Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Musíte jít na poštu a řekněte jim, že zásilku nechcete, ať ji pošlou zpět. Tak na vás nikdo nemůže. Když tam nepůjdete, tak vás budou pořád uhánět z pošty a prošvihnete lhůtu na vrácení. Držím palce ![]()
Mohu se připojit ke Kamila112 se zkušeností značných zdravotních problémů, které jsem měla sama při užívání tablet a měla je i celá řada dalších diskutujících. Pokud si z diskuze pamatuji, jedna zákaznice skončila i v nemocnici. Objevovali se různé potíže, ode srdce až po břicho a kdo musel jít s problémy k lékaři, byl před užíváním varován.
Ježíši, lidičky, děkuji, že jste mi otevřeli oči.
Škoda, že jsem tyto stránky nenašel dřív.
Před chvílí jsem přípravek objednal pro svou milovanou ženu,
která se marně snaží shodit nějaké to kilo. Kliku mám, snad, v tom, že jsem pro platbu zvolil dobírku, tudíž prachy jsou stále doma.
Od pošťáka zásilku prostě nepřeberu a mělo by to být v poho.
Hlavně že mají všude na stránkách:,,Vaše bezpečnost je naší prioritou."
Takhle klamat lidi…Je mi stoho zle
Nejhorší je na tom to, že pokud by někomu, nedej bože, ublížili, nikdo si na nich nic nevezme.
![]()
Dobry den vsem, jsem jedna z tech, co uverili reklame a dnes si tablety objednala. Po precteni techto diskuzi jsem se vydesila a okamzite napsala e-mail, ze rusim objednavku a at mi zasilku vubec neposilaji. Myslite si, ze to poslou i pres me zruseni a budu tedy muset na postu? Dekuji. P. S. Znate vubec nekoho, komu by tablety pomohly zhubnout???
Já jsem s prášky spokojená, sice nehubnu tak jak slibujou, ale za 3 měsíce mám dole 8kg.budu objednvat dalš balení ![]()
Dobry vecer, tak to jste asi jedina tady z tech 90 stran prispevku. Ja uz objednavku zrusila, nebot me tato diskuze opravdu vydesila. Nepotrebuji nejak zazracne zhubnout, jen jsem chtela nejaky doplnek, ktery mi malicko pomuze… Mam 172cm a 70kg, coz neni zas tak moc…ale to spalovani a metabolizmus mi po tricitce uz bohuzel tak nefunguji..:o))). Sarka
Jestli jsi jim dala na vědomí, že rušíš objednávku, tak buď v klidu. Kdyby přišla, tak ji nepřebírej a ať ji pošta vrátí. Ale oni ji myslím nepošlou, mají zkušenost, že jim nikdo nechce zaslat poštovné, které mimochodem prý neúčtují. Přečti si pár příspěvků dozadu a neboj se, ušetříš si starosti, zdraví i peníze.
Dobrý podvečer, chcela by som sa spýtať že na aký email ste posielali zrušenie objednávky. Ja som si objednala tieto tablety a potom som našla túto diskusiu a chcela by som tú objednávku zrušiť. dakujem za info ![]()
Já přápravek mám a využíval jsem ho. Není to sice 14 kg za týden jak píší, ale shodil jsem hodně. Pozastavuji se na člověkem jméne KADALA. Co je to za člověka, který tady už denně měsíce radí jak se vyhnout placení. Kde na to bere čas? Je to nějaký příživník? Pozor na takévé rozumbrady, každá diskuze je jich plná. Extrémům, jako je KADALA je třeba odepřít přístup na net. Izolovat je.
Nevěřte lidem, kteří si nic neobjednají, ale mají plno rad, jak jiného naučit podvádět při převzetí.
Dovolila bych se Kadaly zastat
Také tuto diskuzi sleduji delší dobu a jediná Kadala má tu trpělivost odpovídat na stále stejné dotazy. Já osobně firmě, která dodává Weight Loss, Carallumu a jiné zaručené přípravky na hubnutí, už nevěřím ani slovo. Také jsem jim naletěla, ve slibované záruce jsem tablety reklamovala a do dnešního dne mi nevrátili více než polovinu vynaložených nákladů. Vyzývala jsem tu všechny poškozené, abychom podali hromadné trestní oznámení, ale dosud mi kontakt na sebe daly pouze 2 poškozené
Milý Karle, Kadala určitě není ta špatná, sama má špatné zkušenosti a jak jsem se již zmínila, je stále ochotná odpovídat na stále stejné dotazy těm, kteří se ani nenamáhají podívat na předchozí stránky… ![]()
Pokud někdo z podvedených má ještě zájem se přidat k trestnímu oznámení, můj mail: *******@seznam.cz.
Pěkné dny všem!
Kdyby sis dal tu práci a začetl jsi se do diskuze od samého začátku, možná bys pochopil, jsi-li normální zákazník a ne nastrčená figurka od podvodníků. Poměrně snadno se dalo odhadnout, kdo je podvedený zákazník a kdo nastrčená figurka, která měla kritizujícího odradit od další diskuze. A že nás, podvedených, tady byla a je přesila, to netřeba zdůrazňovat.
A já se zase divím, když vidím stále reklamu na podvodné prodeje tablet, jak je možné, že už dávno někdo kompetentní nezakročil. Jsou zřejmě mezery v zákonech a někdo toho umí dobře využít, že?
A tobě Pavlo děkuji za zastání. Ty víš, o čem píšeš.
Zdravím všecky, prášky jsem dostala jako dárek k Vánocům. Je mi to líto vyhodit, přece jenom, asi to stálo dost peněz. Uvažuji, že bych je tedy brala, ne jako prostředek na hubnutí, spíš jako doplněk stravy. Pokud to vážně obsahuje vlákninu a ostatní látky, co tam uvádějí, nemuselo by to být zlé. Na druhou stranu mám docela strach, mnozí tu psali, že jim po tom nebylo dobře. Myslíte, že to mám riskovat?
Díky všem za odpověď.