Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ty jo vy mi dáváte
tak yjsem si to dnes objednala na dobírku asi to nevyzvedu tak jsem zvědavá jak pani dopadne s tím poštovným já jsem se také zkoušela vrátit na ty stránky co mi přišli a taky se mi nezobrazují je to teda děs! Paradox je ten že ted o tom mluví v tv o hubnoucích prášcích a stejnak tu chybu člověk uděla
mějte se krásně
Nevyzvedávej si to. Ušetříš si tak starosti, peníze a všechno kolem reklamací. Nic se ti za to nemůže stát.
Podívej se tak cca 10 stránek dozadu, kde jsem už skutečně naposledy popisovala reklamaci i s adresou, kam to zaslat. Požaduj vše zpátky.
Teď mi volali objednávku jsem zrušila ptal se mě pán proč tak jsem mu řekla že mají dost negativní hodnocení, chtěl mne ještě lámat ale zarazila jsem ho že to prostě nechci Všem Vám musím moc poděkovat za ušetřené peníze ddíky této diskuzi!!!
Člověk opravdu musí mít pevou vůli aby nejedl nic víc v tom není takže nežrat nežrat
mějte se krásně
Lidi nekupujte to! Nezhubnete ani deko. Když budete chtít peníze zpět, dostanete dotazník. Jak jste to užívali, doložit lékařem a fotodokumentací, že jste nezhubli a další kraviny. Navíc poslat do Polska zbytek prášků. přijde Vám to dráž, než ten zázrak. Zvažuji podat na ně hromadnou žalobu za podvod. Také už nabízejí další zázrak Caralluma.
Když ptáčka lapali, zpívali něco o tom, jak nic neriskuješ - výrobek funguje, budeš krásný, štíhlý. Pokud by eventuálně v ojedinělém případě nefungoval, vrátí VŠECHNY peníze! Stačí jen poslat obal(nikde není napsáno kam!) a požádat (nikde není napsáno koho a jak). Žádné informace o podmínkách, které pak budeš muset dodatečně splnit! A mezi námi - solidní firma, která má skutečně fungující produkt, by několik vrácení od možných nespokojenců, nebo i vykuků unesla - ti spokojení by byli tak vděční, že by se vraceli zas a znova a firma by si svou velkorysostí jen zajistila solidní jméno! Tady se nabízí srovnání s AMWAY. U ní jsem si pár věcí objednala s tím, že pokud by mi to nesloužilo tak, jak slibují, bez řečí stačí vrátit JEN PRÁZDNÝ OBAL. Dotyčnému, který mi to líčil, se prý za jeho praxi stalo něco podobného jen několikrát, a bylo to vždy bezproblémové. Neobjednala jsem nic na hubnutí, ale výrobky do domácnosti (čisticí a úklid. prostředky, prášek na praní). Bomba! Nic se vracet nebude. Budete-li chtít, obraťte se na mě, dám vám info k nezaplacení o tom, co jsem zatím vyzkoušela. Jsem odhodlána postupně přejít ve většině produktů na AMWAY výrobky. Ono to ve finále totiž vyjde laciněji než v kamenném obchodě a přitom jde o úžasnou kvalitu - opravdu doporučuji. Mají prý i produkt na hubnutí (obchodují kromě úklidových prostředků a kosmetiky také s potravinovými doplňky) a věřím, že tohle BUDE FUNGOVAT, protože firma by si nešpinila jméno. Ale počítám, že to bude dražší…
Zdravim vsechny
Moc me mrzi, ze jsem si diskuzy neprecetla driv.. Prasky uz mam doma. Dnes jsem vzala prvni tabletu a po precteni vasich prispevku, je mi jasne, ze mi nepomuze i kdybych je vybrala vsechny. Moc jsem tomu zazraku neverila, ale uz nevim co mam delat.. Od detstvi mam problem, ze tloustnu, tloustnu a tloustnu. Ted mam 95kg, 162 cm a je mi 22 let. Za posledni pulrok jsem pribrala 10kg, aniz bych zmenila stravovaci navyky. Nejim sladka jidla, piju jen vodu. Ridim se jidelnickem sestavenym od odbornika. Jezdim na kole, plavu, kdyz cas dovoli jdu do fitka. Od mala jsem sledovana na snizenou funkci stitne zlazy, ale hodnoty jsou hranicni, takze zadne leky na to nemam. Mam pocit, ze mam nejaky zdravotni problem, protoze mi nepripada normalni pribrat za pul roku 10kg, kdyz delam vse stejne. Lekari si spis mysli ze lzu, ze asi jim od rana do vecera. Tak uz nevim co vic mam delat. I vzhledove na tolik kilo nevypadam. Jsem oplacana, ale kdyz si stoupnu vedle kamaradky co ma 65-70kg vypadame stejne, tak nevim kde je problem..
Zdravim vsechny
Moc me mrzi, ze jsem si diskuzy neprecetla driv.. Prasky uz mam doma. Dnes jsem vzala prvni tabletu a po precteni vasich prispevku, je mi jasne, ze mi nepomuze i kdybych je vybrala vsechny. Moc jsem tomu zazraku neverila, ale uz nevim co mam delat.. Od detstvi mam problem, ze tloustnu, tloustnu a tloustnu. Ted mam 95kg, 162 cm a je mi 22 let. Za posledni pulrok jsem pribrala 10kg, aniz bych zmenila stravovaci navyky. Nejim sladka jidla, piju jen vodu. Ridim se jidelnickem sestavenym od odbornika. Jezdim na kole, plavu, kdyz cas dovoli jdu do fitka. Od mala jsem sledovana na snizenou funkci stitne zlazy, ale hodnoty jsou hranicni, takze zadne leky na to nemam. Mam pocit, ze mam nejaky zdravotni problem, protoze mi nepripada normalni pribrat za pul roku 10kg, kdyz delam vse stejne. Lekari si spis mysli ze lzu, ze asi jim od rana do vecera. Tak uz nevim co vic mam delat. I vzhledove na tolik kilo nevypadam. Jsem oplacana, ale kdyz si stoupnu vedle kamaradky co ma 65-70kg vypadame stejne, tak nevim kde je problem..
Kamarádka se sedmdesáti kily zřejmě tolik necvičí, a tak nemá zpevněnou postavu jako ty. V tvém případě by měl siutaci řešit OPRAVDOVÝ odborník. Skutečný dietolog. Asi. S největší pravděpodobností. Možná objevíš i jiné řešení. V první řadě by ti měl ale pomoci tvůj praktický lékař. Někde bude chyba a on by tě měl poslat na vyšetření, aby se zjistilo kde. Mít ve dvaadvaceti 95 kilo a přibrat 10 za půl roku - to už není normální projev organismu (pokud zrovna žena není těhotná…
) Od toho lékaře máme, aby nás léčili. A najdi si v této diskusi, jak máš prášky vrátit. Mám mnoho známých bojujících s kily. Mezi nimi není jediný, kterému by weight loss pomohl… Bohužel jsem se ptala také pozdě. Vidina krásné postavy mě oslnila a já si nechala vymýt mozek jako spousta lidí přede mnou. A navíc jsem udělala tu chybu, že jsem to hodila za hlavu. Teď mě to štve. Z podobných, jako jsem já, může takováhle podloudná firma krásně žít… Ty už další v řadě nebuď. Držím palce ve skutečném boji s nadváhou!!! ![]()
Že jde o fintu brutálního charakteru je jasně patrné již z toho, když si na stránce o produktu najedete recenzi, tak se vám každy den aktualizuje stajná chvála s jinými daty (vytiskl jsem si to pro porovnání). O čem to může svědčit?
Aby se váhaví rozhoupali a zázrak si koupili. Nejlepší jsou dvě krabičky za 1880,– KČ, múžete si lebedit jak jste ušetřili oproti původní ceně.
Objednávám, posílají a ja na ně…Nejsem štíhlej, avšak ani zoufalej a blbej. Kdo nevěří ať tam běží. ![]()
Dexxi, tohle už všichni tady víme. Že každý může udělat chybu, to je jasné. Důležité je neudělat ji znovu a poradit těm, co našli tuto diskuzi až po koupi tablet, jak mají reklamovat, případně odmítnout balíček. Důležité je vyreklamovat si peníze zpět, když už se tak stalo. Tak na ně nebuď zlý.
Objednal jsem přípravek dle klamavéé reklamy a zkušenost je opravdu k nezapomenutí. Po 3 týdnech užívání dle pokynů jsem nezhubnul ani 0,5kg. Poté se již 3 měsíc snažím přípravek reklamovat a bezúspěšně se snažím dostat své peníze z této údajně bezpečné a garantované objednávky zpět. Pozor na podobné nabídky ať nedopadnete jako já. Nakonec možná asi zhubnu jen z těch nervů kolem neskutečných obstrukcí, když chce člověk dostat zpět garantované vrácení peněz od této firmy z Polska. ![]()
Pouze ze snahy o úlevu z trauma při snaze o reklamaci jsem našel na webu diskusní fórum a nyní po přečtení vlastního příspěvku vidím, že nejsem jediný naivka, kdo jim skočil na špek. Pojďme to společně nahlásit na příslušné úřady - t. j. počínaje živnostenským přes ČOI až po trestní oznámení. ![]()
Na stránce ČOI jsem si našla důvody, proč podat stížnost. Všechno to sedí. Jen nemám představu, jak se do takové HROMADNÉ akce pustit. Obsah této debaty by byl sice daleko výstižnější než jakékoli důkazy, ale já sama mám v ruce jen krabičku od toho „podivuhodného“ preparátu s několika zbylými tabletami. Víte někdo, JAK TO KONKRÉTNĚ ZORGANIZOVAT? Jak jsem se debatou probírala, někdo už dokonce tablety na ČOI posílal. Jak to dopalo? Ví se vůbec něco? Snad proboha nezjistili, že látky deklarované na obalu jsou skutečně ty, které výrobek obsahuje, a navíc se po nich hubne!!! ![]()
Příspěvek upraven 07.08.12 v 17:37
Vraťte jim produkt na adresu do Polska. Koupil jste si produkt, který Vám něco garantoval a nesplnil to. Myslím, že přes 800 Kč nazpět stojí za hodinku námahy se sepsáním reklamce a odesláním balíku. Poštovné je zanedbatelné. Za těch 800 Kč můžete mít produkt, který Vám skutečně může pomoci a ne tento podvod. Na to oni spoléhají, že se Vám nebude chtít to řešit, ale když to tak řeknu, tak Vám dluží peníze.
Mmch. dnes jsem si všimla, že je k dostání nový produkt na zvětšení poprsí od stejné Polské firmy.
http://bustb.medinewsreporter.com/