Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
julie 23
5.9.12 22:43

Tak jsem jim poslala nazpět prášky i s dopisem a zatím je klid :,( žádná odpověd ani peníze, tak budu doufat…

• Citovat
  • Upravit
303
6.9.12 00:25
@Lištička mazaná píše:
Hahaha a kdybyste náhodu nevěřili, tak si představte, že 36ti letý Pavel z Kladna http://pkx4.medicalnewsreporter.com/ je ve skutečnosti zakuklený Michal z Bratislavy http://aragonit.webovastranka.sk/…chudnutie%3F :cert:

Wau dobrý postřeh, ale bohužel si myslím, že těm parcha..ům spousta lidí ještě naletí. Naštěstí mezi ně nepatřím, díky vám přítomným. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellees
6.9.12 03:01

A v grecku sa ten chlap vola paul a je z mesta patra.mna by zaujimalo kolko ma este mien a narodnosti

• Citovat
  • Upravit
Eiramka
6.9.12 08:29

Určitě to bude fungovat, když nebudete jíst. Po 14 dnech při normálním stravování mi neubylo ani deko.

• Citovat
  • Upravit
Patulka
6.9.12 10:46

Ahoj, taky jsem nezhubla, beru to přes dva týdny a nic, pro mě opravdu zatím vyhozené peníze… možná to na někoho funguje, ale na mě ne, pa

• Citovat
  • Upravit
Adela Zik
6.9.12 11:17

Nevidím důvod kupování tablet od některé z vás milé dámy, nezlobte se na mě. Pokud nejste spokojené, máte právo k reklamaci, z diskuzí i od známé vím, že peníze vracejí bez problémů, jen si odečtou poštovné a balné -119Kč. Já jsem si od nich objednala 2× a vždy dostanu dobrou cenovou nabídku od pracovnice na infolince a zároven dostanu i fakturu, která je mi potřebná k podnikání. Ale já se tady přeci nemusím nijak obhajovat… Měla jsem objednané nejdřív jedno a pak jsem si přiobjednala ještě dvě balení, po tom prvním jsem se cítila dost dobře, nebyla jsem oblbnutá nebo unavená, metabolizmus se mi upravil co se týče toalety, zhubla jsem sice jen trošku, ale po těch následujících dvou už mám dobrých pár kilo dole a jdou pomalu dolů pořád, takže to je hlavní důvod, proč si tak urputně stojím za svým. Takže zkráceně na závěr, kdo chce vyzkoušet tak vyzkouší, kdo je zarputilý, zarputilcem zůstane. Přeji příjemný den všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
6.9.12 11:33

Adela Zik

První faktura, no sláva. Nikdo další z těch stovek nespokojených to štěstí neměl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.12 13:05

Adela Zik

Pro Adela Zik Už jen pro jejich pochybnou reklamu a nemít možnost napsat k jejich diskusi vlastní komentář, je poznat že jsou to podvodníci a šmejdi!!

• Citovat
  • Upravit
Adela Zik
6.9.12 13:41
@Kadala píše:
První faktura, no sláva. Nikdo další z těch stovek nespokojených to štěstí neměl.

Pokud je požadována faktura, stačí to při objednávce sdělit pracovnici na infolince, že ji požadujete. V jiném případě zašlou jen účtenku. Pokud faktura nepřijde v balíčku automaticky, zašlou ji ihned na vyžádání prostřednictvím emailu.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
6.9.12 16:05

Adela Zik

Pokud vím, tato informace nebyla nikomu dána. Nepřišla ani faktura ani účtenka. Někdo nedostal ani ten zmuchlaný lístek, kde bylo napsáno, jak se tablety berou. Máš nadstandartní informace, které nutně vedou k závěru, že jsi jejich člověk.
To jsem opravdu ještě neslyšela, že by si zákazník, který nakupuje na internetu, měl vyžádat extra fakturu. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Zlomvaz
7.9.12 09:01

Nevěřte

Věřte Kadalovi. Od Adély je to zase jenom reklamní trik. Plně souhlasím aŤ se domluví s těmi, co chtějí tablety vrátit a odkoupíje od nich.Jsem zvědav, jestli tuto nabídku bude akceptovat :think:

• Citovat
  • Upravit
Adela Zik
7.9.12 10:21
@Kadala píše:
Pokud vím, tato informace nebyla nikomu dána. Nepřišla ani faktura ani účtenka. Někdo nedostal ani ten zmuchlaný lístek, kde bylo napsáno, jak se tablety berou. Máš nadstandartní informace, které nutně vedou k závěru, že jsi jejich člověk.
To jsem opravdu ještě neslyšela, že by si zákazník, který nakupuje na internetu, měl vyžádat extra fakturu. :zed: :zed:

