Cena modelace prsů u MUDr. Měšťáka

jpichova
29.11.11 13:01

Cena modelace prsů u Dr.Měšťáka

Holky,má některá modelaci prsů u doktora Měšťáka. Chtěla bych jít k němu,ale nemají tam ceníky. Jeho kolegové je tam sice taky nemají,ale někde jsem vyčetla mezi ostatníma plastickýma chirurgama cenu kolem 42000. Ale myslím si,že on, díky jménu,bude třeba dražší. Díííky ať vím kolik šetřit. A jaká je obj.lhůta.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3447
29.11.11 13:12

Na klinice Esthé to funguje tak, že se objednáš na konzultaci a oni Ti tam teprve cenu řeknou - podle Tvých představ atd., tak Ti udělají nabídku. Můžeš přijmout nebo odmítnout.

Já byla na zmenšení + modelaci v roce 2006, takže už je to dlouho a platila jsem tam 35 tis., tudíž předpokládám, že dneska by to mohlo být mezi 50-60 tis.?

Plus Ti teda naúčtují pokoj se servisem, speciální podprsenku, tu konzultaci…

Ale já byla nad míru spokojená a k nikomu jinému bych nešla. Dělal mě dr. Urban a nedám na něj dopustit! Přímo k dr. Měšťákovi se dostaneš těžko… a připrav se na delší čekačky, aspoň u mě to tak bylo. Ale nakonec se to zrychlo tím, když mi měsíc předem volali, že se jim uvolnilo místo a jestli nechci jít dřív, tak jsem kývla a bylo :-)

A dodnes jsem strašně spokojená a když něco potřebuju, chodím jen tam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.11 13:13

Já mám prsa od DR Doležala vyšlo mně to 15000,– + impnntáty a nemůžu si stěžovat. Vím o hodně holkách co jim Měšťák dokur..... pusu a nejse stím už nic dělat. Raději si vem pořádné reference než se rozhodneš.

• Citovat
  • Upravit
jpichova
29.11.11 13:19

Času mám plno-chtěla bych to stihnou než nastoupím do práce,tzn. do července 2013. Právě se bojím,aby mi to někdo nezkur… a já to pak neměla ještě horší. Mě stačí jen ta modelace-prostě přešít vejš :mrgreen: bez implantátů.
Asi je to indivindy,ale mě se fotky před a po moc u Kmenta moc nelíbily. To už spíš asi ten Urban.

• Citovat
  • Upravit
jpichova
29.11.11 13:20
Anonymní píše:
Já mám prsa od DR Doležala vyšlo mně to 15000,– + impnntáty a nemůžu si stěžovat. Vím o hodně holkách co jim Měšťák dokur..... pusu a nejse stím už nic dělat. Raději si vem pořádné reference než se rozhodneš.

Jako že jim dělal plastiku rtů

• Citovat
  • Upravit
3447
29.11.11 13:23
jpichova píše: Času mám plno-chtěla bych to stihnou než nastoupím do práce,tzn. do července 2013. Právě se bojím,aby mi to někdo nezkur… a já to pak neměla ještě horší. Mě stačí jen ta modelace-prostě přešít vejš :mrgreen: bez implantátů.
Asi je to indivindy,ale mě se fotky před a po moc u Kmenta moc nelíbily. To už spíš asi ten Urban.

Ona prý hlavně modelace nejvíc bolí… ale nevím, no… každopádně dr. Kmenta neznám, ale na dr. Urbana nedám dopustit ;-) A celkově jejich klinika, péče, vše super… ale abych tomu nedělala reklamu :mrgreen: A že se něco zkazí? To ale může být u každého, navíc záleží hodně i na tom, jak se o upravená místa na svém těle staráš, jestli dodržuješ všechny zásady atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.11 13:26
jpichova píše:
Anonymní píše:
Jako že jim dělal plastiku rtů

přesně tak vypadá jako kačer :cert:

Já mám pěkné větší 3 6 let a 3 letou dceru a jsou jako nové :mrgreen: i po kojení. Řez mám pod prsy a kapkový tvar implantátů. Každý rok chodím na sono a vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
jpichova
29.11.11 13:42

Mě bude 32 a po dvou dětech je to přímo zkáza. Předtím jsem měla pěkná kulatá. Navíc jsem byla v 21 letech operovaná pro bulku v pravém prsu a udělal mi tam primář vojenské chirurgie jizvu jako krávu. Gyndař když ji viděl,málem padl na zadek. Mám ji cca 4cm nad dvorcem. Tak si říkám,že bych se ji i mohla modelací zbavit,ale nijak mi tam nevadí. Spíš mi vadí to jak neustále roluju do podprsenky prázdnou kůži. navíc mám propadlý hrudník,aby toho nebylo málo :pocitac: .
Teď jsem koukala na Doležala a taky tam má pěkné práce :lol: .

• Citovat
  • Upravit
jpichova
29.11.11 13:45
Anonymní píše:

A kdy ti to dělali 15tis.mi přijde nějak málo,né. Já silikon nechci,teda pokud by uznal,že je potřeba tak asi jo,ale já osobně po tom netoužím.

• Citovat
  • Upravit
801
29.11.11 19:12

Esthe neznám (tedy nikdy jsme tam nepodstoupila žádný zákrok), ale mě operoval MUDr. Urban na Bulovce. Určitě tam není tak exkluzivní prostředí, ale pokud ti jde o peníze, třeba to v městské nemocnici bude levnější. Šlo tedy o jinou operaci a bylo to před 4 lety, takže si nejsem jistá, jestli tam ještě pracuje. Jinak tehdy byl MUDr. Měšťák na Bulovce přednosta, ale je to opět 4 roky stará informace a předpokládám, že by na něj byla jako na operatéra pěkná fronta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
29.11.11 19:48

No mě nejde ani tak o prostředí,nemo mi neva,jako spíš o toho kdo operuje. Pokud by to bylo levnější tak budu jen ráda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
801
29.11.11 20:08

Pravda je, že tehdy tam dělala moje mamka a objednávala mě, ale kdybys tam chtěla jít na konzultaci, tak bych tam rovnou volala s tím, že chci objednat ke konkrétnímu člověku, protože když půjdeš na konzultaci k někomu jinýmu může ti bejt blbý pak říct tak dík, že jste mě zkouknul, ale chci aby mě operoval někdo jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
29.11.11 20:57

To já bych se obj.přímo k operatérovi,taky by mi bylo blbý říct dík,já půjdu jinam… :oops:

• Citovat
  • Upravit
skolni mazanek
6.1.12 22:26

Dobrý den, řeším stejné otázky jako Vy, nevím kam, nevím za kolik je to adekvátní atd., ale je pravda, co už tu zaznělo, že samotná Bulovka je nejlepší středisko plastické chirurgie v Čechách a objednat se tam musí jít přece nějak taky. Kdyby se Vám podařilo tam dovolat a něco zjistit byla bych ráda, kdyby jste mi to prosím mohla také napsat. A třeba tam nakonec půjdeme spolu. Uvedla bych na pravou míru, že dr Doležal stojí také přes padesát tisíc jako jiné kliniky jen nemá takové jméno a zkušenosti jako dr Měšťák, co si budem říkat prsa od něho jsou nádherná a stojí také šedesát tisíc cca..
Tímto děkuji za vstup do konverzace a budu ráda za informování.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
odvážná srábotka
22.1.12 11:18

Přeji krásný den,jsem pět dní po modelaci prsou u pana Doc.Mudr.Aleše Nejedlého z Lékařského Domu na Praze 7.Jsem spokojená s jeho prací i s prací jeho kolektivu včetně sester.Klinika sčítá tak tři pokoje(2,3,4 lůžkové).Operace mě stála 31tis.Klinika provádí i mamograf.vyšetření 1500kč a předoperační vyšetření(v ceně operace).Pan Doc.pouští pacienty až po min.dvou nocích(opravdu je důsledný,pečlivý,nesmlouvavý).
Co říci na závěr?Čekala jsem ,že pooperační stav bude dosti bolestivý,že už na žádnou plastiku nepůjdu,ale opak se stal pravdou.Není to bezbolestné,ale snesitelné(jako,když máte namožené prsní svaly ze cvičení).A to jsem velká cíťa.Ať se rozhodnete ,milé dámy pro koho chcete,doufám,že nebudete litovat.Je to vážně dilema,ale je to změna a myslím,že změna k lepšímu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková