Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gabča a Lenka
4.1.13 23:15

No někdo psal že budu muset zaplatit poštovný když mi to doručí a já to nepříjmu. Myslím že by to zajmalo komisi na ochranu spotřebitele

• Citovat
  • Upravit
Kadala
5.1.13 00:11

Gabča a Lenka

Reagovala jsi a poslala mail, ve kterém objednávku rušíš. Tak se neboj a nedej se, nejsi první a jistě ani poslední, která to tak udělá. Ale spíše to nepošlou, protože to dostali až po svátcích a ani nereagovali. Vůbec se tím už nezabývej, někteří dealeři jsou vtíraví a naléhají, jiní jsou slušnější a nepošlou, když ses rozmyslela a včas. Žádná komise s tím zatím nic nenadělala. Všichni vědí o podvodných nabídkách, ale jsou jaksi mezery v zákoně.

• Citovat
  • Upravit
Gabča a Lenka
5.1.13 11:59

Moc děkuju už jsem si představovala jak se hádám s kurýrem :D No každopádně už takovou blbost nikdy neudělám, radši budu hubnout vlastním úsilím

• Citovat
  • Upravit
Simir75
6.1.13 09:16
@džery píše:
Tak to se divim, buď je to věř a víra tvá… nebo příspěvěk od jejich agenta, ale já raději varuji nekupovat!!! Vl. zkušenost :mavam:

Né opravdu jsem zhodila ze svých 117 na 112 a to jsem myslela že to je nějaký blaf. A po měsíci co jsem vlezla na váhu tak jsem se nestačila divit. Člověk se nesmí vážit každý den. A já jedla normálně jako vždy a to co mám ráda. A fakt jsem se nestačila divit.

• Citovat
  • Upravit
Kunanesenanuk
6.1.13 12:31

Prodám Weigt Loss

Prodám jedno balení 60 tablet přípravku Weight Loss, objednala jsem si ho a zjistila, že jsem těhotná, původní cena 1880,– Kč, přenechám za cenu 1500,– Kč. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
kokta
6.1.13 12:33

To jste spíše zhodila svaly než tuky :-) nedá se nic dělat musí se makat.Tady jsou výpočty kalorii Tuk: 1 gram = 9 Kalorií
Bílkoviny: 1 gram = 4 Kalorie
Sacharidy: 1 gram = 4 Kalorie
Alkohol: 1 gram = 7 Kalorií

To znamená že zhurba za hodinu běhu spálíte 400 kaloríí tj.44g tuků

• Citovat
  • Upravit
34
6.1.13 12:40

To je síla.....

Myslím, že jste si spletla stránky. Tady se snažíme odradit lidi od podvodu a vy je nabízíte. Mimochodem já 60 tablet koupila za necelých 1500.- tak vás napálili ještě víc. Raději jim to vraťte. Když napíšete, že jste nevěděla o těhotenství, tak vám peníze vrátí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabča a Lenka
6.1.13 13:21

No jo a já to měla za 1280kč

• Citovat
  • Upravit
Kadala
6.1.13 14:41

Kunanesenanuk

A my pamětníci jsme měli tablety za 990,–Kč a kdo nedošel v objednávce až k samému konci a nechtěl koupit, okamžitě nabídli ještě větší slevu - 790,–Kč za 1 balení.
Tablety tu nenabízejte, to fakt všem musí připadat jako výsměch, když tady radíme pravý opak, ale vrať je. Máš hezký nick.

• Citovat
  • Upravit
Kunanesenanuk
6.1.13 14:52

Díky, zkusím to vrátit a uvidíme, jak to dopadne :-)

• Citovat
  • Upravit
2
7.1.13 18:34

Zdravim vsechny a dekuju.taky jsem objednala ale ted po precteni vasi diskuze uz nechci. myslite, ze to nemusim prebrat nebo jak ma tad presne postupovat? dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
7.1.13 19:42

ivusin

Nepřebírat. Přečti si o tom na stránce dozadu.

• Citovat
  • Upravit
Kamila112
10.1.13 13:18

Nepřebírat

Viděla jsem upozornění v TV, kde před tímto prodejcem a jeho „zázrakem“ varovali. Lidé to nemají kupovat, případně mají využít jejich garance na vrácení zboží a zboží vrátit. Takže bych to s klidem ani nepřebírala a na nějaké jejich telefony ani nereagovala. V TV taky povídali, že SZPI a Ministerstvo zdravotnictví na této záležitosti intenzivně pracuje a předali varování i do jiných zemí EU. Jedná se o podvodníky, tablety jsou z Polska a nejsou u nás ani registrované, tzn. není ověřena bezpečnost :evil:

• Citovat
  • Upravit
Scappy
11.1.13 00:30

POZOR !!

BLBOST BLBOST BLBOST je to z Polska, i na jejich strankach nikde nepisou jaky by to melo bejt ovoce.. jen ze je naky americky a nejlepší je pockat si na půlnoc na jejich stránce to vás zarucene dostane… akcni nabidka ktera je napr. do 10.1.2013 se 10.1.2013 uderem pulnoci zmeni na 11.1.2013 a s ní i datumy posledních komentářu takze JEDEN VELKEJ PODVOD :-)

• Citovat
  • Upravit
2
11.1.13 01:11

Ja uplne trnu, kdy se na me nekdo vyrve, ze to lezi na poste a ja nejdu a nejdu, myslite, ze to fakt nemam resit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková