Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lenka3333
17.8.12 13:53

Také mi to dnes přišlo doporučeně a chtěla jsem to zrušit hned po objednání něco mi řikalo že je to shit:D nepřevzala jsem to a ani nepřevezmu a ani jim nehodlám platit poštovný nebudu je v tomhle vydírání podporovat, nic o poštovnym nepsali tak nic nedostanou a konec :D

• Citovat
  • Upravit
cicos123
17.8.12 15:36

Vcera jsem si objednala na dobirku a nevim jak to zrusit nevim kde mam vzit jejich e-mail nebo neco. Staci kdyz to neprevezmu? Nechci aby me zalovali nebo neco. Diky za rady

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.12 00:35
@cicos123 píše:
Vcera jsem si objednala na dobirku a nevim jak to zrusit nevim kde mam vzit jejich e-mail nebo neco. Staci kdyz to neprevezmu? Nechci aby me zalovali nebo neco. Diky za rady

Já bych to určitě nepřebírala!!!

• Citovat
  • Upravit
bianco
18.8.12 12:07

další co naletěla

Tak jsem dnes začala brát tento připravek. Objednala jsem si velké balení za 2tis, jelikož potřebuji shodit alespon 20kg po druhém dítěti. Koukám, že jsem také pěkně naletěla. No nic, zkusím to a snad mi to nějak zdravotně neublíží, když už nic jiného.

• Citovat
  • Upravit
Kojak
20.8.12 10:42

Ahoj!. Stačí ji zrušit na uvedeném čísle a hlavně nepřevzít… No i když takto jsem to udělal a dnes po dvou týdnech mi na emailovou adresu přišlo, že mám zaplatit poplatek 119,– za nevyzvednutou zásilku. Nějak nereagují na to, že to byla nejspíše jejich chyba neb jsem objednával a rušil v sobotu v den volna a odeslali to tak nějak v úterý!. Proč nechápu? Za jejich chybu bych měl platit poštovné?. Opravdu seriozní jednání…

• Citovat
  • Upravit
Kadala
20.8.12 10:51

Kojak

Nic neplať, vždyť neúčtovali poštovné a navíc nikomu neposílají fakturu. Chtějí urvat alespoň něco.

• Citovat
  • Upravit
kojak
20.8.12 12:16

No už zase psali. Snaží se mne přesvědčít, že jsem blbej a nevím kam jsem svou SMS o zrušení posílal!. No prozřetelně jíž od prvopočátku jsem nechal uložené všechny emaily z jejich, ale i mé strany + SMS a hovory po mobilu. Napsal jsem, že nehodlám nic platit a věc beru jako uzavřenou. Podám info… Hezký den všem.

• Citovat
  • Upravit
blanka09423
20.8.12 13:01

Super..preco som njprv nehladala diskusiu ale hned po precitani reklami som si objednala 2balenia na dva mesiace na chudnutie… :potlesk: som ale somar

• Citovat
  • Upravit
Kadala
20.8.12 15:17

blanka09423

Ale tak jsme na tom byli všichni v této diskuzi, nezoufej.

• Citovat
  • Upravit
kojak
20.8.12 15:34

POZOR!. nejnovější info jak jsem slíbyl!. Právě jsem obdržel eamail, že to číslo 228 atd. není mobil, ale pevná. Na dosahu zřejmě 24.hodin deně nejsou a objednávka lze zrušit do dvou hodin. Já to měl asi po třech?. nevím už je to dva týdny. No a tamoje SMS šla tedy na uvedené číslo což je pevná… :zed:

• Citovat
  • Upravit
3
20.8.12 19:04

Ahoj :mavam: samozdřejmě jsem i já blbá naletěla :zed: a to jsem na to nevěřila ale prostě jsem si to objednat musela…jako vždy jsem si o tom informace hledala až po objednávce a naštěstí narazila na diskuzi teď se mlátím do hlavy ihned jsem jim napsala, že ruším objednávku cca 45 min. po ní, nic se nedělo až hodinu po napsání mi volalo to číslo nebrala jsem to teď je klid jak to dojde nepřeberu to ale mám strach že budou otravovat ách jo jsem naivní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.8.12 19:13

Už mi zase volali! grr ti určitě pokoj nedaj :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
20.8.12 19:18

Radka38

Nech je volat, nezvedej to. Zrušila jsi objednávku, tak je pro tebe vše v pořádku. Kdyby to přesto přišlo, tak si to nevyzvedni. Ale oni to nepošlou, to by museli zaplatit poštovné.

• Citovat
  • Upravit
jíra22
21.8.12 13:18

weight loss

Ať jdou někam, beru to už čtvrtý týden a jenom jedno kilo dolů a to je kvůli toho že jsem se omezovala v jídle. Říkali, že pokud nezhubnu vrátí všechny peníze. Teď nevím, kde s tím na reklamaci. Nějak se nemůžu na firmu dopátrat. Reklamovali jste už něko? Poraďtě

• Citovat
  • Upravit
Radecek1
21.8.12 16:10

Blbost

@evcavoj píše: Úbytek váhy je v reklamě na tento zázrak úžasný,raději si za ty peníze pořiďte permici do fitka a brzy uvidíte očekávanou změnu,dostanete se mezi nové lidi a hubnutí Vám půjde samo.Vzala jsem si jedno balení na vyzkoušení, abych sama na sobě otestovala co je to za zázrak.Nic moc.Po 15 dnech,jako před nimi,Mám upravený jídelníček,začínám cvičit pravidelně.Za 15 dnů napíšu,jak jsem dopadla.Ale nakonec zjistíte,že když si upravíte životosprávu a budete ji opravdu dodržovat s patřičným pohybem,tak to vlastní pevnou vůlí dosáhnete i bez zázračných pilulek :potlesk:

To je blbost, fitko sem si zaplatil na 2 roky a výsledek? Ještě jsem přibral, začínají mi odcházet klouby, je to 2× dražší než tyhle pilule, brutálně mě to nebaví a jsem tak utahanej že když konečně dorazím domu, tak jen padnu a spim…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková