Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Peter Bishop
12.11.12 14:30

Nechci vám do toho kecat, ale Massive Dynamic je název korporace ze seriálu Fringe (Hranice nemožného), něco jako Akta-X. Takže se ani nedivím, že se nikdo nehlásí. :D Ale na druhou stranu, tato korporace v seriálu vyvíjí tajné technologie, které taky krade z paralelního vesmíru, kde jsou s vědou o trochu více napřed, takže se divím, že tyto tabletky nefungují. 8)

• Citovat
  • Upravit
zetko
12.11.12 14:46

Neskutečný na co lidi naletěj

Lidi, vemte rozum do hrsti, nekupujte blbosti. I kdyby ty prášky fungovaly a zhubli byste, stálo by Vám to za to? Za jiná možná rizika, který takový blbosti na Vaše zdraví můžou mít??? Určitě ne!!! Pokud netrpíte nějakou metabolickou a jinou poruchou, tak vše, co k optimální váze potřebujete je rovnovážná bilance přijaté a vydané energie. Ano, je to tak jednoduché, tak proč vydávat takové neskutečné peníze za p…iny?!!! Já p

Lidi říkaj, že ale dlouho cvičit a jíst zdravěji nevydrží a že pak holt musej z kapsy dát tisíce za prášky. Myslim ale, že kdyby si uvědomili, jak dlouho museli na ty prášky v práci dělat, tak by je rychle takový móresy přešly.

• Citovat
  • Upravit
Petramebel
12.11.12 17:39

weight loos

Ahoj! Já přípravek beru cca 10 dnů, nějak se neomazuju ale ani nepřežírám, dle rad jím jablka (vláknina) a nejím banány…Co se týče kil, je to stejné ale co taky čekat po 10ti dnech??? Každopádně hned druhý den jsem na sobě pocítila účinek tím, že chodím pravidelně na záchod, což je u mě nenormální, takže weight loos určitě příznivě působí na trávení, tudíž věřím, že zhubnout se dá…uvidíme…ale jak píší ostatní, myslím, že je třeba taky nějaký pohyb… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Petramebel
12.11.12 17:46

Zetko, to máš pravdu ale nemyslím, že tak dosola…každý máme jiný metebolismus, někdo rodové ne zrovna skvělé vlohy, jiné možnosti pravidelné stravy a ne každý má tu trpělivost…jinak jak píšu, mě prášky 100%ně změnili trávení k lepšímu, jím přírodní produkt a vydělala jsem na něj za 1 den… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Peter Bishop
14.11.12 09:29

Četl vůbec někdo co jsem napsal?? :D
Tak jinak… http://www.oversito.cz/…plements-17/

• Citovat
  • Upravit
Pavla Vodehnalová
14.11.12 09:41

Děkuji za příspěvek:-)
Na Policii jsem se chtěla obrátit, ale bylo mi řečeno, dokud škoda nepřesáhne 5000 Kč, nejedná se o trestný čin. Musí nás být více. Na této diskuzi jsem vyzývala ke společnému podání trestního oznámení, ozvala se mi pouze jedna "zájemkyně. Vím, že tito podvodníci figurují ve více akcích, nejen Weight Loss, Caralluma a t. č. je to jakýsi Dr. Oz.
Státní zemědělská inspekce s tím nic dělat nemůže, jedná se o zahraničního majitele.
Proto znovu: Kdo se přidá k trestnímu oznámení?
Znovu můj mail: ***@seznam
. cz
Někdo mi sem psal, že neexistuje. Opravdu existuje. Opsali jste ho správně?
Raději ještě můj mobil: *********

• Citovat
  • Upravit
9
14.11.12 12:14

Dobrý den, ano já se přidám a souhlasím s trestním oznámením. Měla jsem na mysli, že je nefunkční jejich mail a né ten váš. Není možné s nimi se skontaktovat ani přes telefon a ani přes tu jejich mailovku. Já jsem udělala další krok a to že jsem jim ty prášky poslala nazpět do té Varšavy, tak budu čekat na vyřízení…jestli to převezmou a nebo se mi to vrátí. jedna paní, která byla také podvedena, tak sem dala adresu k nim, ale mám obavy, že to bude stejné jako ten telefon a mail a že mě zase připravili o další stovku za poštovné. Drahuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miky44
14.11.12 13:43

Vynech máčky, pečivo, knedlíky, dávej si pjet menších porcí deně a necpi do sebe nesmysly začni cvičit a prečti si něco o sacharidovych vlnach.

