Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.3.13 10:52

Dotaz

Dobrý den, vážně to tak pomáhá jak tady skoro všichni píšete??Kolik to stojí??neškodí vám to něco je to vážně bezpečné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.3.13 12:40
@Kájuška94 píše:
Dobrý den, vážně to tak pomáhá jak tady skoro všichni píšete??Kolik to stojí??neškodí vám to něco je to vážně bezpečné??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.3.13 12:42

Kájuška

To jsi asi špatně četla, všichni píšou, že je to podvod a je to taky pěknej fujtajbl :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rekviem
6.3.13 14:28
@79Pepa píše:
Ahoj lidi, koukám že nejsem první hlupák co se nechal napálit…objednal jsem si také tablety, aniž bych se pdíval na nějakou recenzi a koukám, že jsem se nechal akorát tak napálit. Zboží mi ještě nepřišlo, takže podle toho co čtu bych neměl tu zásilku ani břebírat co!!!
Poraďte, abych nemusel platit i to poštovné, co si vyžadují po vrácení balíčku, mám prostě nereagovat na jejich volání i emaily, či hrozit policií. děkuju za radu, mějte se pepa

Pokud jste nezaplatil předem a je to na 90% dobírka, tak ji prostě nepřebírejte a hotovo. Tím to pro Vás končí. Myslím, že vás otravovat nebudou, že na to nemají čas. NAvíc poštovné je přece zdarma, ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
2
6.3.13 16:31

jedna z vás

No tak Vám "vesele! :( oznamuji že patřím mezi napálené, ale zítra vše posílám zpět a budu doufat že pošlou peníze!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79Pepa
6.3.13 22:32

Rekviem
ano nezaplatil jsem nic, dnes jsem nepřebral zásilku a díky Vám, co tu popisujete, jsem ušetřil 1280 Kč, děkuju Vám všem

• Citovat
  • Upravit
tlouštík
7.3.13 00:41

Jsem celkem vzdělán v biochemii a fyziologii organismu, takže jsem si žádné iluze nedělal( základní zásada pokud chceš zhubnout nežer a pohybuj se platí bez výhrad)). Přesto jsem doufal, že když to budu užívat při svém normálním životním stylu, tak to hodí nějaký, i když minimální výsledek= úbytek váhy. Jakmile jsem to přestal brát( po předchozím přírůstku 2,5 kg), tak jsem se za 2 dny vrátil na svoji původní váhu. Peníze od nich vrátit nechci, protože je nemorální nechat si platit za vlastní blbost (i když se to v tomto státě stává zvykem).

• Citovat
  • Upravit
stratilova
7.3.13 15:51

Nabidka

Ano, rozvnez my vam muzeme odprodat se slevou tyto vyborne a ucinne tablety. Budeme radi, kdyz se jich zbavime a pomuzeme nekomu u koho tolik funguji a kdo je s nimi tolik spokojen.

• Citovat
  • Upravit
1492
7.3.13 15:54

Nemůžu věřit tomu že tomu nekdo opravdu veri a ty prachy za to da :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
7.3.13 17:27

stratilova

Ať to myslíš jak chceš, ale v této diskuzi tady nikomu, ani sebevíc výhodně tyto tablety nenabízíme. Nebo myslíš, že je správné si myslet, když jsem se napálila, ať se napálí i někdo jiný?
Na str.50 si přečti jak reklamovat, abys dostala své peníze zpátky.

• Citovat
  • Upravit
DrakDamin
7.3.13 18:40

POČET?

Jen o té firmě trochu jinak..
jak mi to balení přišlo, tak jsem ho ze zvědavosti hned přepočítal a bylo uvnitř 59 tablet místo psaných 60a tak jsem si objednal ještě jedno balení a co myslíte?? zase jich bylo jen 59??
počítal to někdo z vás??? :evil:

• Citovat
  • Upravit
popelusina
8.3.13 00:34

diskuze

Tak máte pravdu! Napsala jsem negativní komentář a do 5 minut ho vymazali!!!Podvod!!!

• Citovat
  • Upravit
kojot
8.3.13 07:41

Podvod

:cert: Je to podvod, který vůbec nefunguje.
I kladné příspěvky si dávají sami porodejci, negativní mažou.
Pozor na ně - vyhozené peníze!!!

• Citovat
  • Upravit
Danza
8.3.13 10:10

Teď jsem na ty jejich stránky zkusila napsat negativní komentář, tak uvidíme jestli ho nevymažou. Jsem ráda že jsem si našla tyto komentáře, už jsem si to chtěla objednat…

• Citovat
  • Upravit
Kukukulich
8.3.13 12:30

Objednám si to

Přemýšlím, že si objednám hned 2 balení. Ale po objednání si to asi rozmyslím. Nebudu mít peníze. :zed: Není takové jednání také nefér?? :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková