Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
taky mi vyhrožují že chtějí poštovné, ale žádné jim nedám nic jsem nepodepsala.Co je psané to je dané jsou to podvodníci a napsala mi že jsme neseriozní my co si zboží objednáme a nepřevezmeme si ho. ![]()
Už tady také padl návrh, aby si co nejvíc lidí tablety objednalo a všichni potom zásilku nepřebrali. Ať z toho mají podvodníci také škodu, patřilo by jim to.
No, jak ted' čtu, lituji toho, že jsem tuhle diskuzi neobjevila dříve!! Dnes jsem si objednala velké balení..
Ted' mám akorát zkaženou náladu a to festovně
Doufám, že mi alespoň přijde to co má přijít! I když je to k ničemu, ale lepší než prázdná krabice například!! Bože..jsem tak blbá! ![]()
Ještě bych chtěla dodat.
Objednávala jsem včera, dnes mi volali, zda můžou mou objednávku potvrdit. Tak jsem (já blbka) souhlasila). Ale ted' jsem jim zkoušela poslat mail, že bych chtěla objednávku stornovat a asi se podařilo. Uvidíme… ![]()
Huráá, ještě, že jsem reagovala rychle, zásilka je stronována. Prosím, nenalet'te jím
já jsem ráda, že jsem na tuhle stránku narazila ještě dnes… držív všem palečky ![]()
Zdravim vsechny.
Tak jsem si tez koupila tyto „zazracne“tablety…a ted velice lituji, ze jsem na tuto stranku nenarazila tak o tyden drive.
Vazne tady neni nikdo, kdo by byl spokojen a byl u neho zaznamenan vysledek??
Zitra zacinam brat prvni tabletku, tak jsem opravdu zvedava.
Jsem šokovaná přístupem téhle firmy. Dle mne se jedná o podvod a obracím se dnes na ČOI. V došlém balení není řádný doklad, po telefonické urgenci byl přislíben okamžitým zasláním na email, ale nedorazil a balení mi došlo bez plomby. Zvažuji i podání hromadného trestního oznámení. Napsala jsem to i na jejich stránky, tak jsem zvědavá, jak dlouho to tam vydrží.
To už jsem tu také navrhovala, ale nikdo se nepřidal ![]()
Každý si stěžuje, ale nic pro to neudělá ![]()
Očekávám telefonní hovor pana Roberta B. údajně mne bude zítra kontaktovat jak mi sdělila operátorka, protože se nachází mimo a nemůže poskytnout jeho soukromé mobilní číslo. Uvidíme nakolik seriozní budou a zda se mnou spojí. Neočekávám žádný zázrak, ale ráda bych dostala jistá vysvětlení přímo od něj než začnu podnikat další kroky.
Pokud jsme vypozorovali v naší diskuzi, tak zaslaný příspěvek do jejich falešné diskuze se mnohdy objevil jen tomu člověku, který jej poslal. Nikdo jiný ho neuviděl, to mám také ověřeno. Tam se mění jen datum a den, jinak jsou tam stále tatáž jména a příspěvky. Zbytečně tam psát.
Pan Robert Bogdanský se v naší diskuzi někde v začátku objevil, je to vedoucí (nebo ředitel) prodeje pro ČR. A zdůrazňoval, že je Čech. Jinak není tajemství tel. číslo : 228 880 736, nikde jinde je nedohledáte. Ovšem když tam není, jsou tam další prodejci a každý se vyjadřuje podle své inteligence.
Nevím jestli funguje tento e-mail : contactcz@activefoodsupplements.com
Z toho jsem od p. Bogdanského dostala zprávu, že byla moje reklamace vyřízena. Je možné, že pokud tam někdo píše, vrátí se mu mail jako nedoručitelný. Nezkoušela jsem to.
Jistě je tu mnoho lidí, kteří by uvítali nějakou společnou stížnost nebo podání, ať už kamkoliv. Ale já se nedivím, že se bojí vzdát se své anonymity. Chodí sem pravidelně druhá strana, dokážou pěkně znepříjemňovat život, protože kritika a odrazování lidí od koupě tablet jim není po chuti. A nezapomeňte, že mají na všechny, kteří koupili a chtějí peníze zpět, údaje od dat narození až po adresy.
Zdravím tak až dojdou filmy v tom případě nastane veliký problém, takže já to vyřeším opravdu operací. A začnu se dá říci žít nový život a snad doufám, že budu i pak cvičit. Tobě přeji hodně štěstí ve sportování pevná vůle dělá divy já ji bohužel nemám proto vím, že NEEXISTUJE tabletka na HUBNUTÍ
Pa ![]()
Souhlasím a konečně na ně dojde aspoň nebudou ty lidičky blbnout a ničit jim zdraví. Bohužel naše zákony jsou pro takové podvodníky lepší než pro nás ![]()
Nazdar lidi.Tak už jsem tu zase. Oni snad nedají pokoj!. Po měsíci a půl, kdy jsem jim napsal,, že nehodlám platit poštovné za balík, který jsem na poště nepřebral zase prudí. Teď už mi napsali, že objednávku lze zrušit do dvou hodin pak už né!. Co je to za keci?. Objednával jsem 5.8. Rušil 5.8. a od té doby mne bombardují…
Já myslím, že je to na jednotlivých prodávajících, co si dovolí k zákazníkovi a jak ho budou otravovat. Protože on z toho má prospěch, kolik prodá a kolik za to dostane. Nikdo tady opakovaně nepsal, že ho otravují víc než jedenkrát.
Heureka : souhlasim. Pohodlnost je ukrutna mrcha. Bohuzel jsem ji take propadl a ted musim drit. Osobne dru doma na kvalitnim orbitracku nekolikrat tydne. Vzdy si pustim serial z mladi (aktualne Vrazedne Pobrezi s Nickem) a celej dil proslapu. Ma to i jine vyhody. Opravdu nemam v noci problem s usnutim.
Jen se obavam jedineho. Co az mi dojdou vsechny serialy z mladi?