Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ede
1
13.9.12 18:26

dobírka

Taky jsem dobírku nepřevzal díky tomuto foru.Pak mě do e-mailu napsali, že mám zaplatit poštovné za nepřevzetí balíku a já jim odpověděl, že nedodrželi termín a celou tuto záležitost předávám mému právnikovi a ode mne nedostanou ani korunu. A už se neozvali víc než měsíc. Přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.9.12 20:24

Koupil jsem 2 krabičky po 60 ks za 1300 kč .To byla nějaká akce. Manželka to brala asi tyden a nic ja sem to tydnu měl dole cca 4 kg .Ale pří mé váze to mohla byt voda třeba to jsou prášky na odvodnění a mě to zabírá ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Culíček
14.9.12 08:23

Moc děkuji

Ahoj, dobrý den. :mavam: Už už jsem skoro klikala na nákup zázračného produktu, když tu mě napadlo přečíst si diskuze. Ty u produktu byly moc „akční“, takže jsem využila strejdu Googla a hle 8o opravdu moc děkuju za příspěvky, ušetřili jste mi nervy i peníze :palec: hezký den :*

• Citovat
  • Upravit
BlankAx
14.9.12 13:04

Je to jen zlodejina, past na line nebo zoufale lidi, kteri chteji byt stihlejsi, nemit nadvahu…

• Citovat
  • Upravit
julie 23
14.9.12 21:05

kadala

Chci Ti poděkovat za radu jak od těch podvodníků dostat peníze zpět. Dnes mi je poslali a strhli si jen poštovné. Ještě jednou děkuji

• Citovat
  • Upravit
Kadala
15.9.12 11:12

Mijarko

1. Když má někdo upravit dietu pro tvou potřebu, musí mít od tebe informace. Píšeš, že ti ji připravil fitnes trenér. Ta tvoje se ale nemusí týkat každého, každý má jiný metabolismus a jiné potřeby.
  2. Je mi divné, že jsi uvedla svou adresu, pokud někdo bude mít zájem. To budí dojem, že buď sobě nebo někomu jinému sháníš zákazníky. A nezmiňuješ, jestli to je zadarmo z dobré vůle nebo kolik za to?

Tak se nezlob, že mi to nepřipadá zrovna moc fér. A my tady píšeme právě proti tabletkám, jestli sis nevšimla. A nemusíš opakovat, co kdo píše, to každý ví a nečte to 2×. Obvykle je to na stejné stránce.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
15.9.12 11:15

julie 23

Rádo se stalo, také jsem byla ráda, když mi někdo poradil. Kladný výsledek mě vždy potěší. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
78
16.9.12 03:14

Mno

Tak jsem tam do té diskuze taky napsala a šetrně odkázala na tuhle diskuzi, bez vložení odkazu, ono stačí zadat do vyhledávače název výrobku+diskuze a budou vědět lidi, jenže si myslím, že si to píšou sami. Uvidím, jak dlouho ten můj příspěvek tam zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
16.9.12 09:49

Greneia + všichni noví

Děvčata i kluci, čtěte vždy větší část diskuze. O té jejich falešné se tu psalo stále, není potřeba to neustále ověřovat nebo tady o tom stále opakovaně psát. Víme, že se tam příspěvky neobjevují a když ano, vidí jej jen ten, kdo ho napsal a pak zmizí i jemu.

• Citovat
  • Upravit
dalik4you
17.9.12 03:05

Trestní oznámení

Debata kolem tohoto přípravku je obrovská. Nerozumím, proč již nejsou na světě stovky trestních oznámení a že těch paragrafů by se tam vešlo. Kde jste nechali milí spoluobčané rozum?
Dalibor Zástěra

• Citovat
  • Upravit
qjetinka
17.9.12 07:56

Já tam napsala několik komentářů a všechny zmizely běhěm minuty, ale napsala jsem do „jména“ že to nepomáhá a že tam mažou komentáře a pořád to tam je. Myslím že v komenáři se nesmí požívat slova jako „k níčemu, nepomáhá, na nic…“ :D

• Citovat
  • Upravit
info
17.9.12 15:49

Jsem na tom stejně, vůbec to nezabralo… vyhozené peníze

• Citovat
  • Upravit
4
20.9.12 08:05

:D ahojky mě přišlo na email tento vzkas na zázračné hubnutí, ale nějak mě to nedalo se juknout i na forum neboli na diskuzi, už když jsem najela bylo mě jasné, že je to zase jen tahání peněz z lidí. Já osobně to řeším operací kdy váha půjde dolů, ale definitivně měla bych dostat termín tento měsíc a nepotřebuji žádné pilulky dostala jsem v životě šanci tak to vyřeším po svém mějte se krásně-)) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
soky
20.9.12 09:12

klasika

Tyhle přípravky jsou všechny tzv. polévka ze sekyry - budete se cpát práškama a dodržovat popsaný režim a zhubnete, ale když budete dodržovat popsaný režim bez prášků, zhubnete taky… tudíž jen předražené placebo s návodem jak a co jíst, ale to vám řekne každý doktor… hubnutí zdar :-)

• Citovat
  • Upravit
Akvi 7
20.9.12 18:28

Ahoj, právě jsem si koupila jedno balení. Než ho začnu užívat chtěla jsem se zeptat. Jsou nějaké nežádoucí účinky? Třeba kamarádka začala před rokem užívat tablety ALLI, ale za pár dní to vzdala, musela pořád chodit na velkou… :) :,( A to bych opravdu nerada zažila. Je fakt, když člověk „chodí na ono místo“ hubnutí je taky jisté :D… A další otázka. Co pak, když se přestanou tablety po určité době užívat. Nezačne zase člověk znovu přibírat? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková