Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Vůbec nereaguj, nemůžou nijak proti tobě nic podniknout. Řada lidí jim poštovné neuhradila. Když vracejí peníze, tak si ho samozřejmě strhnou, i když dopředu ubezpečují, že poštovné si nezapočítávají.
Pár příspěvků dozadu si přečti, že už proti nim podali oznámení a firma je prošetřována pro podvod. Neodpovídej jim a buď ráda, žes zásilku nepřevzala, ušetřila sis další výdaj s vracením a nervování se.
Přesně tak, nevěřte takovým ptákovinám neboli zázračným pilulkám…ale je to skělej marketing, protože lidé kteří už neví co proto udělat a navíc dyž tu vidí takové zázraky co tu oni píší tak se nedivím že si to koupí…jsou to všechno podvodníci a šarlatáni…podle teho co sem tu četl všechno tak ani jeden pozitivní komentář a lidé po měsícu zhubly max do 4kg což je možne bez prášku a navíc nemá žádný význam. Proto nikdy nevěřte takovým hloupostem z vaší nespokojenou váhou mužete něco dělat jen vy sami, což je cvičit cvičit a a cvičit…a méně jíst..Zdarec ![]()
Jo a nejvíc sem se nasmál že píší pilulky ze 2190 jen dnes za 990 a když sem dal zavřít neodcházejte vyjmečně ted když nezavřete tak je máte za 790 já jim tleskááám ![]()
Ahoj lidi, koukám že nejsem první hlupák co se nechal napálit…objednal jsem si také tablety, aniž bych se pdíval na nějakou recenzi a koukám, že jsem se nechal akorát tak napálit. Zboží mi ještě nepřišlo, takže podle toho co čtu bych neměl tu zásilku ani břebírat co!!!
Poraďte, abych nemusel platit i to poštovné, co si vyžadují po vrácení balíčku, mám prostě nereagovat na jejich volání i emaily, či hrozit policií. děkuju za radu, mějte se pepa
Ani já jsem si nepřečetl recenze a s vědomím, že to asi stejně nebude fungovat tak jak uvádějí, jsem si to objednal. Doufal jsem, že shodím aspoň 3 kg ( i když bych bral i 12 kg). Dnes je to 14 dnů, co to beru. Po prášku jsem přestal mít hlad a dokonce jsem ztratil i chuť na alkohol. Životosprávu jsem nijak neměnil, pouze jsem míň jedl. První týden se v podstatě nic nezměnilo. Druhý týden jsem se nevážil, až dnes. A hle, za jeden týden jsem přibral 2,5 kg!!! No není to výborný přípravek pro anorektiky??.
Nepřebírej a potom nereaguj. Vždyť jsou to podvodníci, tak na tebe nijak nemůžou. Už to prý prošetřuje policie, viz příspěvek nedaleko vpředu. Neber jim telefon a neodpovídej.
Tím, že to nepřevezmeš, ušetříš si právě to vymáhání peněz a o poštovné by ti to pokrátili. Ono jim stojí zato i těch 119,– Kč.
No vidíš, tak na str. 50 si najdi můj příspěvek s postupem, jak reklamovat. Přeji vám všem, abyste své peníze dostali zpátky.
Ahoj, neztrácej hlavu… Já jsem byla vždy štíhlá. Minulý rok jsme se s manželem pokoušeli o miminko… to se bohužel nepovedlo, jen mám za sebou dvě operace mimoděložního těhotenství. Po těchto šílenostech se mi tělo zbláznilo a já nabrala šíleně kil navíc. Nejdříve jsem ze soufalství koupila Lipoxal… bylo mi po něm strašně zle a kila stála… pak Obenzin… po tom mi špatně nebylo, ale nedělo se nic… no a nakonec tento super přípravek Weight loss… po přečtení této diskuze jsem si to raději ani nepřevzala a objednávku zrušila… Nicméně musím těmto podvodníkům poděkovat… Naštvali mě tak, že jsem se vykašlala na nějaké pilule… vytáhla zaprášený rotoped a už měsíc na něm jezdím, 10 - 20 km denně… 4 kila jsou dole a mám o 2 čísla menší velikost. Tzn. jako dřív
. Lidi, kašletě na pilulky a zkuste se trošičku hýbnout… pak bude líp. Držím všem palec.
Na základe telefonického kontaktu zasielame príbalový leták:
Doplnok stravy na chudnutie
1 tabletka obsahuje (účinné látky):
Výťažok z ovocia Garcinia Cambogia 200mg
(v tom HCA 50%) 100mg
Výťažok z Guarany 100mg
L-karnitín tartrate 100mg
Vláknina 100mg
Výťažok z ovocia Acai 50mg
Chróm 0,171mg
Indikácie:
Nadváha, obezita, nesprávna činnosť tráviaceho systému, nepravidelná stolica, nadmerná chuť do jedla, problémy s
koncentráciou, vysoká hladina cholesterolu.
Charakteristika:
Prípravok sa skladá zo špeciálne vybraných rastlinných zložiek, ktorých vzájomné pôsobenie znižuje množstvo telesného
tuku. Vysoká účinnosť prípravku spočíva v interakcii použitých zložiek. Garcinia Cambogia je zdrojom hydroxy-citrónovej
kyseliny HCA – má pozitívny vplyv na hladinu cukru v krvi a zabraňuje ukladaniu telesného tuku. Guarana zlepšuje náladu,
znižuje únavu a pozitívne vplýva na tráviaci trakt - reguluje peristaltiku čriev a rýchlejšie spaľuje tukovú tkaninu. L-
karnitín viaže na seba mastné kyseliny obsiahnuté v tukoch a umožňuje ich prechod membránou bunky. Tu sa z nich tvorí
energia, ktorú bunka využíva pre rôzne svoje funkcie. L-karnitín pomáha vytvárať vhodné podmienky pre spaľovanie tuku
a úbytok telesnej hmotnosti. Vláknina zlepšuje peristaltiku čriev, stabilizuje hladinu cukru a navodzuje pocit sýtosti.
Výťažok z ovocia Acai má silné antioxidačné a výživné účinky. Chróm prispieva k redukcii telesnej hmotnosti, podporuje
metabolizmus glukózy a správnu činnosť inzulínu, pomáha regulovať a stabilizovať hladinu krvného cukru.
Kontraindikácie:
Nepoužívajte prípravok v prípade alergií alebo precitlivelosti na niektorú zložku. Doplnok diéty nie je vhodný pre osoby,
ktoré nedovŕšili 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Prípravok neslúži ako náhrada pestrej, vyváženej stravy či zdravého
spôsobu života.
Zloženie som nikde nenašiel a tak som si ho vyžiadal a po recenziach z tohoto fora som porosil - ako alergik - o zrušenie objednávky. Slušná firma vyhoveli.MV
Jo tak s tímhle úžasným preparátem já zkušenosti nemám, ale už dříve jsem pěkně naletěla jinému. Byl jen pěkně hnusný na chuť (byly to kapky) a úbytek byl jen v peněžence. Ale moje sousedka, co váží asi 150 kg zhubla o dobrých 5 kg za 14 dní. Takže pokud jste skutečně hodně obézní, asi to působí. Já jsem si místo toho koupila za těch tisíc Kč dobré cvičítko, u kterého se nenadřu a dá se u toho koukat na telku, kila mám sice skoro pořád stejná, ale postava je už docela super. A to nemůži říct, že bych držela diety a jedla jen zeleninu. Těch 10 min. denně se to dá vydržet. ![]()
Dobré ráno, tak nám peníze na účet VRÁTILI-strhli si jen poštovné-o to už se hádat nebudu. (posílali jsme zpět nerozbalené balení, do deseti dnů od zakoupení!)
Reklama ze Seznamu.cz mě neustále bila do očí, tak jsem si řekl, že se na to mrknu. Nějaké ty kila dolů by to rozhodně chtělo. Takže moje poznatky: Akční cena 990,– poštovné zdarma, vymodlená diskuze bez jakýchkoliv negativních komentářů a když se náhodou pokusíte stránku opustit, vyletí na Vás okno - neopouštějte stránku, máme pro Vás speciální nabídku jen za 790,– NO TO UŽ O NĚČEM SVĚDČÍ!!! PODVOD JAKO HROM!!! PROSÍM VÁS TĚM CO TO NĚJAK ZAFUNGOVALO, TAK TO JE TÍM, ŽE TOMU VĚŘÍTE A HUBNETE JEN HLAVOU - TZN. PSYCHICKOU SUGESCÍ.
Dobrý den. I já jsem si objednala tablety a po přečtení diskuze jsem se rozhodla nepřebrat tuto zásilku. Ale byl mi poslán email, kde chtějí uhradit poštovné 119kč. Přitom mě paní ujišťovala po telefonu, že je zásilka posílána zdarma. Myslíte, že tedy mají právo na úhradu poštovného?
díky