Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak jsem právě dostala peníze zpět. Ani ne po 14 dnech. Snědla jsem jen 2 tablety, když jsem přišla na tyto stránky. Odsypala jsem jich trochu, aby neřekli, že jsem to ani nezkusila a vracím to. Pravdu má Kadala, že se to musí dobře napsat. Díky Kadalo za všechny rady.
Všem fabdím a opakuji NEKUPOVAT ![]()
Tak jak to tady čtu, lepší Weight Loss vůbec neobjednávat
Už jsem jednou koukala na přípravek Caralluma, taky ho všude vychvalovali, v podstatě úplně stejně jako Weight Loss. A po nějaké době jsem se znovu chtěla podívat na odkaz a ejhle, odkaz nefunkční. Tak jsem do vyhledávače zadala hubnutí s caralluma a nestačila se divit. Děkovala jsem si, že jsem váhala a neobjednala. Z toho důvodu jsem i Weight Loss zadala do vyhledávače a narazila na tuto stránku. A myslím, že je určitě lepší si trochu upravit jídelníček a donutit se k pohybu, než vyhodit peníze za „zázračné“ pilule a výsledek žádný, kromě peněz v háji. Takže lidičky, víc ovoce, zeleniny a pohybu
Už pár týdnů chodím na jumping, snažím se pravidelně jíst (což je pro mě problém, nedonutila jsem se jíst pravidelně ani na základce, ale teď se snažím), k tomu se snažím alespoň obden cvičit na břicho a občas přihodím orbitrek a postava se formuje a faldíky pomalu ubývají
Takže všem přeji pevné nervy a výdrž se zdravějším jídelníčkem a pohybem. Vydržte a ono to půjde ![]()
Krásný den.Jak je vidět. naletělo nás víc. No zkusím to vrátit. Co se týče hubnutí 1 kg týdně se dá zhubnout jen zvýšenou pohybovou aktivitou. Z mé osobní zkušenosti se dá zhubnout asi 6 kg za měsíc. Na mě fungovala dělená strava. Člověk se docela i nají. teď jsem potřeboval s vahou jít dolů rychleji proto ty pilulky.No bohužel člověk se pořád učí. ![]()
Prosím o radu. Tablety jsem si předevčírem objednala a za pár dní by mi tedy měly dojít jak se má zachovat? jak je vrátit? může mi někdo poradit prosím?
![]()
Více lidí to prostě nepřijalo a pak se nějak vymluvili, když měli telefonát. Nebo tam zkusit ještě honem zavolat a odmítnouz, zrušit objednávku. Nebo jim telefon vůbec nezvednout. Ušetříš si větší starosti i peníze.
Já jsem to prostě nevyzvedl na poště.
Poslali mi email, kde chtěli poslat jiné zboží - LEVNĚJŠÍ - anebo chtěli vrátit poštovné. Zboží jsem odmítl a poštovné též, neboť přitelefonickém rozhovoru říkali jinou cenu, než byla na dobírce. odkázal jsem je na telefonát, neboť tvrdí, že vše nahrávají. čemuž samozřejmě nevěřím. Zatím je ticho po pěšině. Tak nezoufej a nevyzvedávej! Krásné vánoce. Budu až 7. ledna a tak nemohu reagovat ndo té doby na případné dotazy. retrívr
![]()
Všem, co jsme byli na tom stejně, přeji krásné a pohodové vánoce a vše nejlepší do Nového roku ať už zdravě zhubneme nebo ne. Optimismus je důležitý, hlavně buďme zdraví.
![]()
Přesně tak…před necelými 15 minutami jsem si pilulky také objednala, ale pak jsem objevila tyto příspěvky…mezi tím mi už volali ohledně ověření objednávky, tak jsem říkala, že jsem se to rozhodla zrušit, prý mi přijde email, kde to můžu někde zrušit, ale jestli to pošlou, udělám to asi tak, že to prostě nechám na poště nebo jim řeknu, že jsem si nic neobjednala!
Jinak tedy ještě další info - email mi přišel, v něm odkaz skutečně byl, ale po jeho kliknutí se mi pouze objevila moje objednávka, v jaké je fázi, pak kontakt na společnost, všeobecné obchodní podmínky apod., ale nikde jsem nenašla nic o zrušení objednávky předtím, než to přijde (což by mělo jít u jakékoliv společnosti), takže plán B bude nejspíš následovat, protože i když jsem jim poslala email o zrušení, ta předpokládám, že to přijde, tím pádem balíček nevyzvednu na poště…hodně štěstí všem ostatním, ať už nikdy nenaletí tak, jako já!!!
Tak ještě jednou já
…před chvilkou jsem obdržela email z adresy contactcz@activefoodsupplements.com, já jsem psala email v podstatě na ten samý, jen bez toho CZ za tím contact - tak jsem psala o tom zrušení a přišla mi odpověď, že moje objednávka byla zastavena…;), takže případně pro další, kteří si to objednají, aby když tak psali na tento email. Dále v emailu byla od té paní, co mi ho adresovala v podstatě reklama jak blázen a na konci zaznělo, že mi může dát slušnou slevu…tak nevim, co si z toho vzít…nicméně jsem ráda, že nemusím řešit nic s poštou a podobně. Mějte se hezky.
Jsi hodná, že jsi poslala informace o tom, jak se s nimi domluvit. I když si myslím, že záleží i na tom, na jakého dealera v tom jejich podniku narazíš.
A věř mi, že jsi dobře udělala, žes to zastavila a nemusíš už dál nic řešit.
![]()
Byla jsem naivní…žádný prášky na hubnutí v podstatě neexistují…všechno záleží na pevné vůli daného člověka! Prostě jsem byla v nějakém zvláštním rozpoložení a když jsem viděla ty „úžasný“ komentáře, jak to funguje, tak jsem si to objednala. Mimo jiné, jak někdo říkal, že přepisují komentáře - data, je to tak…objednávala jsem si to 25. prosince večer - dívala jsem se na ty komentáře a ten jeden mě zaujal a bylo u něj stoprocentně, že je z 25. prosince…když jsem se dívala druhý den, byl tam ten samý komentář, jen z datem 26. prosince…podvodníci!!! To je děs!!!
Ahojky, já jsem si je objednala taky. Nejdřív jsem zhubla 2kg za 3 dny asi, ale pak jsem je nabrala zpět. A to jsem i měla správný pitný režim a chodila jsem cvičit. Takže po 20ti dnech jsem jim to poslala zpátky a vrátili mi peníze. Už si nic takového nikdy nekoupím.