Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ve-ru
31.5.13 12:15

Já nechápu, jak někdo můžete na ty prášky ještě naletět :lol: ŽÁDNÉ prášky na hubnutí nefungují, kdyby ano, nenarazíte nikdy na silnější ženu a přestaly by se šít velikosti 46 a výš :palec: Radši začněte jíst více zeleniny a míň pečiva a místo ježdění autem choďte na procházky :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Martinale
1.6.13 15:20

Nemyslím si, že by všechny spalovače byly k ničemu. Já osobně mám s některými zkušenosti dobré. Určitě člověk nemůže čekat, že bude sedět na zadku a kila půjdou dolů. Já doplňky stravy používám ráda, ale jen jako doplňky k běžnému jídelníčku a pohybu. Bez toho opravdu nefunguje vůbec nic. Vybírat to chce rozumně a nenaletět na reklamy typu Weight Loss.

• Citovat
  • Upravit
4.6.13 18:43

Všechny této diskuze zdravím. Musím přiznat, že ač na žádné pilulky a podobné blbosti nevěřím, tohle mě dokázalo oslovit, ale už první věc, která se mi nezdála, že by byla velká náhoda, že zrovna v den, kdy se dostanu na stránky mají zrovna dnes poslední den super akce na úžasné hubnoucí tablety. Další věc hned na začátku, že píší o Monice a ob řádek o Hance? Ač jsem ten dlouhý propagační blábol přečetla celý, čekala jsem, že někde na konci bude alespoň informace jak dlouho se ty tablety musí používat, jediné co v celém textu je, že se užívají 2 denně. A pak další věc, která už se mi nezdála, kde jsou nějaké stránky firmy, nějaké informace o ní nebo výrobce tablet, nikde nic. A po zadání tel. čísla ve vyhledávači jsem narazila na tutu diskuzi. Co musím uznat, že po stránce marketingové to mají výborně zpracované a dokáží zákazníka oslovit až oblbnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
4.6.13 20:23

KarinKotel

Hlavně oblbnout. Musím uznat, že jste jedna z mála, která nejdříve hledala diskuzi a nějaké reference k firmě a tabletám. Většina nás nejdříve objednala a pak hledala. Zasloužíte :potlesk: :potlesk: :potlesk: za to, že zvítězil zdravý rozum :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Adenie
12.6.13 11:11

Pozor na reklamu...

Milé dámy, dívky - pořídila jsem si na základě reklamy tento přípravek weight loss - dvojitou dávku v akční ceně - užíval ajsemdle doporučení 2 tablety před hlavním jídlem denně…Výsledek??? Přibrala jsem 1,5 kg…takže nejlepší je změna jídelníčku, dolnit pohybem…a na"zázračné tablety" se vykašlete… Helena

• Citovat
  • Upravit
zdeni-zdenička
26.6.13 18:08

Tak to se Ti vážně povedlo. Bezva příspěvěk, díky!

• Citovat
  • Upravit
sniperák
29.6.13 12:42

Neškodné a neúčinné přípravky

Naprosto stejně jsem dopadl i já a dokonce i se stejnou přetištěnou formulací k reklamaci.Ti v Praze jsou neidentifikovatelnou společností na bázi Sky-linu apod. a zatím bude skoro nemožné z nich něco dostat.Je to OBROVSKÝ PODVOD, protože využívají chtivosti lidstva zhubnout.Jsme blbí, až 16 kg zhubnout za 2 měsíce jen práškami. Mají asi tisíc kladných komentářů, ale nejde se do toho dostat=PODVOD!§!
Ano, udělám veřejnou výzvu, předám na ně kriminálce trestní oznámení pro cílený podvod a uvádění jiné osoby v omyl s cílem finančních zisků, pošlu případ do televizních vysílání a do novinových redakcí. :potlesk: :cert:

• Citovat
  • Upravit
dexx
29.6.13 19:55

pro Kadalu

Už jsem tu dlouho nebyl, až teď a překvapila mě vaše vytrvalost podvedeným radit a pomáhat. To hlupactví a víra v zazraky je nesmrtelná, takže si myslím, že i tak tito zmetci budou stále profitovat a když né tady s tímto šmejdem, tak s něčím jiným

• Citovat
  • Upravit
Kadala
29.6.13 21:26

dexx

Souhlasím s vámi, ale mě to nedá, když se někdo zeptá, stále se zapojuji. Ovšem myslím si, že mnohdy se už jedná i o jiné přípravky a zasílané z jiných skladů v republice, takže už to asi utnu. Nerada bych někomu v dobré víře uškodila špatnou radou, kam zaslat reklamaci :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
sniperák
4.7.13 09:44

Porušení Obchodního zákoníku

Oběma podvodnými procedurami-Weight Loss i Green Coffee k nemožnému rychlému zhubnutí (tak rychle to nešlo ani v koncentráku!) prodejci v reklamačních postupech nezpochybnitelně porušují řadu ustanovení zákonů Obchodního zákoníku. Spotřebitel musí reklamovat vadné zboží zásadně jen u prodejce, kterému za to zboží zaplatil, viz dodavatelsko odběratelské vztahy. Prodejce je pak povinen reklamaci právě se spotřebitelem vybavit a teprve pak sám vyřídit s výrobcem, či nějakým centrálním distributorem pro Evropu. :pocitac: :roll:

• Citovat
  • Upravit
kudel
16.7.13 09:46

Weight loss používám již 3týden a nic se nezměnilo. Změnila jsem i jídelníček ale má to účinek pouze ke snížení hladu ale kila se nesnížily ani náhodou. :|

• Citovat
  • Upravit
sniperák
16.7.13 10:11

Lákání na blbost

Producent těch zázračných tobolek dodává na americký trh přípravky na radikální zvýšení hmotnosti u zvířat, především prasat. Ta mají dost podobný živočišný systém jako člověk. Je potom naprostý nesmysl, aby někdo při normální, až nadnormální stravní proceduře spolehlivě zhubnul denně 1 kg a více. To nešlo dokonce ani v koncentračních táborech, kde byla strava minimální a maximální fyzická zátěž!§! Je to brutální útok na myšlení člověka, když snad každý chce zhubnout, zvláště bez vlastního přičinění.
Takže neblbněte, je to P O D V O D s obrovskými finančními zisky pro výrobce a distributory. Nikomu nevrátí peníze garantované reklamou, protože nikdo nemůže splnit a nesplní jejich obchodní podmínky. Dodržíte-li předepsanou procedůru, tak nesplníte termín reklamace a naopak. :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
sniperák
16.7.13 10:18

Sám jsem to užíval 3 týdny a měl bych zhubnout při nepřejídání se nejméně 10 kg. Výsledek se skutečně dostavil ve smyslu předešlého komentáře v části o prasatech. Nezhubl jsem ani o gram, naopak jsem o 2,5 kg přibral! :mavam: :potlesk: :mavam: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
alamira
20.8.13 00:16

Dobrý den, taky jsem si to objednala na dobírku a pak po přečtení diskuzí jsem se rozhodla zásilku nepřevzít. Kontaktovali mě emailem a požadují uhradit poštovné 119 Kč. Když jsem to odmítla, napsali, že se to bude řešit nejprve smírně a pak soudně. Tak nevím, co dělat, máte s tí někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Kadala
20.8.13 07:54

alamira

Pokud sis v reklamě přečetla, že poštovné je zdarma, tak s nimi přestaň komunikovat. Jsou to zloději a podvodníci. Když si počteš v diskuzi, najdeš hodně takových, kteří nepřevzali zásilku a nezaplatili žádné poštovné.
A věř, že jsi udělala dobře. Nezhubla bys nic, jen by ti mohlo být z tablet špatně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková