Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, vážně to tak pomáhá jak tady skoro všichni píšete??Kolik to stojí??neškodí vám to něco je to vážně bezpečné??
@Kájuška94 píše:
Dobrý den, vážně to tak pomáhá jak tady skoro všichni píšete??Kolik to stojí??neškodí vám to něco je to vážně bezpečné??
To jsi asi špatně četla, všichni píšou, že je to podvod a je to taky pěknej fujtajbl ![]()
@79Pepa píše:
Ahoj lidi, koukám že nejsem první hlupák co se nechal napálit…objednal jsem si také tablety, aniž bych se pdíval na nějakou recenzi a koukám, že jsem se nechal akorát tak napálit. Zboží mi ještě nepřišlo, takže podle toho co čtu bych neměl tu zásilku ani břebírat co!!!
Poraďte, abych nemusel platit i to poštovné, co si vyžadují po vrácení balíčku, mám prostě nereagovat na jejich volání i emaily, či hrozit policií. děkuju za radu, mějte se pepa
Pokud jste nezaplatil předem a je to na 90% dobírka, tak ji prostě nepřebírejte a hotovo. Tím to pro Vás končí. Myslím, že vás otravovat nebudou, že na to nemají čas. NAvíc poštovné je přece zdarma, ne? ![]()
No tak Vám "vesele!
oznamuji že patřím mezi napálené, ale zítra vše posílám zpět a budu doufat že pošlou peníze!!!
Rekviem
ano nezaplatil jsem nic, dnes jsem nepřebral zásilku a díky Vám, co tu popisujete, jsem ušetřil 1280 Kč, děkuju Vám všem
Jsem celkem vzdělán v biochemii a fyziologii organismu, takže jsem si žádné iluze nedělal( základní zásada pokud chceš zhubnout nežer a pohybuj se platí bez výhrad)). Přesto jsem doufal, že když to budu užívat při svém normálním životním stylu, tak to hodí nějaký, i když minimální výsledek= úbytek váhy. Jakmile jsem to přestal brát( po předchozím přírůstku 2,5 kg), tak jsem se za 2 dny vrátil na svoji původní váhu. Peníze od nich vrátit nechci, protože je nemorální nechat si platit za vlastní blbost (i když se to v tomto státě stává zvykem).
Ano, rozvnez my vam muzeme odprodat se slevou tyto vyborne a ucinne tablety. Budeme radi, kdyz se jich zbavime a pomuzeme nekomu u koho tolik funguji a kdo je s nimi tolik spokojen.
Nemůžu věřit tomu že tomu nekdo opravdu veri a ty prachy za to da ![]()
Ať to myslíš jak chceš, ale v této diskuzi tady nikomu, ani sebevíc výhodně tyto tablety nenabízíme. Nebo myslíš, že je správné si myslet, když jsem se napálila, ať se napálí i někdo jiný?
Na str.50 si přečti jak reklamovat, abys dostala své peníze zpátky.
Jen o té firmě trochu jinak..
jak mi to balení přišlo, tak jsem ho ze zvědavosti hned přepočítal a bylo uvnitř 59 tablet místo psaných 60a tak jsem si objednal ještě jedno balení a co myslíte?? zase jich bylo jen 59??
počítal to někdo z vás??? ![]()
Tak máte pravdu! Napsala jsem negativní komentář a do 5 minut ho vymazali!!!Podvod!!!
Je to podvod, který vůbec nefunguje.
I kladné příspěvky si dávají sami porodejci, negativní mažou.
Pozor na ně - vyhozené peníze!!!
Teď jsem na ty jejich stránky zkusila napsat negativní komentář, tak uvidíme jestli ho nevymažou. Jsem ráda že jsem si našla tyto komentáře, už jsem si to chtěla objednat…
Přemýšlím, že si objednám hned 2 balení. Ale po objednání si to asi rozmyslím. Nebudu mít peníze.
Není takové jednání také nefér??
![]()