Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Misheila píše:
Ahojte, dneska jsem slyšela o přípravku garcinia loss. Jedná se o to samé? Zatím pročítám co se dá, ale nic moc konkrétního jsem nenašla. Chtěla bych to zkusit ale nechci se potom s někým tahat o peníze, navíc 940,– není málo pro obyčejného člověka.
vždyť je to všechno na jedno brdo. myslíš, že kdyby byly zázračné pilule, že je tolik tlustých? Nic takového není, neexistuje - leda Adipex a to je srajda jak sviňa… Nedávej prachy za kraviny.
Nejde mi ani tak o to hubnutí, spíše detox těla, více energie, odbourání stresu a konec s nadýmáním…
Misheila : Pokud vám jde o celkovou očistu, poradila bych vám spíše to, co se osvědčilo mě. Kupte si Aloi Vera, prodávají v balení 1+1 láhev zdarma, takže máte 2 litry 99% šťávy za cenu 1 litru. Vyplatí se vám to, případně si kupte rovnou 2 balení. Denně si dáte 5 polévkových lžic s 5 lžícemi vody a vypijete to. Já jsem si tím hodně pomohla, pročistí vás to. Zlobil mě v té době hodně žaludek, musela jsem brát tablety 3× denně a teprve Aloe mě pomohla. Prodávají ji v lékárně, ale pozor, nemají všude výhodnou cenu. Doporučuji koupit na netu,(musela jsem smazat stránky, kde ji najdete)hledejte. A máte jistotu, že nenaletíte podvodníkům.
Jéžiš ženský neblázněte, kdyby to fungovalo, tak to půjde na dračku. Hlavní je pohyb a strava…
Děvčata nehledejte tablety, které podvodníci nabízejí za velké peníze. Mám dobrou zkušenost s koktejlovou dietou, poprvé jsem si ji dala možná před 30 lety, už tehdy se vyráběly v kulatých krabicích a fungovaly. Je to něco podobného, v kamenné lékárně ji nenajdete, ale jistě jste již slyšely o koktejlu FIT & SLIM a dostanete ji ke koupi na internetu v příchutích vanilková, jahodová nebo čokoládová.(Nedovolilo mi to napsat adresu). Mám již vyšší věk a musela jsem se do hubnutí dost přemlouvat, všechno mi chutnalo, chuť na sladké také byla, ale protože váha už byla i pro mé klouby špatná a šla nahoru, vnitřně jsem se odhodlala a najela na dietu. Když už si koupíte koktejly, nenecháte je jen tak ležet, na to jako důchodce nemám, abych to po čase vyhodila. Můj jídelníček byl : k snídani 2 tousty nasucho z toustovače, trochu máznuté žervé a zelenina podle chuti, já preferovala cherry rajčátka. No a 2 větší hrnky čaje. Žádný cukr, nahradit třeba stévií. To jsem si dala po 7 hod. ráno. Svačina nic, ale to si zvyknete, důležité je, aby jste přece zhubla, ne? Dopoledne 1 kávu s trochou mléka. K obědu jsem si zpočátku dávala 2 plátky kvalitní šunky a plátek 30% sýra. Později jsem plátek přidala A oběd byl až ve 13 hod. Někdy jsem si dala v 16 hod. 1 jogurt, ale ne smetanový. A před 20 hod., abych stihla televizi, jsem si ušlehala koktejl. Později, když už jsem si koktejly vyráběla sama, tak z mléka, dokud byly jahody, tak jahody + 1/2 menšího banánu, k tomu 2 čajové lžičky Zlaté lněné vlákniny, kterou také koupíte na netu a nakonec jsem si koupila i Chia semínka a stačí dát tak 1 lžička. Za 4 měsíce jsem zhubla 9 kg, což ani nebyl můj plán, ale zatím jsem o to víc spokojená. Po nějaké době si koupím koktejly znovu, potřebuji ještě něco shodit. Ale pozor, musí se hodně pít, to poznáte samy. Cítím se líp a poznám to hlavně na oblečení, kalhoty ze mě padají i halenky jsou větší. Takže to funguje v každém věku, jen je potřeba dodržet pravidla. Zdraví Kadala