Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Opět varuji, tentokrát jsou to malinové ketony, nebo tak nějak. Uvidím, co si tam dají příští týden. Postup, účinky i hubnoucí lidé jsou opět stejné. ![]()
Tak jenom hlásím, že zásilka nepřevzata… uběhlo už něco přes týden a klid, nikdo se neozval na žádný z kontaktů takže nejspíš stačilo pouze nepřevzít ![]()
Ahoj slibila jsem ze dam vedet jak jsem zacala hubnout s adipexem.Za 20 dni mam dole 4kg bez hladoveni a vedlejsich ucinku jeste mne ceka 60 dni kdyz to takhle pujde dal budu na svem
![]()
No, ty brďo. Adipex je pěkný hnus. Zničíš si zdraví.
Jo, zhubneš, ale nabereš to zpátky.
Taky moc děkuju za radu, bála jsem se, že to nepůjde, ale jsem typ, který se hned tak nedá a zítra putuje krabička do Polska, už se těším na peníze, za které si koupím kolečkové brusle. Kila jdou velice dobře dolů s pohybem, který teď mám, za 14 dní mám určitě dole pár kilo, poznám to na oblečení, přesně nevím ale kolik. Takže nějaké prášky jsou úplně pasééé:D Stačí 2× týdně hodina spinningu, pak nějaké cviky na břicho, večer se nepřežírat sladkým a brambůrkama a je to! Přes den jím skoro všechno…přeju všem hodně zdaru při hubnutí!
Važení,
podle mě žádné prášky na hubnutí nefungují! Je to kravina a sugesce, je to tím, že si trošku upravíte jídelníček a máte pohyb a potom hubnete přirozeně, ale ty prášky vám nepomáhají, jenom si to vsugerováváte! Jde to bez nich!
Máš pravdu, tak jen pokračuj tak, jak jsi popsala.
Dik, ocistna kura je bezva i chutove vsem doporucuji.Mam 4kg dole. ![]()
Tak se mi to dari zhubla jsem 4kg za dva tydny.Mene sladkosti vic zeleniny a vic pohybu. Doufam, ze to jeste pujde dolu. ![]()
No nazdar právě dnes jsem si přebrala od poštaka tablety v hodnotě 2770kč a pak si říkám kouknu se na název firmy na netu a šup hup a čtu takovéhle příspěvky. no nepotěšilo mě to a nevím ted čemu věřit. bojííím ![]()
No, tak jestli máš opravdu tyto tabletky, o kterých je tu už tak dlouho vedena diskuze, tak věř tomu, co tu je psáno. Nezhubneš a ještě si poničíš zdraví.
Hledala bych cestu, jak to co nejdřív vrátit a chtít všechny peníze zpět.
Podvodníci mají čím dál větší drzost a je zarážející, že čím větší a dražší várku nabídnou, daří se jim zákazníka oblbnout a prodat mu to za takové velké peníze.
Já tě ale neodsuzuji, také jsem naletěla, ale jen na 1 balení za 990,–Kč. Na str.50 si v mém příspěvku přečti, jak reklamovat a kam tablety poslat. Oni sami to posílají ze skladu v ČR.
Zajímalo by mě, kde a za kolik se dá sehnat adipex. Poraďte mi, prosím, někdo. Dík. ![]()
Adipex je, pokud vím, pouze na předpis, ale do takového hnusu bych nikdy nešla.. ![]()
Tak to máš pravdu.