Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KateB
8.4.13 15:29

pro všechny

Kopíruji podmínky reklamace, které jsem našla na stránkách http://pkx4.medicalnewsreporter.com/ pod odkazem „podmínky“…link http://nsln.weightlossc.com/terms.php

IV. Záruky a vrácení peněz

1. Přes veškerá úsilí nemůžeme zaručit, že zveřejněné popisy produktů neobsahují nedostatky a jsou bez chyb, a proto nemohou být podkladem pro případnou reklamaci. Dodavatel vynaloží veškeré úsilí, aby informace uvedené na webové stránce byly co nejpřesnější a co nejaktuálnější. Zároveň nemůže zaručit, že uvedené informace plně pokrývají všechny vznesené otázky. Z tohoto důvodu Dodavatel nenese odpovědnost v případě nepřesnosti, nebo opomenutí v obsahu dostupných informací. Dodavatel si vyhrazuje právo kdykoliv změnit, upravit nebo opravit obsah webových stránek.

2. Vzhledem k tomu, že prodej probíhá pouze přes zásilkovou službu, každý Spotřebitel může odstoupit od transakce do 10 kalendářních dnů od data podání objednávky. Vrácení zboží musí předcházet telefonický kontakt a písemné prohlášení odstoupení od smlouvy. Zboží nesmí nést stopy použití a musí být originálně zabalené.

3. Vrácení peněz je možné pouze při prvním nákupu, za jedno balení na osobu / domácnost / rodinu, vrácená částka nezahrnuje dopravné. Vrácení peněz je možné pouze do 60 dnů od odeslání zboží na adresu uvedenou Spotřebitelem. Všechna (i prázdná) balení musí být vrácena na adresu uvedenou Dodavatelem. Vezměte prosím na vědomí, že pokud obdržíte potvrzení o možnosti vrácení zboží, balení musí být vráceno do 10 dnů. Nedodržení výše uvedených podmínek bude mít za následek zrušení záruky a zrušení rozhodnutí o vrácení peněz.

4. Na vybrané produkty máte ‚Záruku 110%‘. Informace o ‚Záruce 110%‘ je vždy umístěna na dobře viditelném místě na webové stránce. Princip ‚Záruky 110%‘ je následující: V případě objednání minimálně dvou balení přípravku a v případě, že se léčba ukáže jako neúčinná, má Spotřebitel právo na vrácení hodnoty jednoho neporušeného balíku. V případě vrácení peněz náhrada bude převedena na bankovní účet uvedený Spotřebitelem ve výši 110% akční ceny zakoupeného zboží. Cena se počítá jako průměrná cena produktu (odpočítávaje dopravné), přepravní náklady nese Spotřebitel, který podal objednávku.

5. V případě poškození zásilky při dopravě mají nárok na reklamaci jenom ti spotřebitelé, kteří spolu s doručovatelem zásilky vypracují písemný zápis o stížnosti, která bude podepsána adresátem zásilky a doručovatelem. Stížnosti vzniklé v důsledku mechanického poškození Spotřebitelem nebudou brány na zřetel.

6. Objednávky jsou ve většině případů zpracovávány do 3 pracovních dnů. Dodavatel nenese odpovědnost za pozdní doručení zásilek poštou, kurýrní společnosti nebo přepravní společnosti.

7. Nejpozději do 2 hodin po potvrzení objednávky může Spotřebitel změnit nebo zcela zrušit objednávku. Pro tento účel je nutné kontaktovat Dodavatele prostřednictvím elektronické pošty. V opačném případě bude Spotřebiteli účtován poplatek za balné a dopravné.

8. Dodavatel zaručuje pouze vrácení ceny zakoupeného zboží. V případě objednání většího množství zboží, cena se počítá jako průměrná cena produktu (odpočítávaje dopravné), přepravní náklady nese Spotřebitel. Náklady na dopravu a balení vráceného zboží k Dodavateli nese Spotřebitel. Dobírku dodavatel nepřijímá.

9. V případě pozitivního posouzení podané Žádosti o vrácení peněz Dodavatel posílá peníze pouze bankovním převodem. V případě, že Dodavatel neobdržel platbu za zboží, vrácení může provést jeho jménem pošta, kurýr nebo zásilková firma.

10. Zboží zaslané Spotřebitelem je nutné zabezpečit tak, aby nedošlo k jeho poškození nebo zničení. Peníze budou vráceny pouze za zboží nepoškozené během zpětné dopravy.

11. Za účelem zlepšení služeb, vrácené zboží by mělo být označeno číslem RMA. Toto číslo lze získat prostřednictvím webové stránky nebo e-mailu. Čítelné RMA číslo by mělo být uvedeno na viditelném místě zásilky. Dodavatel si vyhrazuje právo odmítnout převzetí zásilky bez viditelného RMA čísla.

12. Spotřebitel má právo požadovat navrácení maximální částky, kterou zaplatil za zboží. Veškeré další náklady a poplatky nebudou vráceny.

• Citovat
  • Upravit
KateB
8.4.13 15:36

Podmínky

Doporučuji si ty podmínky přečíst celé :-)

Píšou tu „2. Podání objednávky znamená souhlas se všemi ustanoveními těchto Podmínek.“ a dále „3. Spotřebitel opravňuje Dodavatele k pokrytí nákladů na přepravu za Spotřebitele a zavazuje se k úhradě těchto nákladů.“ Takže jinými slovy jim to poštovné zaplatit musíme při reklamaci nabo i při nevyzvednutí zásilky neboť objednávka byla učuněna a tedy i souhlas k pokrytí nákladů na přepravu.

• Citovat
  • Upravit
KateB
8.4.13 15:42

Zajímavé

3. Vrácení peněz je možné pouze při prvním nákupu, za jedno balení na osobu / domácnost / rodinu, vrácená částka nezahrnuje dopravné. Vrácení peněz je možné pouze do 60 dnů od odeslání zboží na adresu uvedenou Spotřebitelem. Všechna (i prázdná) balení musí být vrácena na adresu uvedenou Dodavatelem…

a pak píšou, že

12. Spotřebitel má právo požadovat navrácení maximální částky, kterou zaplatil za zboží. Veškeré další náklady a poplatky nebudou vráceny.

No z toho jsem teda jelen. Takže když koupím 2 balení, tak podle bodu 3. mám nárok na vrácení celé částky bez poštovného za jedno balení a pak podle 12. bych měla obdržet maximální částku, kterou jsem za zboží zaplatila. Tady se už nepíše, za jedno balení při první koupi…

No až tohle někdo pochopí, tak ať mi dá vědět :-D

• Citovat
  • Upravit
Kadala
8.4.13 16:38

KateB

Budu se těšit, až uslyším tvou spokojenou odpověď a bude ti vyhověno. Jsou to podvodníci a co od takových lze očekávat? Vymýšlejí stále nové podfuky, jak zákazníka přechytračit a oškubat ho. Tak ti držím palce. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
8.4.13 16:39

KateB

A mimochodem, s takovou sprostotou, jakou udělali tobě, jsem se tady ještě nesetkala.

• Citovat
  • Upravit
Ajusha
8.4.13 18:04

Dobry den, cely mesic jsem didrzovala pikyny uvedene na strance, pravidelne tablety uzivala. a vysledek zadny.Bylo mi zde receno pres telfon ze mam 100% vraceni penez Na koho se mam obratit.

• Citovat
  • Upravit
tobasek
8.4.13 21:21

pro Ajusha

Koukni na str. 50 tam je prispevek od Kadali, vse je tam i adresa do Polska kam posles prazdny obal :palec:

• Citovat
  • Upravit
2
8.4.13 23:00

Ahoj…

Nic jiného na hubnutí než prášky…To nic jiného neznáte :-)

Podívejte se na složení těchto výrobků co do toho dávají…Co to dělá z vaším organizmem jak to zatíží…Znám přijemnější cesty k hubnutí než prášky…
Jenom se zeptám…Kdo z Vás si denně dává 19 druhu ovoce tak aby vyživované bunky dostali to co potřebují…Vše je jenom na Vás jakým stylem žijete..Pokud tělo nedostane potřebné vitamíny máte pocit hladu, protože vaše soustava má chuť k jídlu a bunka postrádá vitamíny Tělo potřebuje antioxidanty..Což většina zvás asi nemá v dostatečné míře :-)..Pokud budete chtít vědět více a poradit jak si srovnat metabolismus rád Vám to tady rozepíšu :-) Dávám jen z mojich zkušeností a mojich blízkých. Nikdy to nikomu neuškodilo ba naopak 90% mích doporučení pomohlo zhubnout srovnat si metabolismus…Ba naopak prospíváte svým zdravím a v průměru denně Vás to vyjde na 30Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baabii
9.4.13 11:21

:zed: :pocitac: :roll: Zrušila jsem objednávku, přesto mi přišla. Odmítla jsem ji převzít. Varuju, jde jen o zisk!!

• Citovat
  • Upravit
drimal
9.4.13 12:29

tablety

Takisto som si ich objednal, takisto som ich vybral, takisto nepomohli, takisto reklamujem… :zed:

• Citovat
  • Upravit
tobasek
9.4.13 17:12

pro vsěechny

Lahodny a osvěžujicí napoj na nakopnuti metabolismu, osvěží a vyčistí :
2l vody
12 lístku máty
1 citron (vymačkat)
1salátová okurka ( oloupaná, nakrájená na kolečka)
3cm zázvoru (nahrubo nastrouhat)
Nechat macerovat 24hod,
Očistná kura pro každého
:potlesk: :mavam: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Vasali
9.4.13 17:46

tobasek

Diky za tip, vyzkousim. Potrebuji nejake kilo shodit, tak me to treba nakopne. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Vasali
9.4.13 17:51

Lukynnn

Ahoj, jestli mas neco co pomuze tak prosim porad.Mam problem s pohybem, tak timto smerem to moc nejde.Dik.

• Citovat
  • Upravit
Vasali
9.4.13 17:56

tobasek

Mam jeste otazku, jak casto toto uzivat???Dik.

• Citovat
  • Upravit
tobasek
9.4.13 18:11

pro Vasali

Mám to z kalendáře Krasna paní, kde to doporučují pít hlavně o úplňku kdy měsíc začne couvat tudíž tělo odplavuje škodlive látky nápoj má urychlovat. metabolismus a pomáhat spalování tuku nebo také píší o medu s drcenym kajenským pepřem ale nevím jak davkovat :think: ale nápoj se zázvorem je chuťově fakt dobrý je to tyden co o něm vím takže kdo ma problém s pravidelnym vyprazdňováním tak funguje a myslim že na léto je to bájo osvěžení a zdravé :mavam: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková