Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
8.3.13 12:46

Kukukulich

A to je fér prodávat takový sajrajt? Já jsem si je objednala, zaplatila a po snězení 2 tablet mi nebylo dobře a až potom jsem přišla na tyto stránky. Tady jsem se díky Kadale dozvěděla, jak ten hnus vrátit a naštěstí peníze vrátili i když bez poštovného a poštovné do Polska taky nebylo zadarmo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martanl
8.3.13 12:55

Po porodu jsem zhubla za tři měsíce 9kg a tři konfekční velikosti. Zdravě a dlouhodobě a dokonce se mi i upravily zdr. potíže. Ale taky jsem pátrala po různých přípravcích a pak jsem našla tuto diskusi a tak jsem vám šoupla odkaz na ty podvodné stránky, jsem ráda, že se rozjela taková debata a že to mnoha z vás pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
anabelkaa
9.3.13 12:10

super PODVODNÍCI!!!!

Tak jsem opravdu ráda, že jsem si objednanou zásilku nepřevzala, ušetřila jsem 1880kč. Včera jsem napsala negativní komentář k tabletám a dneska už tam není :-O Takže je vidět, že lžou jako když tiskne a z lidí tahají jenom peníze!!!Doufám, že už nikdy na žádnou blbost nenaletím…jinak :zed: Takže si dávejte všichni opravdu veliký pozor než něco objednáte ;) Tohle jsou fakt super PODVODNÍCI, kteří to umějí hezky pro lidi připravit a úplně je zblbnout! Lidičky nenechte se oblbnout!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
ŠárkaXX
9.3.13 14:52

Poděkování

Všechny vás zdravím, moc vám děkuji za příspěvky, pomohly mi. Pro info. Já narazila na,,super" reklamu na přípravek weight loss, nedalo mi to a odbouchla sem objednávku, jenže? Ve finále mi to tam ukázalo něco o velkém balení za 1480,– a to jsem nechtěla, tak jsem vše,,shodila" a nedokončila. Druhý den mi volal chlap z této společnosti na potvrzení objednávky. Řekla jsem, že NIC nechci a bla bla bla. On mě, nekecám vám, ukecal na to velké balení - skočila jsem mu na to, že se to dá reklamovat. Dneska pročítám od rána tuhle diskuzi a nakonec jsem se naštvala a zavolala tam, že vše RUŠÍM. K mému překvapení mi bylo sděleno, že jim mám uhradit poštovné a ještě měl odvahu mě ukecávat at to nedělám. Tak. A teď mě zajímá, zda mají právo po mě vymáhat poštovné? Hm? Děkuji za rady. Krásný den.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
9.3.13 16:07

ŠárkaXX

Pokud jsi to zboží nepřevzala, tak se nedej ovlivnit, právo nemají. Taky to nabízejí bez poštovného. Pokud jsi zásilku převzala a budeš to vracet, tak si to poštovné strhnou ať chceš nebo ne.
Leda by ses přidala ke skupině pár stránek dozadu, která na ně podává žalobu, najdi si to v tom případě, už nevím, kdo o tom psal.
Ale jestli jsi to zrušila a oni ti stejně zásilku odeslali, nepřebírej ji a oni ať si říkají co chtějí, ne?

• Citovat
  • Upravit
ŠárkaXX
9.3.13 18:56

Kadala

Děkuji za radu. Zásilku jsem nepřevzala a zrušila. Dnes bylo na primě ve zprávách o této společnosti mluveno. Podvod podvod a zase podvod. Takže at jdou do patřičných míst s tím, že budu něco muset platit. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Rosomák
10.3.13 15:42

Patří vám to!

Ano, je to podvod, je to hnus… ale když si čtu vaše příspěvky, tak si zasloužíte přijít o své peníze. Vůbec nechápu, jak v době inetrnetu (stačí pět minut hledání inforací) jim na tohle může opravdu někdo skočit. ŽE Z AMERIKY NÁM SEM JDOU ZÁZRAČNÉ PILULKY - Z AMERIKY, KTERÁ JE NEJOBÉZNĚJŠÍ ZEMÍ SVĚTA A NIKDO TAM NEHUBNE :)))). Zaťukat si na čelo!

• Citovat
  • Upravit
34
10.3.13 16:02

Rosomák

Ano, je to pravda, já se tomu taky teď divím i když jsem taky naletěla. Je to asi nějak prezentováno, že si člověk řekne jak by to bylo pohodlné, zkusím to, kdyby náhodou…dnes už bych si nikdy nic neobjednala :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
10.3.13 18:00

Rosomák

Být zlomyslný, to se nevyplácí.
Při té přemoudřelosti ti něco uniklo- že ty tabletky přicházejí z Polska, kdoví, co ti podvodníci do nich dávají, ale určitě to není žádný certifikovaný výrobek, ani polský ani americký.
Ale kopnout si do toho, kdo je třeba nešťastný ze své váhy a nemůže ji nijak ovlivnit, to by ti šlo.

• Citovat
  • Upravit
IceFox
11.3.13 20:11

toto je 100% zaruceny sposob ...

Toto je 100% zaručený spôsob ako schudnút pokial ste fyzicky zdravy:

Nežrať a cvičiť!
(jest zdravo a trocha sa hýbať)

A nech si to ktokolvek akokolvek naivne želá, iný sposob neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
VERAVERAV
11.3.13 23:18

nehubne se potom

Ahoj všem, vyzkoušela jsem toho spoustu… Bohužel skoro nic nefunguje. Nepřejídám se, jím racionálně, ale stejně jsem s těmito práškami nezhubla, i když pravidelně cvičím. Byl to jen super marketing, ale bohužel se potom fakt NEHUBNE NIC :(

• Citovat
  • Upravit
Vasali
12.3.13 06:36

Ice Fox

Souhlasím s vámi, jediný možný způsob jak zhubnout! Ale bohužel, někdo po týdnu mirného omezení jídla má 3 kila dole a jiný ani deko, což je můj případ.

• Citovat
  • Upravit
Christine161
12.3.13 13:57

Krávy

Proč něčemu takovému věříte, už jenom tím, že si dáváte menší porce, ale častěji tak člověk za měsíc zhubne tak 2-4kg. Stačí denně nachodit pár kilometru nebo jednou za čas si zacvičit, já jsem zhubla 20kg, tím že jsem jedla 4500kj denně, chodíla 2× tydne na spinning a za 7měsíců bylo 20kg dole, takže se VYSERTE NA BLBÝ TABLETKY, NIKDY NEPOMŮŽOU, PROTOŽE TO JE JEN DOPLNĚK STRAVY NIC VÍC!

• Citovat
  • Upravit
vanilka111
13.3.13 07:02

nepomáhá,je to podvod!!!!

Lidičky nevěřte, je to ten největší podvod jaký jen může být. tahají z vás peníze a reakce na tyto pilulky žádná, neneche se podvést stejně jako já. Je mi z těch podvodníků zle a není na ně metr. Potřebovali by všichni jít za mříže!!!Jsem zvědavá, jak dlouho tady ten vzkaz vydrží, kdy ho zase smažou.

• Citovat
  • Upravit
vanilka111
13.3.13 07:02

nepomáhá,je to podvod!!!!

Lidičky nevěřte, je to ten největší podvod jaký jen může být. tahají z vás peníze a reakce na tyto pilulky žádná, neneche se podvést stejně jako já. Je mi z těch podvodníků zle a není na ně metr. Potřebovali by všichni jít za mříže!!!Jsem zvědavá, jak dlouho tady ten vzkaz vydrží, kdy ho zase smažou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková