Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pokud si pamatuji, tak se takovéhle přípravky nemají brát dříve než v 18 letech.
Lépe bude poradit se s lékařem, ať už máš v úmyslu brát jakýkoliv přípravek na pomoc hubnutí.
Naše paní lékárnice říká, že kdyby něco takového existovalo, po čem se snadno zhubne, byla by první, která si to koupí.
Ahojky, vůbec to neobjednávejte jsou to opravdu vyhozený peníze!! Naopak, nejsem žádný velký jedlík, nejím pečivo, dalo by se říct přes týden ani oběd, jen sýr, zeleninu, těstoviny občas, jogurt a hnedle bych řekla, že jsem šla s váhou nahoru, než obráceně!!! Krásný den
Ahojte
tak jsem taky naletěla a ještě před tím, než jsem si stihla pročíst tady všechny ty komentáře k tomu..no, mám na sebe hroznou zlost ![]()
Tak se chci zeptat, pokud pošlu celé balení, tak jak mi přišlo, hned další den zpátky na adresu, která je na začátcích této celé konverzace, vrátí mi alespoň něco? Nebo je tu vůbečc taková šance? Aniž by po měn chtělůi tolik informací (mám na mysli třeba č. ú.) - mám z toho docela strach, abych pravdu řekla
. Ale zase okrást se nechci nechat.
Děkuji za opodvěď
Také mám strach z toho, že když už bych to chtěla zkusit, protože nemám ráda oplétačky ohledně vráceného výrobku, tak že spíš přiberu a že se mi naopak zhorší metabolismus. A když pak budu cvičit a cvičit a zdravě jíst jako před rokem (za půl roku dole 12kg), tak že tělo absolutně nebude reagovat a nezhubnu po pilulkách už nic ![]()
Po těchto pilulkách určitě nezhubneš, spíše budeš mít zdravotní problém jako většina z nás.
Neboj se reklamovat a vrátit zboží, ale průvodní dopis musíš napsat, to č. ú. jim také pošli. To se neboj, s ním ti nemohou nic udělat, ale jinak než na účet peníze nevrací.
Vrať se o kousek zpátky v diskuzi, tam jsem psala už opravdu naposled celý postup, jak reklamovat a kam to poslat.
A nebylo by jednodušší to prostě nevyzvednout? Dva telefonáty přežiju, kde použiju všechny argumenty, kterých jsem se zde stihla dočíst. A na e-mail odepsat stejným způsobem jako na telefonáty?
Co myslíte? ![]()
Pokud jsi zásilku ještě nevyzvedla, tak ji nepřebírej. Nic se ti nestane, nanejvýš tě budou otravovat, že chtějí peníze za poštovné. Nereaguj na to a nezvedej telefon, když uvidíš, že je to něco cizího, že číslo volajícího neznáš. Vždyť podle reklamy se poštovné platit nemělo.
Byla tu už řada případů, že si nevyzvedli zásilku a nikdo nepsal, že by měl problém, nanejvýš se pohádal s tím člověkem, který mu volal.
A jako sichr bych chtěla poslat mail, že chci zrušit objednávku.
Bohužel adresa contactcz@activefoodsupplements. com neexistuje?
Děvčata, ja také zkoušela vše možné a jediné co mi pomohlo, tak byly jehličky do ucha. Ovšem záleží na tom jakou u toho držíte dietu! Já nejsem na diety-mám slabou vůly, ale tahle mě vyhovovala úžasně-uhlovodanová, ale taky jsem to moc nepřeháněla a jedla jsem s chutí a hlavně jsem se netrápila hlady a vychutnávala si to. Slyšela jsem ze stojí píchnutí až 2000kč, ale mě to stálo 350kč, což nejni mnoho podle mého názoru. schodila jsem 8kg za měsíc a bez trápení, bez dřiny, které mi vydržely zhruba rok než jsem kolem vánoc 4 opět nabrala
No, ale můžu říct, že to byla jediná věc do které pujdu znova, přeci jen grilované masíčko se zeleninovym salátem je možné jíst pořad. Už si nepamatuju jméno lékaře který píchal jehličky za tuto cenu, ale vím že někde v Havlíčkovém Brodě, je ale možné že už podražil
HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM-JÁ NA PRÁŠKY REZIGNUJI ![]()
Ahojte lidičky,
prosím vás nekupujte žádné zázračné přípravky na hubnutí. Opravdu škoda peněz. Doporučuji kouknout na STOB.cz kde najdete rady a perfektní program, kde si budete zapisovat jídlo a ono vám to nahlásí, co máte ubrat a kde přidat. Jsou tam prima lidi, kteří povzbudí i poradí a to vše opravdu zadarmo. Zdravé hubnutí bez jo jo efektu je max. koli týdně, neměli by jste ovšem na poprvé zhubnout více než max. 10% své hmotnosti, pak následuje 3 měsíční udržovací režim. No a pak se můžete do zdravého hubnutí zakousnout znovu. Určitě znáte pořad, Jste to co jíte…a o tom to všecko je. Zdravá vyvážená strava a pohyb. Takže držím palce všem a opravdu, pojďte kouknout mezi nás! Mějte se hezky. Vera
@Veraxxx píše:
Ahojte lidičky,
prosím vás nekupujte žádné zázračné přípravky na hubnutí. Opravdu škoda peněz. Doporučuji kouknout na STOB.cz kde najdete rady a perfektní program, kde si budete zapisovat jídlo a ono vám to nahlásí, co máte ubrat a kde přidat. Jsou tam prima lidi, kteří povzbudí i poradí a to vše opravdu zadarmo. Zdravé hubnutí bez jo jo efektu je max. koli týdně, neměli by jste ovšem na poprvé zhubnout více než max. 10% své hmotnosti, pak následuje 3 měsíční udržovací režim. No a pak se můžete do zdravého hubnutí zakousnout znovu. Určitě znáte pořad, Jste to co jíte…a o tom to všecko je. Zdravá vyvážená strava a pohyb. Takže držím palce všem a opravdu, pojďte kouknout mezi nás! Mějte se hezky. Vera
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli to můžou používat i mladší 18 let, děkuji za odpověd