Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Vynechat veškeré mléčné výrobky tzn mléko a sýry( ty hlavně), mléko je pro telata aby rychle přibíralala na váze, takže pokud chcete rychle přibrat tlačte do sebe jourty ( i ty nízkotučné) sýry, tvarohy a jiné mléčné tovary. Nežerte tolik moučné výrobky - rohlíky, koláčky, zákusečky ( i ty dietní), omáčky, zelí a různé pokrmy zahuštěné zásmažkou včetně zahuštěných polévek. Pokud možno omezte konzumaci brambor a všech výrobků z brambor, najděte si alternativy příloh jako je rýře, pohanka, ovesné vločky, kuskus atd. jezte hodně zeleniny, luštěniny kvůli vápníku, kráva také nepije mléko a má v mléce spoutu vápníku, protože žere trávu. Samozřejmě omezte uzeniny - párečky, kabanosy, klobásky stejně je to samá mouka. Jinak můžete jíst co chcete. Když to budete drežet tak měsíc uvidíte jak se vám začne upravovat váha a to bez zázračných prášků. Já 186/ 82 kg/ 50 let.
Tak bohužel patřím taky k těm co naletěli a koupili a potom tady čtu tohle…moje hloupost…zajímalo by mě zda někomu z vás peníze vrátili, nebo se s nimi mám nadobro rozloučit?
je pravda že ty jejich diskuze jsou podle mne fikce, protože se opakují jen se mění nick…ach jo jdu kouknout na radu jak reklamovat ![]()
Napsala jsem na jejich stránky 2 komentáře, objevilo se okno, že děkují za příspěvek…ale doposud jsem svůj komentář nenašla…jen se posouvají data těch předešlých a ty se opakují a mění se nick!!! jsou to pěkní sráči, aleumí ty prachy z lidí dostat…já taky objednala 2 balení a dnes jsem horlivě jedno rozdělala, abych zjistila jak ten zázrak vypadá…ach jo, ale má to poslat do Polska? vrátí mi někdo peníze?
Najdi si můj příspěvek na str. 50 a když budeš postupovat podle toho, jistě ti peníze vrátí. Máš tam všechno popsáno.
Děvčata, já mám tento týden velké starosti a žal, odpovím jen v nejnutnějším případě. Jinou poštu ani neotevírám, promiňte.
Moc děkuji již jsem si včera všechno prolítla a našla potřebné…Kadala nevím co se Vám přihodilo, ale doufám že všechno zlé brzy pomine..držte se ![]()
Dobry den, koukam, ze mate asi hubnuti v pazi. Chci se Vas tedy zeptat… po tom, co jsem si zacala cist tuto diskuzi, rozhodla jsem se, ze se pokusim zhubnout „normalni cestou“. Objednany pripravek jsem neprevzala a posta ho vratila temto podvodnikum. Od te doby kazdy den jezdim 10-13 km na domacim rotopedu, jim male porce 5× denne a jim pouze do 19,00h (chodim spat az po pulnoci, takze odstup 3h tam urcite je). Uz to takto delam pres tyden… zhubla jsem na vaze 3kg. Ja nejsem uplne obezni… merim 172cm a vazila jsem 74kg. Ted mi to kleslo na 71kg, ale dal se nic nedeje… Na vaze nehubnu, ale kazdy den se mi meni telo…zmensuje objem pasu, boku, zadku… vidim to na obleceni. Nejsem si jista, zda je to v poradku, zda hubnu spravne… proc mi neklesa vaha??? Nehubnu tedy nejak spatne?? Dekuji za jakoukoli radu.
A jeste jsem zapomnela napsat… dnes jsem se vazila a mam 72kg. To znamena, ze jsem kilo pribrala… ja to vazne nechapu, co delam spatne? ![]()
Promiň, že ještě otravuji…ale v jedné diskuzi byl odkaz na obchodní podmínky atam bylo napsáno, že ten balíček by měl být označen nějakým RMA číslem, že pokud není označen může ho dodavatel nepřevzít…bojím se aby mi balík nepřišel zpět…ty jsi tam něco takového psala?
Vše mám již nachystané i s průvodním dopisem a v pondělí bych to chtěla poslat. poradíš mi prosím ještě co s tímhle… mockrát děkuji ![]()
Lidi je to jen předražená a přebalená pilule pro obézní domácí mazlíčky viz odkaz http://www.zbozi.cz/…weight-loss/ ![]()
Ahoj, já jsem si také zázračné pilulky objednala a po přečtení vašich příspěvků se zděsila. Přípravek už mám doma zaplacený a beru ho čtyři dny. Mám menší chuť na jídlo, na sladké vůbec a mám dole 2 kila. Piju, ale denně více jak 2 litry tekutin pečivo jím jen ráno hlavní jídlo s přílohou a to jen malé množství k obědu a večer už jen mléčné výrobky a zeleninu. Dvakrát týdně se hýbu a něco dělám. Nemůžete jen sedět ládovat se jídlem a čekat, že samo zhubnete. Je mi 32 mám dvě děti a právě potom druhém mi to vůbec nešlo. Teď se cítím lépe.
Jestli chcete zkubnout tak radši najeďte na vyvážený a zdravý jídelníček a na pohyb. Nevěřte těm žvástům co píšou na těch jejich stránkách a už vůbec ne tomu, že by se Vám povedlo jenom s pomocí těch „zázračných tablet“ zhubnout 10-14 kilo za měsíc (i když by to bylo super
. Rozumný člověk si ťuká na čelo už po přečtení úvodu. Už jenom to, že by to mělo být z USA je zavádějící. Nejsou přece amíci nejobéznější na světě? Kdyby to byl takovej zázrak, všichni by byli jako laňky a problém obezity by neexistoval. Hlavně se nenechte ovlivnit těmi pozitivními komentáři na jejich stránkách. Řekla bych, že si je píše sama společnost, protože když jsem tam napsala svůj názor, který se jim pravděpodobně nehodil do krámu, tak mi ho během 1 minuty smazali.
Chtěla jsem objednat na čtrnáct dní(vlastně objednala jsem ). Telefonovali mi s sk, že účinek je lepší, když se objedná Weight Loss na měsíc. Dala jsem na telefonát. Zhubla jsem kilo. Takže jsem po dlouhé době zase naletěla. Doporučuji neobjednávat!!!
Tak přeci garantují vrácení peněz pokud nezhubneš… já zítra odesílám zpět obě balení…vzala jsem si pohé 2 tbl a ebylo mi dobře a hlavně co jsem tady přečetla všechny diskuze, tak jestli zhubli 2 až 3 lidé je moc… a hlavně o nějakém omezení v jídle, cvičení se tam nic nepíše…je to banda zlodějů…no jsem zvědavá, jestli mo pošlou zpět eníze…spíše počítám, že ne…ale už jsem vyléčená z takových reklam ![]()
Do 18 let naprosto nevhodné. Vždyť se dětský organismus teprve rozvíjí, to nemusím být doktor. Ať vás to ani nenapadne, dítěti byste jen uškodila. U dítěte se zaměřte na správnou výživu a nepřejídání. Domýšlím se, že se ptáte ohledně otylosti, jinak by vás tohle snad ani nenapadlo. Víc pohybu a věřit odborníkům na výživu, ti to jistě s vaším dítětem nebudou myslet špatně.
A věřte mi, že přípravek skutečně nepomůže ani dospělému, je to podvodné a kdoví jakého složení.