Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Karinaaa
17.2.13 22:26

Chci se zeptat, takže když vám to pošta dovezla zaplatily jste to teda jak? Když tady píšete, že chtějí číslo účtu apd?..Vím že kamarádce řekli že to zaplatí když ji to přiveze ta pošta hned na místě je to teda tak či ne?

• Citovat
  • Upravit
Vasali
18.2.13 15:18

Ano, zaplatis to bud na poste, nebo postakovi co ti to priveze.Ale jsuo to vyhozene penize.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
18.2.13 16:51

Karinaaa

Nevím, co jsi kde přečetla. Ale číslo účtu chtějí sdělit až když uplatňuješ reklamaci. Jiným způsobem peníze nevracejí.

• Citovat
  • Upravit
sekysha
18.2.13 18:35

Kdo se přidá???

Ahojky, zdravím vás všechny nespokojený. Jdu do toho. Nevadí mi zvěřejněné jméno. Dám podnět na ČOI k tomu, aby tuto firmu řádně prošetřili. http://www.coi.cz/…netu-dotazu/
A ještě dojdu na policii, podat trestní oznámení za klamání a lhaní spotřebitelů. Pokud máte svoje stručné příběhy, a chcete mojí snahu podpořit, pošlete mi prosim na mejla **@seznam.cz. Budu ráda, díky předem. Nějak to zformuluji a dám do kupy ;-)Jinak snad nevadí, že na Čoi pošlu link i s touto diskuzí, stojí fakt za to. A posílám všem varování, nic nekupujte jsou to podvodníci a lháři!

• Citovat
  • Upravit
18.2.13 18:41

Ahoj tak grataluji k malému úspěchu. Já mám taky zájem ale ty negativní recence mě dost matou. Můžu se zeptat jak je po měsíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
18.2.13 20:24

Šárka116

Zformuluj lépe svůj dotaz, koho se ptáš a na co?

• Citovat
  • Upravit
sekysha
18.2.13 20:58

poštovné platit nemusíte

http://www.coi.cz/…tovne-nk398/
Kdo se potýká s tím, zda poštovné uhradit, či ne. Nedejte se od nich vydírat-nemají na to právo. Přečtěte si více v linku, který vám odesílám.

• Citovat
  • Upravit
prodiosera
19.2.13 09:35

ČOIku na ně!

Zdravím,
od přítele jsem dostala k Vánocům tuhle blbost, kterou bych si nikdy nekoupila. Když jsem mu začala číst diskuzi na těchto stránkách, tak se málem zvencnul. 2.1.2013 jsme poslali NEROZBALENÉ balení zpět. ŽÁDNÁ ODPOVĚĎ, ŽÁDNÉ PENÍZE! Tak jsem jim včera napsala ostrý meil. Odpověď ze strany obchodníka:

Dobrý den,

než začnete vyhrožovat advokátem, přečtete si podmínky reklamace, které jste nesplnila. V dopise chyběl popis kúry.
Reklamace bude vyřízena po dodání tohoto bodu reklamace na uvedenou adresu.

S pozdravem
Beáta Kavková
Zákaznické centrum

JAKÝ POPIS KÚRY, KTERÁ NEPROBĚHLA? Tento dotaz jsem poslala i jim, tak jsem zvědavá, co mi napíší.
Dala jsem jim lhůtu k vrácení peněz do konce února, pokud tak neučiní, jdu na policajty.

• Citovat
  • Upravit
smalec
19.2.13 15:06

Aby prašky fungovali musite pit 2 litra vody denně.

• Citovat
  • Upravit
Lůca 182
19.2.13 19:45

Zdravím, tak to je paráda. Dnes jsem si tabletky vyzvedla od kurýra. Škoda že jsem si Vaše příspěvky nepřečetla dříve :(

• Citovat
  • Upravit
sekysha
19.2.13 20:47

Pokud je nerozbalis zkus reklamovat, v podminkach maji ze reklamace bude uznana pouzepri neporusenem balení. Pokud ti nevrati penize, muzes se mnou nahlasit na čoi.

• Citovat
  • Upravit
prodiosera
20.2.13 12:23

Trestní oznámení je podáno

Ahojky všem, včera jsem narazila ještě na tuto diskuzi http://podvodnefirmy.cz/…lements-com/#…. V bodě # 168 jsem se dozvěděla, že už trestní oznámení bylo podáno 29. 11. 2012 k Městskému státnímu zastupitelství v Brně. Takže kdokoli bude chtít může se připojit se svou žalobou!
Já se osobně připojím, jakmile zjistím, že mi paní Beáta Kavková do konce února nepřipsala peníze na účet. Což jsem ji také napsala.

• Citovat
  • Upravit
kaku
20.2.13 14:28

http://pkx4420.medicalnewsreporter.com/

Vážení,
divím se jak tomu může někdo naletět. stačí se podívat na ty jejich stránky, už jen záhlaví je přinejmenším podezřelé. víme, každá ví, že na internetu jsou kible podvodníku, tuny lumpů a co se týče hubnutí extrémně moc, tak proč se nepodíváme blíž. moje manželka po těhotenství nechce jít semnou ani na bazén, že až zhubne. týden mi tu vyskakovala reklama a když jsem si řekl, že na to kliknu a kdyžtak ji to koupím, po chvilce mi bylo jasné, že je na místě to vygooglit a bylo jasno. Díky emimino za tebe ;-)

• Citovat
  • Upravit
20.2.13 15:34

Dobrý den, mohou weight loss užívat děti nad 12 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaku
20.2.13 20:32

Je to nanic, nedávejte dětem co nepotřebují jejdamane! zavřít počítač a ven! pokud i tak nezhubnou, tak jim to 100procentně neuškodí, může to jim to nanejhůř jen a jen pomoct

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková