Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petra Nováková
28.1.13 18:14

nenechte se okrást

Tohle jsou hajzlové polský. Nic nefunguje a jen vás okradou.
Nekupovat§§§§§!!!Pozor zloději. :mavam: :,(

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.1.13 19:33

Všem

No a právě proto si to nesmíte nechat líbit a požadovat vrácení peněz. Nezalekněte se, žádné potvrzení od lékaře nemusí být a účet vám nikdo nemůže vybrat, však jim dáváte jen číslo účtu, k jiným informacím se nedostanou, pokud jim je sami neposkytnete.

• Citovat
  • Upravit
Dawe1
29.1.13 08:26

Cena

Nákupní cena tohoto „zázračného léku“ je v holandsku 2,33 Eur (cca 60,– Kč) Samozřejmě tato věc nefunguje jedná se o jakési placebo které má útočit spíše na psychiku osoby, která jej užívá.. (smrad a velikost je totiž u těchto tabletek schválně). Proč je to tak předražené? No protože pokud si to koupíte za 60,– Kč tak ani o tom nebudete vědět, reklamu někdo zaplatit musí :) Navíc za 60,– Kč to prostě fungovat nebude, ale za 1000,– si už budete myslet že jo… No jo kluci s polska umí obchodovat a umí motivovat vysokými provizemi i české prodejce :-D Prostě to nekupujte a máte klid.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
29.1.13 09:20

Dawe1

To nebude jen tak nějaké nevinné placebo. Ono to totiž opravdu způsobuje dost velké zdravotní problémy. Na každého jedince to působí trochu jinak, ale bylo nás hodně, které jsme měly podobné potíže. Problémy se žaludkem, břichem, někdo měl i bušení srdce a kdo vyhledal lékaře, dostal ponaučení, aby tablety v žádném případě již neužíval. Jedna zákaznice snad skončila v nemocnici. Záleží také na tom, jak je člověk citlivý, co všechno tělo snese. Také někde na netu zákazníci našli, že se jedná o tablety pro zvířata, resp.pro psy.
A zrovna tady vidím reklamu na Alavis Weight Loos, ano, to znám, to je lékárna pro zvířata. Já sama nevím, jestli si to lidi jen pletli nebo jsou tyto tablety u Alavis totožné s tím, co nabízejí podvodně pro lidi.

• Citovat
  • Upravit
34
29.1.13 09:25

ANI PSU !!!!!

Se zkušenostmi bych to nedala už ani psu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
29.1.13 09:48

džery

Já jsem kdysi právě od Alavis brala něco pro psa, měl artrozu a dodatečně jsem si to nechala schválit od veterináře. Ten mi řekl, že jsem dobře udělala. Tak si myslím, že to je solidní firma na netu, ale pro zvířátka. To nemusí být vůbec stejný výrobek, ale prostě i pejskové jsou někdy obézní a jsou pro ně různé doplňky stravy.
Je přece jasné, že sobě bych si nekupovala nic, co je určeno zvířeti a naopak. Já nedávám svému psímu miláčkovi nic ze svého talíře, už ani neloudí, protože ví, že nedostane. Ona má své, já mám své. Ale to už jsme mimo tuto diskuzi. :P

• Citovat
  • Upravit
lilijana66
29.1.13 16:24

tablety

Ja som našla aj toto a podstatne lacnejšie. Ale žiadne tabletky na chudnutie nefungujú bez úpravy jedálnička a poriadneho pohybu. :dance:
 http://mozog-pamat.heureka.sk/…s-60-kapsli/?…

• Citovat
  • Upravit
Jana 01
29.1.13 20:02

Weight loss

Dobrý den, chtěla jsem se podělit o zkušenost s přípravkem weight loss. Myslím si, že připravek je uplně na nic. Užívám ho celý měsíc, upravila jsem si jídelníček a chodím cvičit a váha je pouze o 3 kila nižší. Tak žádný zázrak jak se píše. Nevěřím a přípravek weight loss bych si už nikdy nekoupila :(

• Citovat
  • Upravit
Kadala
29.1.13 20:47

Jana 01

Najdi si můj příspěvek jak postupovat, obal po tabletách vrať třeba prázdný a chtěj pěníze nazpět. Důležité je stihnout reklamaci do 60 dnů (str.50).

• Citovat
  • Upravit
Jana 01
29.1.13 21:50

Moc ti děkuju podívám se :)

• Citovat
  • Upravit
Veslo
30.1.13 09:41

Já to tušil

Ale stejně díky všem diskutujícím. Platí to ve všem… podezřele výhodné podmínky… Přiznám se, že tentokrát jsem si jejich dopis četl pečlivě (normálně do toho ani nekliknu) a už ta čeština byla „jasná!!“
Dnes si rozdělím oběd a jdu si „zaveslovat“ ;)

• Citovat
  • Upravit
ada34
31.1.13 07:59

Tak po osmi dnech jsem dostala penize zpatky jsem rada ze za hloupost jsem zaplatila jen postovne ktere si strhli nedelali potize ani se neozvali tak je to za mnou diky temto strankam jinak bych to asi nechala plavat a dosla o penize :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Verca236
1.2.13 12:29

Holky chtěla jsem se zeptat, když mi dojde přípravek a já ho budu chtít vrátit co mám pro to vše udělat?!škoda že jsem si tu debatu nepřečetla dřív..:( jsem uplně blbá..:(

• Citovat
  • Upravit
34
1.2.13 12:38

Verca236

Nejsi sama, ale ty máš výhodu, že sis to přečetla před dodáním, takže to vůbec nemusíš přijímat a pošta to pošle zpět. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verca236
1.2.13 12:46

@džery
takže když si to nevyzvednu, tím pádem nic neplatím a budu mít klid? jinak díky za odpověd..:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková