Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
25.4.13 18:53

KateB

Tak to máš pravdu. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1m2i3r
26.4.13 07:31

Opět varuji, tentokrát jsou to malinové ketony, nebo tak nějak. Uvidím, co si tam dají příští týden. Postup, účinky i hubnoucí lidé jsou opět stejné. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
myiskaj
26.4.13 12:33

Tak jenom hlásím, že zásilka nepřevzata… uběhlo už něco přes týden a klid, nikdo se neozval na žádný z kontaktů takže nejspíš stačilo pouze nepřevzít :)

• Citovat
  • Upravit
tobasek
27.4.13 11:21

Ahoj slibila jsem ze dam vedet jak jsem zacala hubnout s adipexem.Za 20 dni mam dole 4kg bez hladoveni a vedlejsich ucinku jeste mne ceka 60 dni kdyz to takhle pujde dal budu na svem :dance: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
127
27.4.13 13:17

No, ty brďo. Adipex je pěkný hnus. Zničíš si zdraví. :zed: Jo, zhubneš, ale nabereš to zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terézka1988
29.4.13 10:56

to Kadala

Taky moc děkuju za radu, bála jsem se, že to nepůjde, ale jsem typ, který se hned tak nedá a zítra putuje krabička do Polska, už se těším na peníze, za které si koupím kolečkové brusle. Kila jdou velice dobře dolů s pohybem, který teď mám, za 14 dní mám určitě dole pár kilo, poznám to na oblečení, přesně nevím ale kolik. Takže nějaké prášky jsou úplně pasééé:D Stačí 2× týdně hodina spinningu, pak nějaké cviky na břicho, večer se nepřežírat sladkým a brambůrkama a je to! Přes den jím skoro všechno…přeju všem hodně zdaru při hubnutí!

• Citovat
  • Upravit
Terézka1988
29.4.13 11:00

prášky nefungují

Važení,
podle mě žádné prášky na hubnutí nefungují! Je to kravina a sugesce, je to tím, že si trošku upravíte jídelníček a máte pohyb a potom hubnete přirozeně, ale ty prášky vám nepomáhají, jenom si to vsugerováváte! Jde to bez nich!

• Citovat
  • Upravit
Kadala
29.4.13 11:36

Terézka1988

Máš pravdu, tak jen pokračuj tak, jak jsi popsala.

• Citovat
  • Upravit
Vasali
30.4.13 12:15

tobasek

Dik, ocistna kura je bezva i chutove vsem doporucuji.Mam 4kg dole. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Vasali
30.4.13 12:18

Lukynnn

Tak se mi to dari zhubla jsem 4kg za dva tydny.Mene sladkosti vic zeleniny a vic pohybu. Doufam, ze to jeste pujde dolu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
tobasek
30.4.13 14:01

Vasali

To jsem rada ze ti chutna je to fakt bomba :mavam:

• Citovat
  • Upravit
jitka 12345
10.5.13 15:14

bojíííím

No nazdar právě dnes jsem si přebrala od poštaka tablety v hodnotě 2770kč a pak si říkám kouknu se na název firmy na netu a šup hup a čtu takovéhle příspěvky. no nepotěšilo mě to a nevím ted čemu věřit. bojííím :(

• Citovat
  • Upravit
Kadala
10.5.13 15:25

jitka 12345

No, tak jestli máš opravdu tyto tabletky, o kterých je tu už tak dlouho vedena diskuze, tak věř tomu, co tu je psáno. Nezhubneš a ještě si poničíš zdraví.
Hledala bych cestu, jak to co nejdřív vrátit a chtít všechny peníze zpět.
Podvodníci mají čím dál větší drzost a je zarážející, že čím větší a dražší várku nabídnou, daří se jim zákazníka oblbnout a prodat mu to za takové velké peníze.
Já tě ale neodsuzuji, také jsem naletěla, ale jen na 1 balení za 990,–Kč. Na str.50 si v mém příspěvku přečti, jak reklamovat a kam tablety poslat. Oni sami to posílají ze skladu v ČR.

• Citovat
  • Upravit
1m2i3r
13.5.13 08:21

Zajímalo by mě, kde a za kolik se dá sehnat adipex. Poraďte mi, prosím, někdo. Dík. :oops:

• Citovat
  • Upravit
myiskaj
13.5.13 10:08

Adipex je, pokud vím, pouze na předpis, ale do takového hnusu bych nikdy nešla.. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková