Kryolipolýza - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
3.11.14 22:19

Už nikdy kryolipolýzu

Ahojky, tak nejsem žádný tlouštík, 164/60, mám jen špičaté břicho, cca 3 cm tuku, říkali při jedné konzultaci.
Byla jsem na kryolipolýze ve dvou zařízeních. To první bylo obyčejné kosmetické studio na Praze 2, stálo to cca 400 Kč a výsledek 0. Potom jsem zašla na Klinika YES VISAGE v Praze na Vinohradech, přístroj i přístup personálu prvotřídní, cena 13 tisíc za jednu střední partii a výsledek opět 0. Pravda, udělali mi ještě jednu další hodinovou kryolipolýzu zdarma, ale musím se opakovat, výsledek nula. Že bych měla nějaké neposlušné tělo, které nereaguje standardně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
4.11.14 19:07

Jak vidím, tak málo komu kryolipolýza zabrala. Mě ve studiu říkali, že ne každému zabere ta daná procedura. Já jsem původně chtěla zkusit kryolipolýzu, ale nakonec jsem se rozhodla pro lipolaser…byl v akci :lol:
Lipolaser mi zabral skvěle, ale je k tomu potřeba ještě lymfodrenáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.12.14 21:27

Kryolipolíza

Byla jsem v Mostě na kryu (poprvé boky + vnitřní stehna začátkem srpna), (podruhé horní a spodní břicho koncem září). Jen jsem chtěla zdokonalit postavu a řeknu Vám, že po tom vůbec nic nezmizelo. Spíš naopak, přibrala jsem.
Teď denně cvičím a upravila jsem si jídelníček a pěkně jsem shodila. Takže kašlete na kryo a k vysněné postavě se zdravě propapejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.4.15 10:45

Ahoj, to mě dost překvapuje, že to většině z vás nefungovalo. Já si totiž zrovna nedávno vyslechla na recepci v Mediestetiku (chodím tam na epilaci) nějakou paní, která doktorce i recepční strašlivě moc děkovala, jak jí to krásně zabralo a jak je moc spokojená. Fakt vypadala nadšená, že se jí skoro nemohli zbavit :lol: tak jsem o tom taky začala přemýšlet, ale teď teda nevím… Je tu někdo, komu to zabralo? Nemyslím kryo ze salonu, ale z kliniky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
14.1.20 06:43

Kamarádka to dostala k Vánocům. Není to ani moc drahé, tak nevím, jakým přístrojem to dělají. Nejdřív mě to strašně nalákalo, protože jsem si den předtím říkala, že by to chtělo něco udělat s břichem, ale rychle jsem si to zase rozmyslela. Máte nějaké nové zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
31.5.20 21:28

Chystám se, byla na Slevomatu za pár stovek, tak mě překvapuje že někteří za to dali 13 000. kterej přístroj je teda lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
1.2.21 10:04

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli má některá z Vás zkušenost s kryolipolýzou, konkrétně na břiše. Moc prosím o názory, zvažuju, že se objednám.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
1.2.21 11:34

Já neznám nikoho komu by to pomohlo, včetně mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
1.2.21 11:54

@LennyL1 Tak myslíš, že jsou to vyhozené peníze? Právě hledám názory, než se na to objednám. Přeci jen to není zadarmo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
1.2.21 12:26

Já si myslím, že určitě, když liposukci, tak klasickou, to je nejjistější. Já se na ni chystám. Nemůžu to břicho zhubnout ať dělám co dělám. Mám teda i diastázu po třech porodech, takže budu muset asi i na abdominoplastiku. Ale i doktor říkal, že to už nezhubnu. Takže uvidím, jaký řešení vymyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
1.2.21 12:28

Já mám kolem sebe fakt dost ženských, co to s velkou nadějí zkusily a vůbec žádný efekt.
Běž se poradit na kliniku plastické chirurgie ať Ti navrhnou to nejlepší řešení. Pokud máš třeba jen malý špíček, tak třeba by Ti navrhli ještě nějaký jiný procedury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.4.25 07:24

Prášky na hubnutí bez předpisu - https://greenbarleyplus.cz Odkedy ho užívam, schudla som 9 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková