Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nereaguj na jejich snahu vymáčknout z tebe poštovné. Nejlépe jejich telefon nebrat nebo se na ně připrav a nedej se.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s reklamací?
Děvčata, prosím vás, přečtěte si také více z této diskuze. Stále odpovídám na jedno a to samé. Také mám jiné zájmy, když si přečteš pár stránek, dovíš se víc. Naposledy píšu : najdi si můj příspěvek na str. 50 a neboj se pustit do reklamace a vymáhání svých peněz zpět.
Já ráda pomůžu, ale když vidím, že se nikdo nenamáhá podívat se pár stránek dozadu, tak už mě to štve.
Díky za tuhle stránku, ještě že jsem si nechal balík přesunout o 1 prac.den k vyzvednutí déle, jinak už bych to měl a teď asi i nas*aný, ani to nebudu vyzvedávat. Jak lehké uvěřit takové reklamě, nu což, dvakrát měř, jednou řež.
Díky ![]()
Lidi taky jsem naletěla ale až v pondělí si to mám vyzvednout na poště! Nevyzvednu si to udělal to už někdo? Jak dál to řešil? volal vám někdo??musel někdo něco pak platit??díky za radu
Ja s reklamaci uspela penize prisly za osum dnu jen postovne si strhli dolu maly poplatek za hloupost ![]()
Dobrý den.
Omlouvám se ale neměla jsem dříve čas odpovědět. Zásilku jsem na poště nepřevzala, jenom jsem na ni napsala nepřijímám a datum a paní to poslala zpět. Komunikovala jsem s nimi pouze přes email(telefon jsem jim napsala že brát nebudu)s paní Beáta Kavková která si se mnou dopisovala mi řekla že bych jim měla uhradit poštovné. To jsem akceptovala a domluvila jsem se s ní aby mi napsali až se zásilka vrátí zpět číslo účtu na který mám poštovné uhradit. Poštovné jsem raději uhradila z toho důvodu aby mně náhodou za rok nebo dva nenavštívil exekutor že někde něco dlužím. Radši oželím 119,–korun. Veškerou komunikaci na emailech jsem si stáhla a uložila abych se mohla bránit. Příště už si raději nikde nic neobjednám. Bylo to pro mně poučení.
Přeji všem aby byli stejně úspěšní a ještě jedno dík za tyto stánky Jiřina
Ps. Použila jse ke korespondenci adresu kterou uvádí Kalada na 50 str. ![]()
Ahoj, zdravím všechny odvážné
Jsem moc ráda, že jsem se dopídila až k této diskuzi. Tyto tabletky jsem také objednala, dokonce i s přítelem jsme to probrali a chtěli to doopravdy zkusit, ikdyž nejsme zastánci těchto reklam a objednávek. Zásilku jsme ale nakonec nepřevzali. Celé je to podvod. Po telefonním hovoru s nimi, bylo vše v pohodě, zdálo se, že tomu rozumnějí a chtějí poradit a hlavně pomoct. První věc, která mě dostala, bylo to když přítel přišel z práce v den objednávky a ukázal mi diskuzi na těch jejich stránkach… Bylo tam použité mé jméno a maximální chvála na tento přípravek. Cokoli jsme tam zkusili napsat, jak já nebo přáítel i z jiného počítače, vše bylo a je zamítnuto. Prostě si tam dávají celou diskuzi sami!!! Dejte si všichni pozor. Je to opravdu podvod. Nicméně pátrali jsme i dál, hledali na internetu, jiné diskuze, adresu, kontakty… A nic podrobného prostě nenajdete. Nedoporučuju nikomu. Šetřete si vaše penízky raději na něco užitečného a hlavně účinného… Jinak pokud mohu něco doporučit- zkuste kouknout na tyto stránky. Třeba někoho z vás zaujmou. Dělala jsem je sama a tento způsob stravování je opravdu účinný a nic vás nestojí- jen prostě změníte jídelníček, kapku pravidelnosti k tomu no a kapku pevné vůle je také třeba
Ale to u všeho- například donutit se cvičit
to u mě fakt neklape
Tady jsou
http://nizkoglykemickerecepty.webnode.cz/
Jiřina64
prosím mohla by jste mi napsat mail na který jste psala? ráda bych se pak taky přímo jich zeptala na něco..:) děkuji
Děvčata, nepodléhejte jim. Když už jste zásilku nepřevzali, nedávejte jim dobrovolně ani to poštovné. Vždyť oni přímo v té nabídce zdůrazňují, že je zásilka bez poštovného. To je jedno z lákadel, na která chytají nové zákazníky, výhodná cena a navíc bez poštovného.
Jedná se pouze o doplněk stravy, žádné zázraky nečekejte. Pokud budete reagovat na reklamu tak pozor. Reklamní stránky které tento zázračný prostředek nabízí klamou poteciálního spotřebitele. Žádná kila neshodíte,(pohubne Vaše peněženka
) na reklamaci nereagují, komentáře jsou stále stejné, mění se pouze datum. Pokud vložíte nový komentář je pochvíli smazán. Jedná se o prodejce s polska. ![]()
Jediná rada jak zhubnout je více pohybu a upravit jídelníček. Nenechte se oklamat těmito podvodníky a za peníze které jim dáte si kupte wellness pobyt či si zajděte do fitka. To uděláte opravdu něco pro Vaše zdraví.
![]()
Ahoj, pokud máte některá nějaký kontakt budu za něj také ráda. Jinak až se ozvou, že jsem zásilku nepřevzala, a proč, a ať jim teda zaplatim poštovné. Tak jim ho zaplatit musím. A doporučuji zaplatit i ostatním, ale chtít po nich přesnou adresu kam to zaslat. Pokryjeme tak naší osobu, protože v podmínkách mají, pokud člověk nepřevezme balíček musí uhradit náklady jim vzniklé. Po tom co poštovné uhradím, hned podáme trestní oznámení za lži a klamání- neboli, že jsme byli uvedené v omyl!!!
Zdravím, našel jsem adresu a kontakt na podvodnou firmu.
http://podvodnefirmy.cz/…se-nachytat/
Tak to, co se tam píše, docela pravda není. Stále tady píšu o tom, jak reklamovat, abyste uspěli s reklamací a vrátili vám peníze. Najděte si můj diskuzní příspěvek na str. 50, je tam stejná adresa, na kterou se musí doporučený dopis poslat a co všechno v něm musí být. Mě i mnoha!! dalším se podařilo dostat peníze zpět, když se řídili mojí radou, případně radou děvčat, které také uspěly.
Já se s reklamací obracela přímo na p. Bogdanského, jsou tam v diskuzi někde od něj také příspěvky, dostával pořádné kapky např. od bessi, která sem už nechodí a která také dávala dobré rady všem postiženým důvěřivcům. Obě jsme nezávisle na sobě peníze zpět dostali do 14 dnů od poslání reklamace.
Pravda je, že p. Bogdanský je vedoucí prodeje pro ČR, jak nám tam sám napsal.