho delaji mooc dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
27.11.11 10:21

s cvicenim cekam az po prohlidce po sestinedeli, pak chci hned zacit, doufam, ze se nejak donutim, nebo spis pohled do zrcadla :cert: by me mohl donutit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.11.11 10:31

Mě asi ten pohled do zrcadla taky donutí. :lol: :lol: Ale budu cvičit jen doma, nějaké ty sklapovačky a posilovací cviky. Žádné posilovny, max. sem tam bazén. A kojíte holky? Já totiž ne. A abych oblékla věci z před těhotenství, tak bych potřebovala hlavně ty boky dostat zpátky k sobě, ale ty kosti, což nevím, jestli půjde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
27.11.11 10:41

ja tak nejak kojim, ale neni to zadna slava, uz docela dost dokrmuju. ale chci kojit co nejdele, takze nejaka dieta zatim nehrozi. asi taky napred budu cvicit doma, driv jsem chodila do fitka na kalanetiku a ta mi pomohla skvele vytvarovat postavu (coz je ale ted po porodu uz pryc :zed: ), tak to napred taky zkusim doma a kdyz nebudu schopna se donutit, tak mi nezbyde nic jineho nez si zase zaplatit hodiny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
27.11.11 12:23

No, budu muset taky zacit cvicit doma, abych nedorazila na hodinu a nezhebla tam. Nekojim. Je to tezky, nezrat, cvicit. Hruza.Vzdycky pri cviceni si rikam, proc zeru (pardon za vyraz), ze bych nemusela cvicit. Kdyz se pokousim jist malo nebo dietne, tak si rikam, proc se na to nevykaslu a nechodim cvicit. Ja jsem tak lina holky, ze by me mohli vystavovat. Jsem spis typ na knizky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.11.11 14:03

Přesně tak, já se k tomu taky nemůžu dokopat. Nejde mi ani tak úplně o to zhubnout, jako zpevnit svalstvo a na to nic jiného než cvičení nezabere… :think: A kojila jsem jen v porodce a prsa mám úplně hrozné! :poblion: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
27.11.11 16:17

To me se ty kila drzi vsude.I prsa mam hodne velky, i kdyz nekojim. No, chce to cas.I tu snahu, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková