Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A to je fér prodávat takový sajrajt? Já jsem si je objednala, zaplatila a po snězení 2 tablet mi nebylo dobře a až potom jsem přišla na tyto stránky. Tady jsem se díky Kadale dozvěděla, jak ten hnus vrátit a naštěstí peníze vrátili i když bez poštovného a poštovné do Polska taky nebylo zadarmo. ![]()
Po porodu jsem zhubla za tři měsíce 9kg a tři konfekční velikosti. Zdravě a dlouhodobě a dokonce se mi i upravily zdr. potíže. Ale taky jsem pátrala po různých přípravcích a pak jsem našla tuto diskusi a tak jsem vám šoupla odkaz na ty podvodné stránky, jsem ráda, že se rozjela taková debata a že to mnoha z vás pomohlo.
Tak jsem opravdu ráda, že jsem si objednanou zásilku nepřevzala, ušetřila jsem 1880kč. Včera jsem napsala negativní komentář k tabletám a dneska už tam není
Takže je vidět, že lžou jako když tiskne a z lidí tahají jenom peníze!!!Doufám, že už nikdy na žádnou blbost nenaletím…jinak
Takže si dávejte všichni opravdu veliký pozor než něco objednáte
Tohle jsou fakt super PODVODNÍCI, kteří to umějí hezky pro lidi připravit a úplně je zblbnout! Lidičky nenechte se oblbnout!!! ![]()
Všechny vás zdravím, moc vám děkuji za příspěvky, pomohly mi. Pro info. Já narazila na,,super" reklamu na přípravek weight loss, nedalo mi to a odbouchla sem objednávku, jenže? Ve finále mi to tam ukázalo něco o velkém balení za 1480,– a to jsem nechtěla, tak jsem vše,,shodila" a nedokončila. Druhý den mi volal chlap z této společnosti na potvrzení objednávky. Řekla jsem, že NIC nechci a bla bla bla. On mě, nekecám vám, ukecal na to velké balení - skočila jsem mu na to, že se to dá reklamovat. Dneska pročítám od rána tuhle diskuzi a nakonec jsem se naštvala a zavolala tam, že vše RUŠÍM. K mému překvapení mi bylo sděleno, že jim mám uhradit poštovné a ještě měl odvahu mě ukecávat at to nedělám. Tak. A teď mě zajímá, zda mají právo po mě vymáhat poštovné? Hm? Děkuji za rady. Krásný den.
Pokud jsi to zboží nepřevzala, tak se nedej ovlivnit, právo nemají. Taky to nabízejí bez poštovného. Pokud jsi zásilku převzala a budeš to vracet, tak si to poštovné strhnou ať chceš nebo ne.
Leda by ses přidala ke skupině pár stránek dozadu, která na ně podává žalobu, najdi si to v tom případě, už nevím, kdo o tom psal.
Ale jestli jsi to zrušila a oni ti stejně zásilku odeslali, nepřebírej ji a oni ať si říkají co chtějí, ne?
Děkuji za radu. Zásilku jsem nepřevzala a zrušila. Dnes bylo na primě ve zprávách o této společnosti mluveno. Podvod podvod a zase podvod. Takže at jdou do patřičných míst s tím, že budu něco muset platit. ![]()
Ano, je to podvod, je to hnus… ale když si čtu vaše příspěvky, tak si zasloužíte přijít o své peníze. Vůbec nechápu, jak v době inetrnetu (stačí pět minut hledání inforací) jim na tohle může opravdu někdo skočit. ŽE Z AMERIKY NÁM SEM JDOU ZÁZRAČNÉ PILULKY - Z AMERIKY, KTERÁ JE NEJOBÉZNĚJŠÍ ZEMÍ SVĚTA A NIKDO TAM NEHUBNE
. Zaťukat si na čelo!
Ano, je to pravda, já se tomu taky teď divím i když jsem taky naletěla. Je to asi nějak prezentováno, že si člověk řekne jak by to bylo pohodlné, zkusím to, kdyby náhodou…dnes už bych si nikdy nic neobjednala ![]()
Být zlomyslný, to se nevyplácí.
Při té přemoudřelosti ti něco uniklo- že ty tabletky přicházejí z Polska, kdoví, co ti podvodníci do nich dávají, ale určitě to není žádný certifikovaný výrobek, ani polský ani americký.
Ale kopnout si do toho, kdo je třeba nešťastný ze své váhy a nemůže ji nijak ovlivnit, to by ti šlo.
Toto je 100% zaručený spôsob ako schudnút pokial ste fyzicky zdravy:
Nežrať a cvičiť!
(jest zdravo a trocha sa hýbať)
A nech si to ktokolvek akokolvek naivne želá, iný sposob neexistuje.
Ahoj všem, vyzkoušela jsem toho spoustu… Bohužel skoro nic nefunguje. Nepřejídám se, jím racionálně, ale stejně jsem s těmito práškami nezhubla, i když pravidelně cvičím. Byl to jen super marketing, ale bohužel se potom fakt NEHUBNE NIC ![]()
Souhlasím s vámi, jediný možný způsob jak zhubnout! Ale bohužel, někdo po týdnu mirného omezení jídla má 3 kila dole a jiný ani deko, což je můj případ.
Proč něčemu takovému věříte, už jenom tím, že si dáváte menší porce, ale častěji tak člověk za měsíc zhubne tak 2-4kg. Stačí denně nachodit pár kilometru nebo jednou za čas si zacvičit, já jsem zhubla 20kg, tím že jsem jedla 4500kj denně, chodíla 2× tydne na spinning a za 7měsíců bylo 20kg dole, takže se VYSERTE NA BLBÝ TABLETKY, NIKDY NEPOMŮŽOU, PROTOŽE TO JE JEN DOPLNĚK STRAVY NIC VÍC!
Lidičky nevěřte, je to ten největší podvod jaký jen může být. tahají z vás peníze a reakce na tyto pilulky žádná, neneche se podvést stejně jako já. Je mi z těch podvodníků zle a není na ně metr. Potřebovali by všichni jít za mříže!!!Jsem zvědavá, jak dlouho tady ten vzkaz vydrží, kdy ho zase smažou.
Lidičky nevěřte, je to ten největší podvod jaký jen může být. tahají z vás peníze a reakce na tyto pilulky žádná, neneche se podvést stejně jako já. Je mi z těch podvodníků zle a není na ně metr. Potřebovali by všichni jít za mříže!!!Jsem zvědavá, jak dlouho tady ten vzkaz vydrží, kdy ho zase smažou.