Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kadala píše:
Na str.50 se podívej v mém příspěvku, jak reklamovat a co je k tomu potřeba. Nedej se, zbytek vrať a požaduj vrácení peněz. Máš na to 60 dnů od koupi.
dakujem za radu idem na to diiiik
Můžu se zeptat kde si to našel - že nemají při vyzvednutí nárok na poštovné. Děkuji
Tak jsem poslala prášky zpšt, tak uvidím, kdy přijdou peníze /jestli vůbec/ dám vědět. Držte palce ![]()
Světe div se ale koupil jsem to taky a za měsíc sem z 94kil shodil na 82 myslím že to je dobrý výsledek za měsíc není to reklamní trik jak tady každý píše kdo nezkusí tak neuvěří
![]()
Prosím tě, nelobuj tady za podvodníky. Už to, že shodit za 1 měsíc 12 kg není normální, nedělej z nás blbce.
Spíše se nech u lékaře vyšetřit, aby zjistil, co takový úbytek váhy způsobilo, pokud vůbec jsi zhubnul.
Proč by to nebylo možné znám lidi kteří shodili daleko více za měsíc než 12kg.Sice sem změnil zaměstnání a začal o dost méně jíst a přestal pít pivo
ale myslím si že mi k tomu dopomohli tablety,
Dobrý den, a mohu vědět kde jste to objednal? Xaviton Extrakt není nikde k nalezení a ni na googlu.
Předem díky za odpověď.
Robko55
a máš pocit, že shodit 12 kg za měsíc je zdravé? Při zdravém hubnutí by člověk neměl shodit víc jak 4 kg za měsíc. Teď se raduj, až ten jed přestaneš jíst, tak se taky možná objeví jojo efekt a budeš to mít zase vše zpátky, i s „úroky“…ničíš si zdraví a ještě se tím chlubíš…je mi zle z toho, jak jsou lidi líní a místo toho, aby se sebou začali něco dělat, kupují za plno peněz nesmyslné prášky, které jsou k ničemu a myslí si, jak svému tělu pomáhají, to je fakt hnus…proberte se lidi!
Jediná látka která je špatná v těch tabletkách tak je chrom ale je v minimální látkach. Já třeba dělám na šachtě na dole a tam jdou kila velmi rychle dolů tak to možná nemám ani stěch tablet.
No tak vidíš, sám přiznáváš, že to může být úbytek váhy z něčeho jiného. Tablety nejez, já tady píšu z vlastní zkušenosti, jak mi tablety dělaly zle a přitom úbytek váhy nebyl žádný. A takových zkušeností má řada z nás, já jsem tu téměř od začátku zřízení této diskuze, takže vím o potížích, které uživatelé tablet měli, včetně mě.
Děláš náročnou práci, pokud fáráš pod zem, která sama o sobě ti může zdraví poškodit, tak proč si ještě k tomu ničit zdraví tabletami? Prober se.
Já tady tu diskuzi nečetl takže nevím o co jde ja tablety dobral a nějak vedlejší učinky jsem něměl tak nevim co se vám stoho stalo
Je to sasrak. Zhubl jsem 85 kg za dva dny a to jsem vážil 79. sasrak. prostě nekupujte sra… přestaňte žrát po nocích a jděte sportovat. ![]()
@vepř píše:
Je to sasrak. Zhubl jsem 85 kg za dva dny a to jsem vážil 79. sasrak. prostě nekupujte sra… přestaňte žrát po nocích a jděte sportovat.
páni, tak to jsi 6 kg v mínusu, to je fakt zázrak
![]()
Ahoj všem,
chtěla bych moc poděkovat účastníkům této diskize. Dnes jsem také narazila na úúúúžasnou reklamu výrobku Wieght loss… sice nejsem jedna z těch, kteří věří, že po pilulce člověk zhubne, ale tohle znělo vážně přesvědčivě…a těch kladných komentářů a přesvědčivých fotek…tomu prostě nejde odolat
jsem moc ráda že jsem narazila na tuto diskuzi, která mě opět vrátila nohama na zem. Málem jsem naletěla i na tu slevu POUZE DNES… fakt to nechápu. Děkuju že jste mi defakto ušetřili peníze, hned jak zkončím v práci, tak za ně koupím radši něco synáčkovi…
![]()
Na str.50 se podívej v mém příspěvku, jak reklamovat a co je k tomu potřeba. Nedej se, zbytek vrať a požaduj vrácení peněz. Máš na to 60 dnů od koupi.