Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
29.10.12 18:09

aca.valek

Já ti odpovím nepřímo. Pokud vím, na žádné prášky se nemá pít žádný alkohol, tedy ani pivo.
Je ti už vůbec 18? Pokud ne, neměla bys s takovými prášky vůbec nic zkoušet. I ten podvodník píše, že až od 18 let. Ale zdraví si může zničit člověk v každém věku, když jsou určeny kdoví komu - člověk, zvíře?

• Citovat
  • Upravit
Lenka Pařízková
29.10.12 21:18

Dobrý večer,
tak jsem si před chvílí taky málem objednala.
Po přečtení Vašich příspěvků jsem si připadala, jak kdybych se viděla.
Stejně, jako vy jsem si řekla, že 1000,– za ten risk stojí. Málem jsem začala vyplňovat formulář, kde jsem si tedy řekla, že si první najdu jméno té dietoložky, samozřejmě jsem nic nenašla. Naštěstí po zadání názvu přípravku k jejímu jménu jsem se dostala sem. Na jednu stranu ráda, že vidím reálné zkušenosti. Na druhou stranu zklamaná, že jediný způsob jak zhubnout je pravidelně jíst a cvičit. Ach jo :)

• Citovat
  • Upravit
Dago
30.10.12 09:56

Odmietnutie prijatia

Zdravim. Objednal som si tento produkt bez rozmyslania a az neskoro som narazil na tuto diskusiu. Uz mi pisal kurier, ze dnes mi to dorucia. Ako sa vyhnut prebratiu? Da sa to este?

• Citovat
  • Upravit
Kadala
30.10.12 10:39

Dago

Musíš si to vyhádat. Já vím, že to je těžké, také nejsem pro takové metody, ale jedině tak nepřijdeš o peníze a pravděpodobně se vyhneš i zdravotním problémům. Odmítni převzít zásilku na základě toho, co jsi se dověděl v diskuzi a moc se s kurýrem nevybavuj. Musíš působit rozhodně, nebýt na pochybách, oni jsou protřelí podvodníci. A nenech se zmást, kdyby chtěl peníze za poštovné.

• Citovat
  • Upravit
Dago
30.10.12 12:30

kadala

Vdaka za radu Kadala. Pisal som aj do spolocnosti, ze chcem zrusit objednavku, ale odpisali mi, ze uz bola zrealizovana a teda ze ju uz nemozu zrusit. Zavolal som teda kurierovi, ze som bol podvedeny pri objednavke a ze mi boli podane nepravdive informacie, tak ze balik neprevezmem. Kurier pritom uplne v pohode, ze teda objednavka zrusena. Vdaka Vam vsetkym za usetrene zdravie aj peniaze.

• Citovat
  • Upravit
Rolenka
30.10.12 19:53

weight loss uživatel

Ahojte, já si nadšeně koupila tobolky o prázdninách a hned 3 balení, užívala jsem je jeden měsíc, ale bez efektu nezhubla jsem za celý měsíc ani deko a to jsem dodržovala přesně pokyny. A když jsem chtěla vrátit zbylé 2,ještě zabalené, balení neuznali mi reklamaci a měli hromadu výmluv a podmínek, na které jsem nebyla při nakupování vůbec upozorněna. V balíčku s pilulkami došel pouze leták o užívání. Možná ale existuje více konkurenčních prodejců tohoto produktu, kteří nabízí „pravý“ přípravek. Pozor tedy na firmu acctive food!! :?

• Citovat
  • Upravit
Rolenka
30.10.12 19:59

Můžeš přípravek do deseti dnů vrátit jako odstoupení od smlouvy, pokud jsou u všech prodejců stejné podmínky vrácení. Já to prošvihla, pokud to nevyjde takhle máš nárok vrátit uzavřené balení do 50 dnů zpět jako reklamaci, že ti to nezabralo. Pokud to bude otevřené bude to trvat déle, ale musíš k tomu napsat prohlášení, proč jsi nespokojen, jak jíš, způsob život. stylu, fotky před kůrou, popř. vyjádření lékaře, že jsi nezhubnul. Pakarna. Já tohle prošvihla, protože tě na tohle nikdo předem neupozorní. Tak bacha na to :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Rolenka
30.10.12 20:51

Ahojte, na mne tento přípravek na mne nějak nepůsobí, brala jsem ji celý měsíc ale zhubla jsem jen půl kila.Ale prý záleží na jedinci a také na firmě od které to máte. Mám doma ted 2 zbytečné, ještě zabalené 60 ti ks krabičky. Dala jsem za to přes 2000,–Pokud si to chce někdo objednávat i za tu slevu 790,mohu mu své nabídnout za 500 za ks.Ale nezaručuji účinnost. Nikomu nic nenutím. Jen kdyby někdo nemohl odolat lákavým vábením výrobců, může si to vyzkoušet za POMĚRNĚ míň peněz. Rolka

• Citovat
  • Upravit
Kadala
30.10.12 21:42

Rolenka

Nenabízej to nikomu, když sama víš, že to nefunguje.
Nechala jsi se nachytat, asi byl prodejce výmluvnější než ty a nebyla jsi dost vytrvalá a důrazná. Na reklamaci bylo 60 dní od koupě tablet a nemusela jsem k tomu posílat žádné fotky ani před užíváním tablet ani potom. A to jsem využívala celou krabičku, samozřejmě bez efektu a se zdravotními problémy. Ale ty jsem jen popsala v dopise, nemusela jsem nic dokládat od lékaře. Peníze mi byly vráceny.

• Citovat
  • Upravit
VT
31.10.12 15:27

Weight loss - HUBNUTÍ

Je to hloupost! Hlavně nekupovat…já si to zakoupila a opět si potvrdila, že bez práce nejsou koláče - chcete zhubnout? pohyb a změna jídelníčku a zase pohyb… :)

• Citovat
  • Upravit
Kadala
31.10.12 16:29

VT

Na str.50 jsem popsala, jak reklamovat a kam to poslat, abys dostala peníze zpět.

• Citovat
  • Upravit
Misena00
1.11.12 11:45

Dostala jsem své peníze zpět

Taky jsem se nechala nalákat na tyto tablety. Ale po přečtení recenzí jsem neotevřené tablety raději vrátila zpět a peníze mi asi po měsíci vrátili. Jenom si odečetli poštovné. Bála jsem se, že nebudu mít ani tablety, ani peníze, tak jsem byla příjemně překvapená, že mi peníze přišly nazpět. Neměla jsem s firmou nejmenší potíže. Také asi proto, že jsem tablety vrátila nenačnuté. Podrobnosti mohu sdělit na mém emailu, kdyby měl někdo nějaký dotaz. misena12@centrum.cz

• Citovat
  • Upravit
Rolenka
1.11.12 19:41

Nikomu nic nenutím, jen jsem narazila na nekolik lidiček, kteří si i přesto, že si přečetli nepříznivé recenze, nemohou pomoci a touží si to vyzkoušet na vlastní kůži. Tak jsem jim chtěla ušetřit pár korunek navíc. A jak jsem psala prve, zřejmě existuje několik prodejců toho stejného přípravku a mají různé podmínky vrácení. Dokonce jsem narazila na jednu paní, která reklamovala u stejné firmy jako já s kapku jinými podmínkami. Mi prostě peníze nevrátili a napsali že reklamace nebude pozitivně vyřízena. A pak ještě všechny ty informace co jsem dala té dotazující. Máš pravdu nechala jsem se nachytat jako jedna z mnoha, tak proto ted tady jsem.

• Citovat
  • Upravit
karla007_007
2.11.12 08:14

komentáře

http://pkx4.medicalnewsreporter.com/
Napsal jsem do jejich komentářů:podvod-ou je lépe vidět
Možná to tam nechají… :D
Nebo najít jiný skrytý text, aby to našinec poznal.

• Citovat
  • Upravit
dupro
2.11.12 12:51

Jsou to podvodníci

A hajzlové. Já jsem objednávku stornoval, přesto mi zásilku odeslali, a nyní po mně chtějí poštovné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková