Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
1.12.12 10:25

roman krkos

Na str.50 se podívej v mém příspěvku, jak reklamovat a co je k tomu potřeba. Nedej se, zbytek vrať a požaduj vrácení peněz. Máš na to 60 dnů od koupi.

• Citovat
  • Upravit
roman krkos
2.12.12 12:27
@Kadala píše:
Na str.50 se podívej v mém příspěvku, jak reklamovat a co je k tomu potřeba. Nedej se, zbytek vrať a požaduj vrácení peněz. Máš na to 60 dnů od koupi.

dakujem za radu idem na to diiiik

• Citovat
  • Upravit
lxlxlxlxlxlx
2.12.12 18:11

Nevyzvednutí balíčku

Můžu se zeptat kde si to našel - že nemají při vyzvednutí nárok na poštovné. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
34
4.12.12 08:32

Tak jsem poslala prášky zpšt, tak uvidím, kdy přijdou peníze /jestli vůbec/ dám vědět. Držte palce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Robko55
8.12.12 10:22

hubnutí

Světe div se ale koupil jsem to taky a za měsíc sem z 94kil shodil na 82 myslím že to je dobrý výsledek za měsíc není to reklamní trik jak tady každý píše kdo nezkusí tak neuvěří :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
8.12.12 10:39

Robko55

Prosím tě, nelobuj tady za podvodníky. Už to, že shodit za 1 měsíc 12 kg není normální, nedělej z nás blbce.
Spíše se nech u lékaře vyšetřit, aby zjistil, co takový úbytek váhy způsobilo, pokud vůbec jsi zhubnul.

• Citovat
  • Upravit
Robko55
8.12.12 10:52

Proč by to nebylo možné znám lidi kteří shodili daleko více za měsíc než 12kg.Sice sem změnil zaměstnání a začal o dost méně jíst a přestal pít pivo :)ale myslím si že mi k tomu dopomohli tablety,

• Citovat
  • Upravit
Pablos32
8.12.12 11:26

dotaz?

Dobrý den, a mohu vědět kde jste to objednal? Xaviton Extrakt není nikde k nalezení a ni na googlu.
Předem díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
9090
8.12.12 11:31

Robko55

a máš pocit, že shodit 12 kg za měsíc je zdravé? Při zdravém hubnutí by člověk neměl shodit víc jak 4 kg za měsíc. Teď se raduj, až ten jed přestaneš jíst, tak se taky možná objeví jojo efekt a budeš to mít zase vše zpátky, i s „úroky“…ničíš si zdraví a ještě se tím chlubíš…je mi zle z toho, jak jsou lidi líní a místo toho, aby se sebou začali něco dělat, kupují za plno peněz nesmyslné prášky, které jsou k ničemu a myslí si, jak svému tělu pomáhají, to je fakt hnus…proberte se lidi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Robko55
8.12.12 11:47

Jediná látka která je špatná v těch tabletkách tak je chrom ale je v minimální látkach. Já třeba dělám na šachtě na dole a tam jdou kila velmi rychle dolů tak to možná nemám ani stěch tablet.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
8.12.12 13:11

Robko55

No tak vidíš, sám přiznáváš, že to může být úbytek váhy z něčeho jiného. Tablety nejez, já tady píšu z vlastní zkušenosti, jak mi tablety dělaly zle a přitom úbytek váhy nebyl žádný. A takových zkušeností má řada z nás, já jsem tu téměř od začátku zřízení této diskuze, takže vím o potížích, které uživatelé tablet měli, včetně mě.
Děláš náročnou práci, pokud fáráš pod zem, která sama o sobě ti může zdraví poškodit, tak proč si ještě k tomu ničit zdraví tabletami? Prober se.

• Citovat
  • Upravit
Robko55
8.12.12 13:52

Já tady tu diskuzi nečetl takže nevím o co jde ja tablety dobral a nějak vedlejší učinky jsem něměl tak nevim co se vám stoho stalo

• Citovat
  • Upravit
vepř
9.12.12 10:11

sasrak

Je to sasrak. Zhubl jsem 85 kg za dva dny a to jsem vážil 79. sasrak. prostě nekupujte sra… přestaňte žrát po nocích a jděte sportovat. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
9090
9.12.12 11:39
@vepř píše:
Je to sasrak. Zhubl jsem 85 kg za dva dny a to jsem vážil 79. sasrak. prostě nekupujte sra… přestaňte žrát po nocích a jděte sportovat. :potlesk:

páni, tak to jsi 6 kg v mínusu, to je fakt zázrak :lol: :D :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.12 15:15

pro všechny

Ahoj všem,
chtěla bych moc poděkovat účastníkům této diskize. Dnes jsem také narazila na úúúúžasnou reklamu výrobku Wieght loss… sice nejsem jedna z těch, kteří věří, že po pilulce člověk zhubne, ale tohle znělo vážně přesvědčivě…a těch kladných komentářů a přesvědčivých fotek…tomu prostě nejde odolat :D jsem moc ráda že jsem narazila na tuto diskuzi, která mě opět vrátila nohama na zem. Málem jsem naletěla i na tu slevu POUZE DNES… fakt to nechápu. Děkuju že jste mi defakto ušetřili peníze, hned jak zkončím v práci, tak za ně koupím radši něco synáčkovi… :hug: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková