Jsem zoufala...co by mohlo pomoct zhubnout?

Anonymní
4.12.11 17:59

JSEM ZOUFALÁ... co by mohlo pomoct zhubnout ?

Maminky, prosím nemáte nějakou radu, co Vám pomohlo zhubnout ? Myslím nějaké podpůrné přípravky apod. prosím neradit "nežrat :mrgreen: " bohužel tohle u mě vůbec nefunguje…děkuji za jakoukoli odpověd :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14991
4.12.11 18:04

Ahoj,

nevím, jak je složité zhubnout po dětech, ale mně se před rokem podařilo zhubnout 10kg… A ani jsem nemusela přestat „žrát“, jenom jsem pozměnila jídelníček a začala kupovat zdravější a kvalitnější jídlo a místo sladkého pití jsem pila jen neslazený čaj a vodu ;) Za 3 měsíce bylo 10kg dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.12.11 18:04

cvičení,pravidelné jídlo po malých dávkách.
Podpůrné přípravky jsou bohužel jen reklama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.11 18:05

Zkus jíst tukožroutskou polívku, mamina po ní zhubla 6kg za týden a nazpět nepřibrala ani kilo :palec:

• Citovat
  • Upravit
8265
4.12.11 18:08

Já brala na hubnutí LKVB6-je to i při hubnutí se sníženou funkcí štítné žlázy..kterou mám.Nedělám na něj žádnou reklamu :! .Sama jsem na něj narazila, když jsem hledala něco na podporu hubnutí při šž.Mě pomohl..netvrdím, že pomůže každému.. ;)
 http://www.lkvb6.info/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
4.12.11 18:12

Presny souhlas s Lady Tommy, zhubla jsem 6 kilo za 2 mesice a to mela zezacatku pocit, ze jsem porad nacpana. A muzu te ujistit, ze kdyz telo vyvazene dostava , co potrebuje- sacharidy x bilkoviny- tak nemas ani chute.Bohuzel jsem se po case opet vratila ke svemu jidelnicku a ted jsem opet jako prasisko tlusta, takze musim zase zacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.12.11 18:13

sestřenice úžasně zhubla po dělené dietě - jeden den zvířátka, druhý den kytičky :mrgreen:

mě pomáhá - menší porce, více zeleniny(salátů), nejíst večer-pouze leninku…no a pohyb…hodně jsou znát pochody s kočárem a také chodím cvičit do Expresky…
s podpůrmými prostředky nemám zkušenost

spíše napiš, jakou máš postavu, kolik vážíš,kolik chceš zhubnout ? , máš děti ?..a jaké máš dispozice k nabírání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.12.11 18:20
valkil píše:
werunqa píše:
Já brala na hubnutí LKVB6-je to i při hubnutí se sníženou funkcí štítné žlázy..kterou mám.Nedělám na něj žádnou reklamu :! .Sama jsem na něj narazila, když jsem hledala něco na podporu hubnutí při šž.Mě pomohl..netvrdím, že pomůže každému.. ;)
http://www.lkvb6.info/
tak ten jsem před lety taky brala a nic :(

Já ho brala skrz tu moji sníženou funkci a byla jsem spokojená.Měla ho i moje ségra a taky jí pomohl-ale jak říkám-netvrdím, že to platí na každého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
4.12.11 18:21

jist porad a malinko - proste uzobavat cely den ale ovoce, zeleninu, malinke porce, libove maso, uplne vyradit sladkosti bile pecivo, prestat sladit, ..
zvysit pohyb, staci chuze do schodu misto vytahu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.12.11 18:23
beruska2× píše:
jist porad a malinko - proste uzobavat cely den ale ovoce, zeleninu, malinke porce, libove maso, uplne vyradit sladkosti bile pecivo, prestat sladit, ..
zvysit pohyb, staci chuze do schodu misto vytahu atd…

mě se povedlo jíst málo, pravidelně a zdravě až v těhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
4.12.11 18:24
werunqa píše:
beruska2× píše:
mě se povedlo jíst málo, pravidelně a zdravě až v těhu ;)

u me je tohle jediny co ma efekt - ale to neni dieta, to je zivotni styl co funguje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.12.11 18:29
beruska2× píše:
werunqa píše:
beruska2× píše:
mě se povedlo jíst málo, pravidelně a zdravě až v těhu ;)
u me je tohle jediny co ma efekt - ale to neni dieta, to je zivotni styl co funguje ;)

Mě by normálně nefungoval-jelikož jsem chodila pořád na 2,3, i 4 směny, kolikrát jsem byla v práci kde přestávky nebyly ani dané-prostě když nebyla zrovna práce, tak člověk do sebe něco hodil a letěl zase makat.. :roll: .Co jsem těhu, tak jsem doma, mám na jídlo klid a jím prostě zdravě, malé porce, ale častěji a je to fajn..Bohužel si myslím, že po těhu se vrátím do starých kolejí nestíhání.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
4.12.11 18:30

Tak z podpůrných příspěvků: nefunguje nic.
Mimi dietu, cvičení a jídlo 5× denně bych doporučila: ráno na lačno lžíci jablečného octa. Nastartuje to metabolismus. No a pokud ujíždíš na sladkém, chrom-omezuje potřebu cukru a chuť na něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennie
4.12.11 18:34

Při hubnutí je nejdůležitější psychika,motivace,podpora okolí.Když budeš mít manžela,který má nejraději bůček,bude se ti hubnout hůře.Mně dříve(teď jsem těhu,takže na dietu najedu až po porodu)pomáhalo:absolutně vynechat bílé pečivo,pokud možno přílohy-nahradit zeleninou,jíst klidně 6×denně-já jedla bílkoviny(kuřecí prso a salát),vejce,kousek sýru,jogurt…důležitý je pohyb a já jsem si koupila v lékárně třeba vlákninu,něco s chromem…prostě něco přírodního,žádné chemické léky…pomáhalo mi to psychicky.Hodně pít-vodu bez bublin,žádný alkohol!!!Člověk si musí říct-nedržím dietu,ale hýčkám své tělo zdravým,dobrým jídlem.Vychutnat si ten kousek sýru např.,hezky si to připravit na talíř.Když už něco,co bych neměla,tak malinko na talíř,vyhýbat se fast foodu obloukem…Mít pořád v lednici něco,co můžu,nevyhladovět se,protože pak vletím do obchodu a nakoupím hermelínový salát a francouzské bagetky :) No,držím palce,taky začnu zanedlouho bojovat.

• Citovat
  • Upravit
8265
4.12.11 18:34
Ester13 píše:
Tak z podpůrných příspěvků: nefunguje nic.
Mimi dietu, cvičení a jídlo 5× denně bych doporučila: ráno na lačno lžíci jablečného octa. Nastartuje to metabolismus. No a pokud ujíždíš na sladkém, chrom-omezuje potřebu cukru a chuť na něj…

Ten ocet jsem taky zkoušela-pěknej hnus, sice pomáhal celkem, ale vždycky jsem to málem všechno :poblion:
 http://www.jablecny-ocet.cz/hubnouci-kura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková