Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak to mám velkou radost, že jsem částečně přispěla k vyřízení reklamace. A hlavně příště už nenaletět ![]()
Tak držim palečky at se ti kilca dolu daří, ja ted nějak stagnuju, schodila jsem 4kg a dál to stojí
,leto se blíži to zas budu zoufalá j. Ještě chvilku počkam a pak jdu do adipexu je to sajrajt ale zabere. Škoda že zakazali meridii to by šlo dolu nato-tata ![]()
Díky Meridii jsem už taky dost zhubla… ale šlo to nahoru rychlostí blesku ![]()
Já už raději nic jiného než zdravé hubnutí zkoušet nebudu
Mám kvůli tomu pěkně rozhozený metabolismus… Teď se snažím dát své tělo dopořádku. ![]()
Ja po meridii zhubla 15kg ktera se mne drzela 2roky po 1porodu bylo to uzasny a ja se citila skvele, byla jsem na svem
,vratili se mi 4kg ale ty tak nejak sli dolu a nahoru takze parada.Za 3roky jsme si poridili holčičku jo pri prvnim jsem nabrala 22kg neco slo samo a pak to stalo(pomohla meridia no a u dreho těhu jsem si řikala že už tolik rozhodne nepřiberu
jenomze se to na mne tak nabalilo ze jsem pred porodem mela +35 kg ač jsem se nepřežírala šlo to jak po másle. V březnu jsem rok po por. a ja mam při 170cm 95kg no fakt hnus takže pořad neco zkouším jsem ten tip co chce všechno hned
tak dojdu za mudrou pro recept na adipex a dam vědět jestli mam uspěch. Pred tehu jsem byla blazen do Zumby nevinechala jsem ani hodinu (4krat tydne).Zkusila jse i pul roku po kojeni jenomze to moje ted mastodontni telicko nejak protestovalo(zada, kolena atd.)zacala jsem tedy pilates ten je super na posileni panevniho dna coz jsem potrebovala ale jinak jsem zacala zpevnovat svuj objem coz je problem
nebot jem se jen zpevnila ale neubila
takže zkoušim kdejake berličky jako napr. adipex ![]()
Tak to přeju hodně úspěchů. Je pravda, že kažné tělo je jiné, tak třeba tobě to pomůže ![]()
Já tele objednala tři balení a dostala zpět částku jen za jedno
![]()
Dnes jsem dostala mail:
Dobrý den,
v reakci na Vaši stížnost, informujeme, že nákup prostřednictvím webových stránek znamená souhlas s obchodními
podmínkami. Částka, která Vám byla vrácena je v souladu s Podmínkami, část IV. Záruky a vrácení peněz: §3. Vrácení peněz je možné pouze při prvním nákupu, za jedno balení na osobu / domácnost / rodinu, vracení peněz
nezahrnuje poplatku za dopravné. Vrácení peněz je možné pouze do 60 dnů od odeslání zboží na adresu uvedenou
spotřebitelem. Všechna (i prázdná) balení musí být vrácena na adresu uvedenou uchazečem. Vezměte prosím na vědomí, že
pokud obdržíte potvrzení o možnosti vrácení zboží, musí být obal vrácen do 10 dnů. Nedodržení výše uvedených podmínek
bude mít za následek zrušení záruky a zrušení rozhodnutí o vrácení peněz.
2380,–Kč : 3 = 793,–Kč
793,–Kč - poplatek za balné a poštovné (119,–Kč :3) = 754,–Kč
S pozdravem a přáním hezkého dne
Beáta Kavková
Zákaznické centrum
tel.:(02)228 881 344
No tak ovšem to je hustý!!!
a posilala jsi to do Polska? koukam že dopis ti poslala Beata to je ta co je na telefonu. A to jsi objednavala hned 3baleni? mne ukecali na dvě. Tak to je teda síla že s tebou takto vyběhli
jsou to mizerové nemam slov ![]()
No ukecali mě na tři, protože pořad mluvili o garanci vrácení peněz. Teď jsem se koukala na stránky a v podmínkách to je… ovšem, jestli to bylo i tehdy fakt nevím… Já to posílala do Polska, ale teď jsem se ptala mailem proč poslali jen třetinovou částku…
No co už, příště už nic neberu, plyne z toho poučení ![]()
Ahoj všichni,
tak jsem si poctivě přečetla za několid dní celou diskuzi od začátku a zajímalo by mě, jestli ti, co měli zdravotní potíže, měli na krabičce napsáno Made in USA. Já jsem tyto tablety dostala k narozeninám a přišly mi také ze Svémyslic a papírkem, že je to vyrobeno v Polsku, ale na krabičce mám USA. Tabletky jsou takový fialový a kulatý. Díky.
Papirek jsem jim poslala s krabickou zpet takze nevim ale ja mela tabletky tmavší hněde a pěkně zapachali a ja blbka si jeste rikala ze je to tim slozenim zdravich rostlin
a ty tvoje z USA fungovali? ![]()
No já si vzala jen 2 tablety a pak už jsem našla tuhle diskuzi, takže jsem to radši přestala brát. Z nežádoucích účinků, co tu většina popisovala jsem se úplně vyděsila. 100% je mám objednané u té samé firmy co všichni, http://pkx4.medicalnewsreporter.com/, ale protože někteří odtud obdrželi nějakou polskou napodobeninu s českým názvem „Hubnutí“ a mě přišly s anglickým názvem „weight loss forte“ výrobce AFS Ltd, vyrobeno v USA, tak by mě zajímalo, jestli někdo obdržel ty co mám já (mám balení s 60-ti tabletami) a jestli i po těchto jim bylo špatně. Krabička je zeleno bílá a tabletky světle fialové a kulaté. Upřímně mi už ani nejde o to, jestli budou fungovat, ale jestli i tyhle jsou zdraví nebezpečné. Dostala jsem je od tatínka, co je po 2 mrtvicích a dal za to skoro celý svůj invalidní důchod a já bych ho nerada ranila, že bych ho nutila je vrátit, nevím, jestli je mohu reklamovat já sama, když je objednával otec, ale zase nechci skončit v nemocnici
Ty moje vůbec nesmrděj.
Moje tabletky také nezapáchaly, byly nějaké podobné barvy, jak popisuješ a byly oválné. Na krabičce bylo také napsáno Weight Loss, bylo jich 60 ks a došly ze Svémyslic, tam mají svůj sklad. Vedoucí prodeje pro ČR je p. Bogdanský (je to Čech), dočetla ses jistě o něm v diskuzi. Já se obrátila přímo na něj o pomoc při vrácení peněz. Do 14 dnů jsem je měla na účtu, posílala jsem prázdnou krabičku v bublinkové obálce. A mě bylo po nich hodně zle, přitom jsem je využívala. Měsíc jsem se dávala dohromady z nevolností, bolení v podbřišku a pod. Nedej se a do nich!!
Ahoj Kadalko,
moc děkuju za odpověď. Doufala jsem, že snad ještě se sem někdy přijdeš podívat, protože jsem si četla opravdu od Tebe všechny příspěvky a moc lidem jsi pomohla sdělením svých zkušeností. Ráda bych se připojila k díkům
Jestli tomu dobře rozumím, asi zjišťovat, jestli náhodou ty moje nejsou originální a zkoušet je na úkor vlastního zdraví, je úplnej nesmysl. Vlastně ani nevím, jestli nějaký originál je a jestli funguje. Když se nad tím logicky zamyslím, bylo by divný, kdyby jedna a ta samá firma někomu poslala padělek a někomu skutečné složení. Ale že každý má jiný tvar a zápach tabletek i krabičku (někdo česky někdo anglicky) mi nějak nejde do hlavy. Mě bylo hrozně divný, že přibalený papírek má vyrobeno v Polsku a na krabičce made i USA. Zkusím to reklamovat za sebe, že jsem to dostala jako dárek. Nerada bych vzhledem ke zdravotnímu stavu taťky ho do toho zatahovala. Omlouvám se, za tak dlouhé psaní, ale našla jsem ještě jednu konverzaci na http://weightloss.recenzezdarma.cz/#… a tam není moc lidí, co by získali zpět peníze, ale myslím, že to je hlavně tím, že to neposlali rovnou do Polska, jak jsi nám poradila Ty. Zkusím tedy tabletky vrátit jak radíš na str. 50. Dám vědět, jak to dopadlo. Díky. K.
Já už nikdy… do ničeho takového už nejdu

Měsíc chodím do světa zdraví, změnila jsem stravovací návyky, mám zatím dole 5 kg a je mi fajn. Už se těším, jak si nakoupím nové oblečení - v lidské velikosti