Kadalo, nezlob se na mě, ale ty jsi opravdu chytrá jak rádio.. Pokud jde člověku o fakturu, musí o ni zažádat, jinak dostane jen fiskální paragon, na kterém je uvedeno mnohem méně informací, než je na faktuře. Tyhle informace mám osobně prověřené z osobních zkušeností, kupuju dost často na aukru, když jsem bydlela v zahraničí v anglii, nakupovala jsem na ebay, kde nikdo není povinný ti vystavit fakturu!! Vždy jsem dostala jen paragon, jestli vůbec.. Pokud ji ty potřebuješ, musíš to zadat při objednávce (VAT receipt), nebo to sdělit konzultantovi při prodej. Můj přítel pracuje jako prodejce v internetovém obchodě a také nevystavuje fakturu jen tak, člověk si o ní musí zažádat. Je několik druhů pokladních dokladů… Takže se nejdřív dobře poinformuj a pak něco řeš.. Každopádně ti tu radost neudělám a sděluji ti, že nemám s touhle firmou nic do činění. Věř čemu chceš, konec debaty..
Pro ZLOMVAZE - Moje vyjádření ke kupování od jiných jsem už napsala výže. Tak tedy, zlom vaz!

• Citovat
  • Upravit
Kadala
7.9.12 10:58

Adela Zik

Nakupujeme na internetu dost zboží, protože bydlíme na malém městě, je to pro nás s manželem docela výhodné.
Nepoučuj mě o posílání faktur pouze na vyžádání. Ještě se nám nestalo, abychom neobdrželi se zásilkou, objednanou přes internet, také řádnou fakturu. Vedu si evidenci a k solidním firmám se stále vracíme.
Takovýto nákup podvodného výrobku jsem učinila poprvé a poprvé jsem nedostala vůbec žádný doklad o koupi. Ani paragon nebyl přiložen, což je jasné, když jde o podvod. Protože sama lidi nepodvádím, nečekala jsem žádnou faleš a poctivě jsem se snažila za užívání tablet zhubnout. Výsledek nulový + zdravotní problémy po celou dobu užívání tablet.
Při nákupu zboží z aukra se musí počítat s určitým rizikem, ale mohu říct, že zatím jsme se ani tady nesetkali s podvodem a co jsme si tam objednali, to jsme v pořádku a k naší spokojenosti obdrželi. Samozřejmě, že nějaké tablety bych tam nikdy neobjednala.
A se zahraničím na mě nechoď. Tady jsme v Česku a nakoupili jsme v Česku.
Myslím, že si s tebou nemám už co říct.

• Citovat
  • Upravit
Adela Zik
7.9.12 11:09
@Kadala píše:
Nakupujeme na internetu dost zboží, protože bydlíme na malém městě, je to pro nás s manželem docela výhodné.
Nepoučuj mě o posílání faktur pouze na vyžádání. Ještě se nám nestalo, abychom neobdrželi se zásilkou, objednanou přes internet, také řádnou fakturu. Vedu si evidenci a k solidním firmám se stále vracíme.
Takovýto nákup podvodného výrobku jsem učinila poprvé a poprvé jsem nedostala vůbec žádný doklad o koupi. Ani paragon nebyl přiložen, což je jasné, když jde o podvod. Protože sama lidi nepodvádím, nečekala jsem žádnou faleš a poctivě jsem se snažila za užívání tablet zhubnout. Výsledek nulový + zdravotní problémy po celou dobu užívání tablet.
Při nákupu zboží z aukra se musí počítat s určitým rizikem, ale mohu říct, že zatím jsme se ani tady nesetkali s podvodem a co jsme si tam objednali, to jsme v pořádku a k naší spokojenosti obdrželi. Samozřejmě, že nějaké tablety bych tam nikdy neobjednala.
A se zahraničím na mě nechoď. Tady jsme v Česku a nakoupili jsme v Česku.
Myslím, že si s tebou nemám už co říct.

V pořádku, diskuze s tebou je tedy ukončena, nehodlám se handrkovat. Proběhla tady jen výměna názorů. V takovém případě tě Kadalo prosím, aby jsi už nekomentovala moje příspěvky a já nebudu komentovat tvoje. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
7.9.12 11:48

Adela Zik

Prosím tě, proč tam kopíruješ celé odpovědi, vždyť je to napsáno hned nad tím? Vždyť to stejně nikdo 2× nečte.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková