Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.8.13 14:12

Lucie

Alamira Jen blafují, nic jim rozhodně neplattě.!!!To spíše ti, co se od nich nechali napálit, by je měli dát k soudu. Pošlete jim odkaz této stránky si počtou jak jsou záááááákazníííííííííci spokojení :pocitac: :pocitac: :pocitac: a uvidíte, jak přestanou prudit!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
angita
11.9.13 11:43

POSÍLÁNÍ BALÍČKŮ NA DOBÍRKU 990 Kč BEZ OBJEDNÁNÍ

Přišel mi balíček na dobírku 990 Kč z Active Food Supplements, 250 91 Svémyslice, aniž bych si od nich cokoliv objednala!!! Navíc přišel na starou adresu, která neplatí již 13 let! Tím jsem si samozřejmě byla téměř jistá, že se jedná o podvod a tak jsem začala hledat na internetu a našla OBROVSKOU SPOUSTU NEGATIVNÍCH REFERENCÍ. Takže nejen, že prášky na hubnutí vůbec nefungují, ale ROZESÍLAJÍ JE NA DOBÍRKU BEZ OBJEDNÁNÍ a spoléhají na to, že si zásilku omylem převezme někdo jiný! Podávám trestní oznámení!

• Citovat
  • Upravit
DDDDDDDDDDDDDDDDD
26.9.13 11:56

hubnutí

Zdravím všechny. Objednala jsem si tyto tablety na hubnutí, jsou na bázi kofeinu.
Nemáte po nich hlad, bere se jedna tableta na lačno před snídaní a 20 min před obědem. Vlastně tableta vám dá pocit sytosti a nemáte po ní chuť se přecpat.
Já je brala 30 dní a zhubla jsem 9 kg. Ovšem záleží jak moc si upravíte jídelníček, dávat pozor na sacharidy a bílkoviny kdy je konzumujete, nakombinovat jídelníček se stejně musí.
Takže záleží na každém, jak se rozhodne.

• Citovat
  • Upravit
11117
26.9.13 12:07

9kg za 30 dni je velmi slusny nabeh na jo-jo efekt. nebo se tema tabletkama budete cpat do konce zivota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
26.9.13 12:33
@DDDDDDDDDDDDDDDDD píše:
Zdravím všechny. Objednala jsem si tyto tablety na hubnutí, jsou na bázi kofeinu.
Nemáte po nich hlad, bere se jedna tableta na lačno před snídaní a 20 min před obědem. Vlastně tableta vám dá pocit sytosti a nemáte po ní chuť se přecpat.
Já je brala 30 dní a zhubla jsem 9 kg. Ovšem záleží jak moc si upravíte jídelníček, dávat pozor na sacharidy a bílkoviny kdy je konzumujete, nakombinovat jídelníček se stejně musí.
Takže záleží na každém, jak se rozhodne.

jenže to jste nezhubla díky tabletám ale změnou jídelníčku. Tak že peníze darované podvodníkům.
Jinak se má hubnout 1-1 půl za týden jinak hrozí jo-jo efekt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddddddddddddddddddddddd
28.9.13 20:27

jasně

Víc jak půl roku se jo jo efekt nedostavil- to jest divné co…, tablety nastartovaly tu fázi nepřežírat se - ještě jednou pro nechápavé!!! :jazyk: :potlesk: :mrgreen: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.9.13 22:02

dddddddddddddddd

Tak hlavně, když ti svědčí. Teď by bylo dobré ještě zjistit, že byly vyrobeny v Polsku.

• Citovat
  • Upravit
Bronislava Niepelová
14.10.13 20:17

hubnutí? podvod

Objednala jsem přípravek Green Cofee,60 kapsulí pro mou přítelkyni, která neustále bojuje s nadváhou a i navzdory rúzným dietám se jí nedaří zhubnout. Podotýkám, že při výšce 164 cm váží 117 kg a přípravek jsem ji chtěla doporučit, resp. darovat. Abych se neblamovala, vyzkoušela jsem přípravek nejdříve sama, ačkoli si myslím, že jsem to nepotřebovala. Při mém věku 66 let, výšce 169 cm a váze 68 -69 kg se cítím poměrně fit, nepřejídám se, mám pravidelný pohyb. Přípravek jsem obdržela kurýrem dne 2.9.2013, zaplatila jsem 37 EUR. Užívala jsem dle doporučení a nezhubla jsem ani kilo?! Jsem zvědava, jestli mi peníze, jak avizovali v reklamě, vrátí!? Asi jsem naletěla!!

• Citovat
  • Upravit
1
9.9.14 18:01

CELÉ ZLE :/

Ahoj..neviem prečo som si pozrela recenzie až teraz..keď tie hlupe tabletky mam doma už 10 dni…neschudla som ani gram pribrala som ešte kilo…a žiadna nechuť k jedlu sa nedostavila…jedla som normálne ako vždy nemala som pocit že jem menej…a bez pohybu a bez zmmeny jedálnička sa to tabletkami asi nikdy nedosiahne…len som nahnevana sama na seba že som tomu uverila…!!!…NEODPORÚČAM…!!! :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.11.14 00:21

CO TO???

http://www.healthyslimfigure.com/cz2df01y/

Myslíme si, že je to další jejich web stránka na nové české důvěřivce.
Již jsme kontaktovali právníky a fanclub Jasona Stathama, jeho tělo je tvrdá dřina a ne tablety na hubnutí.
Koukněte na odkaz a nekupujte, prameny vedou stále na stejné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.11.14 14:36

Sauron606
:potlesk: za kontaktováni Jasonova fanclubu, taky jsem na tyto podvodníky narazila při jeho obdivování :-)
A samozřejmě děkuji všem ostatním za sdílení zkušeností, díky vám jsem nenaletěla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.2.15 08:37

Zkouseli jste nekdo weight loss reklamovat na vraceni penez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.2.15 09:49

Kadala

Dlouho jsem v tomto fóru působila a moje zkušenosti s tabletami na hubnutí si můžete najít někde, myslím od str.10.
Nevím, jaké podmínky při nákupu tablet jsou dnes, ale tehdy bylo 60 dní na vrácení. Každému radím, nekupujte, způsobíte si jen zdravotní problémy. Ja jsem koupila myslím jen 1 balení a až na 1 tabletu využívala. Vůbec nezabraly, nezhubla jsem, zato zdravotní problémy z těchto tablet byly, jak si přečtete i od jiných uživatelek, dost velké, někdy i značné. Vracela jsem prázdnou krabičku, o postupu vracení se dočtete, když budete číst v mých příspěvcích. Vrátili mi všechny peníze, nesmíte se dát. Samozřejmě musíte přiložit dopis, kde zdůvodníte, proč chcete peníze vrátit, buďte slušná, ale i ostrá. Přeji vám, aby jste uspěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
28.4.15 15:25

Ahojte, dneska jsem slyšela o přípravku garcinia loss. Jedná se o to samé? Zatím pročítám co se dá, ale nic moc konkrétního jsem nenašla. Chtěla bych to zkusit ale nechci se potom s někým tahat o peníze, navíc 940,– není málo pro obyčejného člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
28.4.15 15:53

@Misheila Můžu se zeptat, co od těch prášků očekáváš? Jestli dodržuješ redukční režim a kila nejdou dolů, možná by bylo lepší řešit to na endokrinologii nebo na obezitologii (tam ti můžou napsat prášky, které pomohou zrychlit metabolismus). I kdybys chtěla tabletami řešit dílčí nepříjemnosti při hubnutí, jsou jiné transparentnější a podstatně levnější možnosti, třeba chrom při chuti na sladké nebo vláknina pro dosažení pocitu sytosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková