Cena modelace prsů u MUDr. Měšťáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jpichova
27.2.12 14:30
skolni mazanek píše:
Dobrý den, řeším stejné otázky jako Vy, nevím kam, nevím za kolik je to adekvátní atd., ale je pravda, co už tu zaznělo, že samotná Bulovka je nejlepší středisko plastické chirurgie v Čechách a objednat se tam musí jít přece nějak taky. Kdyby se Vám podařilo tam dovolat a něco zjistit byla bych ráda, kdyby jste mi to prosím mohla také napsat. A třeba tam nakonec půjdeme spolu. Uvedla bych na pravou míru, že dr Doležal stojí také přes padesát tisíc jako jiné kliniky jen nemá takové jméno a zkušenosti jako dr Měšťák, co si budem říkat prsa od něho jsou nádherná a stojí také šedesát tisíc cca..
Tímto děkuji za vstup do konverzace a budu ráda za informování.
Děkuji

Tak já si na nová prsa teprve přivydělávám sobotním úklidem kanceláře. Od asistentky Dr.Doležala,která mi sdělila koncovou cenu a to 38 tis. to budu mít za rok. Jsem rozhodnutá jít k němu a vzala bych to pak i s lipoškou žabích stěhýnek,ale to budu muset makat asi o půl roku déle :lol:

• Citovat
  • Upravit
jpichova
27.2.12 14:32
odvážná srábotka píše:
Přeji krásný den,jsem pět dní po modelaci prsou u pana Doc.Mudr.Aleše Nejedlého z Lékařského Domu na Praze 7.Jsem spokojená s jeho prací i s prací jeho kolektivu včetně sester.Klinika sčítá tak tři pokoje(2,3,4 lůžkové).Operace mě stála 31tis.Klinika provádí i mamograf.vyšetření 1500kč a předoperační vyšetření(v ceně operace).Pan Doc.pouští pacienty až po min.dvou nocích(opravdu je důsledný,pečlivý,nesmlouvavý).
Co říci na závěr?Čekala jsem ,že pooperační stav bude dosti bolestivý,že už na žádnou plastiku nepůjdu,ale opak se stal pravdou.Není to bezbolestné,ale snesitelné(jako,když máte namožené prsní svaly ze cvičení).A to jsem velká cíťa.Ať se rozhodnete ,milé dámy pro koho chcete,doufám,že nebudete litovat.Je to vážně dilema,ale je to změna a myslím,že změna k lepšímu. :mavam:

Tak já se bolesti nebojím,spíš se bojím,aby to dobře dopadlo a nebylo to hnusné. Jsem po císaři,tak si tu bolest asi dovedu představit :D
Každopádně gratuluji k novým kozenkám,já chci takýýýýýýýýýýý

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.12 19:51
@odvážná srábotka píše:
Operace mě stála 31tis.Klinika provádí i mamograf.vyšetření 1500kč a předoperační vyšetření(v ceně operace).

není to nějak málo?? nebo to myslíte cena operace plus implantáty?? to by potom sedělo… :think:

• Citovat
  • Upravit
bylova
24.3.13 20:47

Byla jsem na operace v roce 2012 zmenseni prsou na Bulovce u dr. Mestaka, ale k nemu jsem nakonec nesla, jelikoz jsem mela dost nigativnych odezev pacijentek se stejne operace skoro kazda druha mela po jeho zasahu nijaky problem stejne sam neoperuji vzdy je na operace dva lekare protoze operace trva jenom 1,5 hodiny kazdy doktor ma svuj prs, a kdyz jsem vsude v medi cetla a videla dr. Mestaka jsem rozhodla ze k nemu nepujdu, protoze zajima vic o sve jmeno a straci najivic vseho casu prave na to, nez na pacijenty a vysledky po operacim. K tomu ze je doktor uz je dost stary a tresuse jemu unavou ruce, ale sistem operacy vymyslil dobry a vse jeho kollegi po tomu to sistemu pracuji a je neni horsi nez on a dokonce je lepsi, ale v jeho stinu neni videny. Zamysli te se nad vyberem doktora a proskumejte cekarnu s pacienky v jeho klinice jak jsem to udelala ja a nelituji o tom operace byla prfektna, bezbolestiva co jsem vubec necekala a vysledek je dobry delali me to na pojistovnu a bylo to zadarmo jenom jsem platila pokoj nadstandart a hospitalizace a pustili me domu za 48 hodin. Myslite dobze ke komu jdete k jmenu nebo k doktoru!

• Citovat
  • Upravit
bylova
24.3.13 20:49

Byla jsem na operace v roce 2012 zmenseni prsou na Bulovce u dr. Mestaka, ale k nemu jsem nakonec nesla, jelikoz jsem mela dost nigativnych odezev pacijentek se stejne operace skoro kazda druha mela po jeho zasahu nijaky problem stejne sam neoperuji vzdy je na operace dva lekare protoze operace trva jenom 1,5 hodiny kazdy doktor ma svuj prs, a kdyz jsem vsude v medi cetla a videla dr. Mestaka jsem rozhodla ze k nemu nepujdu, protoze zajima vic o sve jmeno a straci najivic vseho casu prave na to, nez na pacijenty a vysledky po operacim. K tomu ze je doktor uz je dost stary a tresuse jemu unavou ruce, ale sistem operacy vymyslil dobry a vse jeho kollegi po tomu to sistemu pracuji a je neni horsi nez on a dokonce je lepsi, ale v jeho stinu neni videny. Zamysli te se nad vyberem doktora a proskumejte cekarnu s pacienky v jeho klinice jak jsem to udelala ja a nelituji o tom operace byla prfektna, bezbolestiva co jsem vubec necekala a vysledek je dobry delali me to na pojistovnu a bylo to zadarmo jenom jsem platila pokoj nadstandart a hospitalizace a pustili me domu za 48 hodin. Myslite dobze ke komu jdete k jmenu nebo k doktoru!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková