Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Take si myslim že se sekli, to že si odečtou cenu poštovného je jasný jsou to jejich výlohy, když vratili penize (jsem fakt rada)
tak by byli na tom kseftiku tratni i kdyz asi dost lidí nevraci tak si přijdou na své ![]()
Zabyvam se online marketingem internetovymi obchody, takze mi uz na prvni pohled bylo jasne, ze jde o podvod.
Nicmene doporucuji pokazde, kdyz narazite na jejich reklamu, na ni kliknout, takovy banner na seznamu neni nejlevnejsi a ti podvodnici plati za proklik. (ja klikam pravidelne
)
Super tak to ja si zaklikam, nebot jejich reklama se obevuje dost často ![]()
Milá paní, v žádném případě si prášky nekupujte, já jsem si je objednala v únoru, konzultant mi hned druhý den volal - byl to slovák - a prý, že si místo jednoho balení mám objednat 2, protože je budu mít se slevou, takže jsem souhlasila a hlavně i proto, že mi slíbil, že v případě neúspěchu vrátí mi peníze zpátky, prášky jsem si objednala 21. února a do dnešního dne jsem nezhubla ani kilo, a ani se mi nikdo neozval, posílala jsem jim email, že prášky nefungují a že chci zpátky peníze, ale bohužel. Takže Vám radím, nic nekupujte, nefungují. Dokonce i v TV na tuhle firmu upozorňovali a také potvrdili, že jsou k ničemu. Možná budete z mého příspěvku zklamaná, ale píši to z důvodu, aby nikdo další na prášky nenaletěl. J. ![]()
To jste udělala špatně. Psát jste jim něměla, ale poslat krabičky zpět/ i třeba prázdné /s průvodním dopisem a č. ú. a do 14 dnů byste měla peníze zpět. Můžete to ještě zkusit. Hodně štěstí ![]()
Pani Jiřko, vezměte obalku, dejte do ni prazdne krabicky jestli mate tak zbytek tabletek, napiste slusne ze chcete vyuzit 60denni zaruku na vraceni penez(častku),že jste zklamana protože jste nic nezhubla, popiste jak jste je užívala a že děkujete za kladne vyřizení.
Napište své číslo účtu a chtěji výrazný podpis, já to nechala podepsat kamarákou aby neměli vzor meho podpisu
posleteto na adresu:
Massive dynamic L+ D
pro spol. Active food supplements
Nowogrodzka 23
Warszava 00511
POLSKO
Poslete to doporucene (68kč),nemavnete nad tim rukou oni na to spolehaji ze lide budou lateřit a nic nebudou muset vracet.
Mně včera penize vrátili (10dni od odeslání.
přeji hodně štěstí ![]()
Taky se přidávám s podporou, nezoufejte a podle rady tabaska všechno přesně tak udělejte. Uvidíte, že i vám se podaří získat své peníze nazpět. Jen to nevzdávat.
O jakém sirupu píšeš? Nevím nic o MonaVie a ani jsem o ničem tohoto názvu neslyšela a tak jsem o jeho žádných blahodárných účincích nemohla psát.
Omlouvám se, to o tom sirupu psala, nick: baobabka, špatně jsem to jen napsala.
Před časem jsem si objednala také jakési pilule za značný obnos, ale obdržela jsem balíček, ve kterém byly poškozené sáčky s polorozpadlými pilulemi, a dalo mně dost práce, abych slíbené peníze dostala zpět. Firma, která nabízí pilule WEIGHT LOSS, zkouší to samé. Myslela jsem, že jsou jiní, tak jsem si objednala jedno balení, slib neplacení poštovného, popřípadě vrácení celé částky byl stejný. Když mě kontaktovala jakási slovenka, hned mně nabízela velké balení za poloviční cenu již z poloviční ceny a také neplacení poštovného a možnost vrácení i neúplného balení. Toto mne hned alarmovalo a druhý den jsem objednávku zrušila. Přesto dali balíček odeslat, o čemž mě informovala česká pošta a navíc mně napsali, že budou chtít zaplatit poštovné, jsou to podvodníci tak, jako Ti minulí. Jak jsem četla recenze, tak to zkoušejí i na ostatní. Myslím, že pravdu má doktorka Cajthamlová, a to - změnit spůsob života, pohybovat se a jíst s rozumem, přeji všem, aby hubli s rozumem a dlouhodobým efektem. ![]()
Zdravim vsechny zučastněné v teto diskuzi, mam takovy dojem ze super prašky na hubnuti na ktere jsme naleteli, nahrazuji jine.Dost podobné balení, stejne tel. číslo při objednání, novy nazev Green cofee, tak prosim nenaleťte, je to ma domněnka že Weigh loos je moc proflaknuty tak zmněnili název ![]()
Ještě jednou děkuji za zaslání Vašeho dopisu.
Tak mám doma první částku… je o sice jen 1/3 z celé částky, ale tak doufám, že mi odpoví na e-mail a že zašlou další ![]()
Já proti tobě nic nemám. Ale věřím spíš tomu, že někdo udělal chybu ve výpočtu a omylem srazil míň než měl z té celkové částky než tomu, že by změnili názor, že to od nich není hezký, takhle brát lidi na hůl.