Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
20.3.13 13:46

Evapa

Děkuji vám speltla jsem se a napsala jsem pro m20 jsem rada ze jste pochopila, že je to na vás :lol: a dopis si také upravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Grýnka
20.3.13 16:16

pro krulisek

Tak to opravdu žasnu 8o :D
Nemáte levnější placebo v lékárně? :lol:

• Citovat
  • Upravit
34
20.3.13 16:24

krulisek

Možná by vám je všichni rádi prodali a nemusel byste si je objednávat. Měl byste jich na 10 let :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EVAPA
20.3.13 18:18

pro n20 a sarkaste

Děvčata poslala jsem Vám email, tak prosím dejte vědět, zda jste ho obdržely. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5
20.3.13 21:56

pro EVAPA

Moc děkuju ano dostala jsem ho a upravím si ho podle svého jste moc hodna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m20
21.3.13 08:07

pro "EVAPA"

Děkuji, dnes dopis odesílám a budu informovat o průběhu. Ten dopis je super :lol:

• Citovat
  • Upravit
myiskaj
21.3.13 11:08

Taky jsem naletěla, objednala a má mi to přijít do cca 3 dnů na dobírku.. takže přemýšlím, když si zásilku nevyzvednu stane se něco?

• Citovat
  • Upravit
Roman123456789
25.3.13 07:20

No pokud to mají v podmínkách ze pokud nepreberes balík tak platis náklady a ty stemi podmínkami souhlasiš tak to musíš zaplatit.
Pokud to nezaplatis tak kvůli 100 koruně zaplatíš 10000kč

• Citovat
  • Upravit
Kadala
25.3.13 09:04

myiskaj

Pokud se nemýlím, tak stále lákají lidi na to, že platíš tablety levně v aktuální slevě(už jen dnes) a bez poštovného!!! Takže správně by poštovné neměli vymáhat, když to dávají bez poštovného. Řada lidí již zásilku nepřevzala a nic s tím podvodníci nenadělali. Naopak, když ji převezmeš, máš s tím další starosti s vracením zásilky při reklamaci, další vydání, protože to posíláš do Polska, atd. Když potom peníze vrátí, srazí si i to poštovné. Nepřebírej.
Nejsi třeba těhotná? To jsi mohla zjistit zrovna teď. A to bys tablety stejně nemohla brát.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
25.3.13 09:07

Roman1234567

Člověče z tebe mluví druhá strana. S tímhle ještě nikdo nepřišel, co ty na to? Nejsi dealer?

• Citovat
  • Upravit
O.M.
26.3.13 12:52

prášky= nesmysl

Žádné prášky nepomůžou. Je to jen byznys!
POmůže jen upravit jídelníček a hýbat se!!!

• Citovat
  • Upravit
tobasek
28.3.13 08:36

zkusenost

Dobry den, jsem cca1.rok po porodu druheho ditete, pribrala jsem 35kg, take mne zaujala jako magnet upoutavka na super zazracne tabletky weigh loos. Jelikoz ma nadvaha je porad jeste okolo 15kg hned jsem si tabletky objednala. Uzivala jsem je jak predepisuji 2tbl denne pred jidlem rano a v poledne. Po trech tydnech kdy vaha ukazovala o 1kg mene :roll: jsem se rozhodla pekne zbytek tabletek zabalit a poslat do Polska. Odesilala jsem 18.3 po procitani vsech techto diskusi jsem ani nedoufala ze mi neco vrati :,(.Dnes je 28.3 a ja mam na ucte vraceno z puvodne zaplacenych 1800kc 1761kc :lol: jsem stastna jak blecha a firme fakt tleskam :potlesk: :potlesk: :potlesk:.Napsala jsem jim slusny dopis, zadne hrrr laskave mi vratte prasule a zazraky se deji. myslim ze je spousta lidi co hudruji ale nezkusi je vratit :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.3.13 09:28

tobasek

Za co firmě tleskáš, děvče? Zato, že podvodník nabízí jakýsi šunt? Já jsem také pro slušnost, také mi vrátili peníze do 14 dnů, ale celou dobu užívání mi bylo špatně a i když jsem se snažila změnit své návyky a jíst podle rad, zhubnout se mi nepodařilo. Jediný výsledek byl rozhašené všechny vnitřní orgány, celý měsíc jsem se potom dávala dohromady. Řadě lidí firma vrátila peníze, ale sráží si za poštovné a to také není v pořádku, když inzeruje, že si poštovné nezapočítává. Proč chce vrátit něco, co jsme neplatili?
Tam jsi se asi překlepla nebo bys byla první, komu srazili jen 39,–Kč poštovného?
Já je rozhodně chválit nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
34
28.3.13 09:44

Já jsem taky napsala slušný dopis, ale jen z pudu sebezáchovy. Rozhodně jim netleskám. Spíš bych jim řekla něco od plic. Je smutný, když někdo vydělává peníze takhle!!! Zvlášť teď, když je tak napjatá doba. Nebylo by lepší tohle? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tobasek
28.3.13 11:17

Tak to jsem rada ze jsem prvni skutecne mi poslali1761kc :lol: to tleskani je za to ze mam penize zpet moc jsem tomu neverila ale damy je to doma :dance: otazka jestli jsou podvodnici nebo ne to soudit nemohu.Dnes je doba takova ze lidi chteji vydelat na cemkoliv a obzvlast na nasem vzhledu, je to tak kdyz si koupite krem proti vraskam taky to z nas princeznu neudela, nebo sampon vam vlasy nezmneni jako je maji modeliny v reklame.Je to byznys vsichni vime ze takove veci nefunguji ale stejne do toho pujdeme protoze co kdyby to nahodou fungovalo. A nejvic zen chce byt stihlich a verime na zazraky. Ja ted zhubla 4kg koupila jsem si OPET tabletky :lol: je to spalovac tuku od fi.good natute :chilli burner je to vytazek z chilli papricek a opravdu nepali, dnes mi maji dorucit pripravek na odvodneni Quick dren tak jsem zvedava.Cely zivot je mi 38let bojuji s kilcama. Kdysi davno mi pomohla delena strava ale rozhodila mi metabolismus zhubla jsem pri ni 15kg pak prislo prvni tehu nabrala jsem 22kg.
Dva roky jsem ne a ne zhubnout, pak prisel zazrak na predpis Meridia a ja byla zase cupr holka :dance: jenze ted uz neni :,( tak verim na chilli a uvidim jak to pujde dal.Jen jsem chtela prispet do diskuse nic proti nikomu, preji pekny den :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková