Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No uz som to citala tu stranu 50 tak ze staci na cisty papier napisat dovod nejaky a cislo uctu? tak mi to vezmu? alebo je na to zvlast nejaky papier?? dakujem vam pekne
som rada ze este su donry ludia
mam ist na svadbu 9. tak som chcela par kil dat dole nevravim ze vyzeram hrozne ale nejake tie kila mohly ist dole..uz si nikdy nic take neobjednam ![]()
Este by som chcela vediet ze do kolkych dni to mozem poslat? myslim ze niekto napisat ze do 60 dni ked im poslem ze vratia pemniaze tak to je?
http://sln2s.weightlossc.com/
z tejto strany som to ja objenavala a niekto tu dal inu strasnku
Jen jsem se podívala na tu stránku, jenom ji projela od shora dolů a už na mě vyskočilo, že mi to prodají za 790,–Kč, když jsem nevyplňovala tu objednávku. Určitě jsou to oni, stejný postup.
Vždyť to tam máš napsané, že 60 dní platí záruka na vrácení. Od té doby, kdy to přijmeš. A v dopise se neboj a nedej se, bylo ti špatně, bolelo tě v podbřišku? Mě bolel a hodně i žaludek, ale přitom jsem chuť do jídla neztratila, i když jsem se hodně omezila, jedla míň, přidala víc ovoce i zeleniny, víc pila tekutin a nezhubla nic. Měla jsem jen problémy. Číslo svého účtu nezapomeň napsat, oni jinak peníze nevrací, jenom na účet a dopis podepiš. Taky napiš datum, kdy to posíláš, nezapomeň si udělat kopii. A poslat doporučeně.
Mimochodem, už delší čas mi chodí mailem nabídky na Weight Loos od Dr Oz v angličtině a nejen jako spam, ale i do normální pošty. Každý den nejméně 10× stejné nebo podobné.
Napsala jsem, že mi bylo po nich špatně a taky bylo
a to jsem snědla jen 2 tablety.
Ja napsala ze mi bylo nevolno od zaludku a vyrazka a ze jsem nezhubla ani kilo tak snad to vyjde taky sem cetla ze nekdy nechtej vratit penize pokud potize nejsou potvrzene od doktora to ja nemam tak snad to pude hladce. vas uz pak nekontaktovali a hned poslali penize ucet sem tam napsala?
Nefunguji spis naopak ja prestala veceret naposled se najim v pet ale nic se nedelo tet uz tri dny neberu a citim se lip a verim ze i s vahou hnu dolu i bez prasku kdyby se neco delo jako proti teto podvodne firme ja se pridam je mi lito lidi co se jeste nachytaj
Dobrý podvodníci
…akorát změnily místo bydliště a jede se dál ![]()
Někdy se snaží znovu přesvědčit, ale trvejte si všichni na svém, žádné váhání. Je to opravdu svinstvo.
Oni se nebojí a podvádějí ve velkém, tak se jich nebojte a klidně se do nich pusťte. Ničí vaše zdraví, vy chcete jen zpět své peníze.
Zdravim! Ze se jedna o podvod je uplne jasne. Hraje se s tim, po cem nekdo touzi. Uplne jednoduche zjistite to tim, ze hledate „Purpura Bacca“… jako pojem… Pokud nekdo zjisti ze to existuje at sem pise… Preji hezky den!
Ahojte chci se zeptat kde jste stornovali objednávku a když to mám objednané na dobirku a neprevezmu to co se mi může stát. Děkuji za odpoveď nebo radu
Nepřebírej, na něco se vymluv a je docela jednoduché podívat se pár listů diskuze dozadu, kde se o tom píše.
Mě to přišlo, po přijetí reklamace, na účet do 14 dnů. Odečetli si ale poštovné, to jsem oželela a dál se nedohadovala.
Janka1234 - já jsem využívala celé balení a posílala s reklamací prázdnou lahvičku v bublinkové obálce. Tam vzadu někde píšu na kolik mě vyšlo poštovné, v obálce je to levnější, balíček je moc drahý do Polska.
Důležité je také napsat dobře reklamační dopis, vše je na str.50.
Také stojí za úvahu přidat se k děvčatům, které chtějí něco podniknout proti podvodníkům, ale to vás musí být víc, aby to mělo účinnost. Podívejte se zpět stránku nebo dvě v diskuzi.