• Citovat
  • Upravit
pumjo
15.11.12 09:57

Hubnutí bez doplňků stravy

Ahoj, chci se s vámi podělit o mou zkušenost s hubnutím. Mám také kila navíc a musel jsem s tím něco dělat. Na Internetu jsem našel vzorec pro určení optimální energetické spotřeby člověka s průměrnou stavbou těla. Používá se výpočet bazálního metabolizmu BMR (z anglického Basal Metabolic Rate). Sestavil jsem si jídelníčky jejichž energetická hodnota byla trochu pod vypočtenou BMR. Po měsíci jsem zhubnul cca 0,5 kg. Chodím 3 dny v týdnu do posilovny, kde absolvuji trénink v trvání necelé hodiny. Největší mojí chybou bylo přejídání se ve večerních hodinách u tevelize. Nyní se stravuji 5 x za den a navečer naposled do 19,00 hodin. Když pociťuji hlad, dám si nastrouhanou mrkev s citronem, posypanou trochou cukru nebo jinou zeleninu či ovoce. Jedině tato metoda se mi ukázala jako správná a zdravotně nezávadná. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7
15.11.12 11:15

Dobrý den,

již jsem byla jednou v diskuzi a psala jsem, že jsem vracela zpět balení VL do Polska na reklamaci. Před chvílí jsem kontrolovala internetové bankovnictví. A světe div se!! Platba přišla celá okleštěná pouze o poštovné, tj.119,–- Kč.
Tak to vidíte, že to funguje, nedat se, zabalit, napsat patřičný reklamační dopis a odeslat. Posílala jsem bublinkovou obálku s vyplacením 58,–- Kč doporučeně dne 6.11.2012 a dneska jsou prašulky na účtě. :D Dala jsem si slib sama sobě, že již nic podobného neudělám, protože jedniný způsob redukce váhy a její následné udržení je pouze ve stravě a v celkovém životním stylu každého z nás. Blíží se nám vánoce a vítání nového - snad šťastného - roku. Tak mně dovolte, abych všem, kdo se zúčastnil diskuze na téma VL, popřála všechno dobré, zdraví a štěstí. Ať se vám reklamace vydaří a protože jsem ji já řádně upolatnila, tak si dám dnes na oslavu něco moooooooooc dobrého! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
16.11.12 00:02

fik001

Díky za tuto informaci, i když už je „pozdě bycha honit“. Já bohužel už nepracuji a za právnické rady bych nerada utrácela peníze. Dala jsem tedy na radu rodiny a konečně mě asi po dalším půl roce přestali otravovat svými dalšími nabídkami. Mají hroší kůži, přese všechno mi stále a stále nabízeli zaručené výhry a předražené knihy. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
16.11.12 00:16

troubelis

A tobě moc blahopřeji, že se ti podařilo získat své peníze zpět. Chce to opravdui napsat ten správný dopis a nemusí tam být ani žádná fotka před a po.

• Citovat
  • Upravit
Ardo
16.11.12 11:19

reakce

Ani já nic nezhubla. Ani deko. Takže jsem se opět nechala nachytat. Doufám, že naposledy. A peníze nám asi také nikdo nevrátí jak slibovali.No nic. Chybama se člověk učí. Ale opravdu mně to mrzí. Mějte se.

• Citovat
  • Upravit
9
16.11.12 11:44

Tak to pošlete nazpět…já to také poslala a na této stránce je adresa na ně a i si to přečtěte…vrátili peníze. Jsem zvědavá jak dopadnu já, ale nedaruji jim to…ukecali na dvojité balení a 2760,– jim tedy nenechám. Je to asi o tři zprávy zpět, že peníze vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
16.11.12 12:52

Ardo

Běž zpátky na str.50, kde popisuji jak reklamovat a na kterou adresu to poslat. Žádné fotky jsem nikam posílat nemusela, stačilo vypsat zdravotní problémy, které jsem po celou dobu užívání tablet měla. A nemusíš je v reklamačním dopise nijak šetřit. Pokud stihneš lhůtu do 60 dní od převzetí tablet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková