Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
HOLKY A KLUCI JÁ JSEM TAKY NALETĚLA NA TEN PŘÍPRAVEK A PENÍZE VÁM TAKY NIKDO NEVRÁTÍ ALE SKUSILA JSEM A TO FUNGUJE KOUPILA JSEM SI KNIHU ZHUBNĚTE JEDNOU PROVŽDY OD ANTONIE MAČINGOVÉ JE TO AJ NA INTERNETU KNIHA STOJÍ 300 A TO VŠE MUSÍM ŘÍCT ŽE JE TO TO PRAVÉ CO ČLOVĚK POTŘEBUJE ZA 28DNÍ JE TO POHODA SKUSTE A BUDETE TAKY TAK RÁDI JAK S POZDRAVEM ELIŠKA ![]()
Dobrý večer,
hrozné, čo tu čítam, ihneď som objednávku zrušila mailom, myslíte, že to budu akceptovať a nič mi nepošlu?
Paní nebo slečna neví myslím že by to šlo jak vám nezavolá operátor na potvrzení prášku tak by vám nic nemělo dojít pokud opravdu chcete schudnout tak si kupte knihu za 300 pani antonie mačingové za 28dní to je krásné a je to opravdové sama jsem to skusila a není to podvod bojuji zato aby ty strámky poste někdo napadal a již lidé nadávali tolik peněz zato myslím že kniha 300kč českých není moc o proti tomu co stoji ty přážky a jídlo je chutné a prostě funguje to myslím že víc jak sto procent veřte tom necikáním s pozdravem eliška
Mělo by to stačit. Pokud by přesto tablety přišly, nepřebírej je a ať je pošta vrátí. Ušetříš si tím starosti i peníze a pokud by ti volali, neber mobil. Nic ti nemůžou udělat.
Podívej se pár příspěvků dozadu, je tam psáno o Dukanově dietě. Nevím, neznám ji, ale dívala jsem se na to, vypadá docela dobře. Stačí zadat si to do vyhledávače.
Ďakujem veľmi pekne za rady, oni našťastie zásielku zrušili a Dukanovú diétu držal môj priateľ a veru podarilo sa mu zhodiť za dva týždne 5 kg, čo práve ja potrebujem, ale po dvoch pôrodoch u mňa idú kilá dole ťažšie. Myslím, že sa do nej pustím aj ja, za ušetrené peniaze na tabletky si urobím nákupy a huráááá do toho
Určite napíšem ako to prebieha… Ešte raz ďakujem za príspevky v tejto diskusii, otvorili mi oči.
JSEM RÁDA ŽE ASPON JEDEN ČLOVĚK JIM NENALETEL MOŽNÁ JICH BUDE VÍC PÍŠEM STÁLE NA JEJICH STRÁNKY ALE MAZAJÍ MI TO NEVA ALE JÁ BOJUJEM FURT PŘEJI AT KILEČKA JDOU DOLE JAK MĚ JE TO CHUTNÉ ZDRAVÍ DOBRÉ ELIŠKA
Ďakujem pekne moc, som tomuto foru rada, ja kedysi brala Alli a nepomohli, ba som skončila v nemocnici, neviem kde by som skončila pri týchto tabletkách… som vám veľmi vďačná a určite už som poučená, nie je nad zdravé chudnutie…
Ahoj, jestli chcete opravdu zhubnout je třeba se zamyslet nad svým jídelníčkem. Jíst pravidelně 5× denně, dodržovat pitný režim a také se hejbat (nejlépe na čerstvém vzduchu).
Příspěvek upraven 11.03.13 v 23:16
ANO JE TO PRAVDA MĚ SE ZASE OSVĚTČILO PROJIST SE KE ŠTÍHLOSTI A JE FAKT DOBRÉ A BEZ PRÁŠKU JEN TO MUSÍ KAŽDÝ ASI POZNAT SÁM NA SOBE JAK JÁ A BUDE TO FAJN JEN ABY JSI TO UVĚDOMILO CO NEJVÍC LIDI PRÁŠKY JSOU PODVOD S POZDRAVEM ELIŠKA
Najdi si na str.50 v mém příspěvku, jak reklamovat a požaduj vrácení peněz. K tomu je nezbytné zaslat prázdný obal od tablet.
Já jim to tam skusím poslat jen se bojím že mi ještě vyberou peníze na učtě ale rozhodne to pošlu sice mi psali že musím jit k lekaři a mit podvrzení proč jsem nezhubla že jinak mě peníze nedají
Jedl jsem 2měsíce, nezhubl jsem jediné deko.Je to lákadlo na peníze!!!
Jsou to polský gauneři. Je to zlodějna. Nic vám nevrátěj. Jedině zhubnout-nežrat a pohyb. tyhle podvodníci se musí pakovat.
V Dubaji tento přípravek vyjde 1balení na naše Kč. na 60,–Kč, ale nikdo se toho ani nevšimne.
Co chcete od vyčůranejch Poláků.
![]()
Ahojte. Tiez som si kedysi chcela objednat nejake tabletky na chudnutie, ale v hocijakom fore na hocijake taketo tabletky najdete, ze nefunguju alebo funguju minimalne. Co u mna zabralo na chudnutie je Dukanova dieta. Vrelo odporucam. Za dva mesiace som schudla 10 kil a uz je to rok, co som schudla a naspat som nepribrala.:)