Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Grýnka
19.3.13 19:27

Reklama

RE: klama (opakovaně klamat) :potlesk:
Stále mne udivuje, že na tohle může ještě někdo skočit.
Raději využít výživového poradce, který Vám dietu předepíše a upraví na míru. Každý jsme z jiného těsta. A tyhlety rádoby placeba opravdu ignorovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2
19.3.13 19:34

Já si to taky objednala a v pátek jsem to poslala zpět, teď budu čekat, zda pošlou peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mella
19.3.13 21:20

Děkuji

Děkuji všem za upřímné recenze. Právě jsem byla téměř rozhodnutá, že si prášky objednám a vyzkouším, když jsou jejich webové stránky tak přesvědčivé. Díky Bohu, že mě napadlo před objednávkou kouknout i na jiné stránky a zjistit si skutečné recenze. Ihned jsem si to rozmyslela a do něčeho takového se rozhodně pouštět nebudu. Děkuji všem, že radíte druhým a chráníte tak obyčejné lidi před podvodníky.

• Citovat
  • Upravit
34
20.3.13 08:20

sarkeste

Ani to nejez, bude tě akorát tak zle jako bylo mně. Když to vrátíš včas s průvodním dopisem, peníze tě vrátí. Já jsem to udělala tak, že jsem jich trochu usypala a napsala jsem že mi po nich bylo špatně /což byla pravda/. Na stránce 50 je popis od KADALY jak a kam poslat. Na nic nečekej a vrať to. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EVAPA
20.3.13 10:48

pro "m20"

Podrobný popis uveřejňuje KADALA na str.50.Také jsem zaslala reklamační dopis do Polska a peníze bez poštovného nám vrátili. Kdybych věděla adresu „m20“tak bych zaslala kopii dopisu, ve kterém jsem popsala požadované informace. Jinak přeji hodně štěstí a hlavně už nenaletět. :P :P :P

• Citovat
  • Upravit
m20
20.3.13 10:57

pro EVAPA

Já už tam jednou psala, ale bohužel jsem to, já blbec, poslala až ten 60. den. Tak chtějí popis kůry, kdy a kolik tablet jsem brala… To si samozřejmě nepamatuju, bude to už rok… Nechala jsem to být a teď jsem si zase řekla, že jim to přece jen tak nenechám :-)

• Citovat
  • Upravit
5
20.3.13 11:22

Noo tak to je teda moc pekny pockam jestě pár dnů a vratím jim to…a oni to zasilaj na ucet??? jen nad sebou žasnu nikdy jsem si nic neobjednavala a teď mi nějak asi ruploo :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.3.13 11:33

sarkeste

Jo tak to já taky. Peníze pošlou na účet, tak jim ho nezapomeň napsat. Odečtou si sice poštovné, ale to už se dá oželet. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EVAPA
20.3.13 11:35

pro "m20"

Tak jak jsem psala v předcházejícím příspěvku, kdybych znala tvoji adresu /emailovou nebo poštovní/ poslala bych ti kopii mého dopisu, který jsem posílala doporučeně /68 Kč/ do Polska. Když jsem narazila na tuto diskusi, tak jsem nelenila a po vybrání tablet jsem jim poslala prázdnou krabičku i s obálkou, ve které byly doručeny. Napsala jsem „ve slušnosti“ všechna negativa, uvedla číslo svého účtu a peníze do 10 dnů byly na účtě /bez 119 Kč poštovného./ Určitě to zkus.

• Citovat
  • Upravit
EVAPA
20.3.13 11:47

pro "sarkaste"

Dobrá, pošlu kopii i tobě. A hlavně Vám oběma moc přeju, aby vám vrátili peníze. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5
20.3.13 11:52

pro m20

Dekuju :mavam: snad vratí no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m20
20.3.13 11:57

pro EVAPA

Děkuji mockrát :-) Dala jsem do toho víc jak 2 tisíce, tak jim to nechci nechat.

• Citovat
  • Upravit
34
20.3.13 12:09

děvčata

Já jsem napsala jen stručně že mi tablety nedělají dobře a č. ú. a peníze jsem měla do týdne zpět. Aby jim nebylo divné, že tam přijde víc dopisů stejného znění. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m20
20.3.13 12:11

Dopis si poupravím :-) Jen využiji informace. :lol:

• Citovat
  • Upravit
krulisek
20.3.13 13:20

Trochu jinak...

Právě končím po měsíci užívání s jedním balením a přemýšlím, zda koupit další.
Nijak se nesleduji, ale každopádně se cítím lépe a přešla mě taková žravost. Sice se najím jako vždy, ale intervaly mezi jídly jsou delší a a ni si někdy nevšimnu, že jsem nevečeřel. Celkově, ale mohu říci, že po měsíci užívání jsem snědl podstatně méně než měsíc přede užíváním.
Zkusím tedy objednat ještě jedno balení a potom ještě napíši. Třeba je to jen placebo, ale u mě to funguje. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková