Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
I já jsem nejdříve objednala a pak narazila na tuto diskuzi, druhý den jsem objednávku stornovala, na mail mi nepřišlo žádné potrvrzení, a i přesto ji odeslali. nepřevzala jsem ji a ted mi píšou že chtějí poštovné, psala jsem jim že jsem ji stornovala a že ikdyž to odeslali není to můjj problém, a jak vůbec můžou chtít poštovné kdyý je v rámci nabídky zdarma. no podvodníci!!! napsala jsem jim i odkaz na tuto diskuzi a oni mi hned odpověděli že tato diskuze nepatří mezi objektivní…
Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o naše doplňky stravy Weight Loss. V souladu s Vaší objednávkou Vám byl zaslán balíček, který nebyl z neznámých důvodů vyzvednut. Nejdříve bychom Vám chtěli nabídnout přípravek nejnovější generace Weight Loss Forte
- v akční ceně 1280,– Kč (jedná se o plnou měsíční kúru, tj. 60 tablet s
60-
denní zárukou vrácení peněz v případě, že nebudete s přípravkem spokojení). Při telefonickém kontaktu s naším konzultantem nebo v e-mailu stačí nahlásit promoční kód(PROMOCE 111). Úspěšnost našeho přípravku se pohybuje kolem 96% spokojených zákazníků, na což je naše společnost velmi hrdá.
V případě, že nechcete hubnout s přípravkem Weight Loss, prosíme o
uhrazení
platby za minulou nevyzvednutou zásilku (poštovné a balné) ve vyší 119,–Kč.
a když jsem namítla že poštovné bylo zdarma, odpověděli že poštovné je zdarma jenom pokud dojde k vyzvednutí zásilky, že je to uvedené v obchodních podmínkách.
@SSSSarik píše:
Tak to jsou na 100% bráškové, neboť přesně tyto články jsem si přečetla a na základě toho jsem si tablety objednala. Mimochodem… hned za hodinu po přečtení této diskuze jsem objednávku zrušila na jejich e-mail, ktery jsem uváděla v diskuzi výše a myslela jsem si, že tím je to vyřešené…A EJHLE CHYBA!!! Dnes jsem dostala smsku od České pošty, že mi zítra bude balíček na dobírku za 1980,– doručen. Nic nepřebírám, dle rady výše podvedených… nicméně mě stále překvapuje drzost „firmy“…
přímo cituji jejich mail:
(já ji stornovala druhý den a stejně ji poslali, a jak koukám vám jí ani po hodině nestornovali.)takže jim zkuste napsat na mail co vám k tomu napíšou… já už dnes poštovné zaplatila at od nich mám pokoj od blbečkůůůůůů!!!
"Dobrý den,
ovšem objednávku lze stornovat do 2 hodin od potvrzení, což se (jak sama píšete) nestalo. Tímto Vás vyzýváme k úhradě poštovného. Zrovna Vámi uváděný zdroj nepatří zrovna mezi objektivní.
S pozdravem Beáta Kavková Zákaznické centrum
Práve som napísala príspevok na ich úžasnú stránku… no uvidím, dokedy tam bude vyvesený, je veľmi kritický a odpudivý.
Pravděpodobně svůj příspěvek vidíš jenom ty. I takovouto zkušenost tady máme. Ale myslím, že teď už bys ho neměla vidět ani ty. Ono je jedno, jaký příspěvek to je, všechno se maže automaticky.
I já naběhla, objednala a do 2 dnů objednávku zrušila a i přesto po týdnu odeslali tablety, které jsem nepřevzala. Nyní Beáta Kavková vymáhá poštovné na zásilce, která byla bez poštovného, operuje obchodními podmínkami, které opoměla ve svých nesčetných nabídkách dalších dávek tablet prezentovat, ani neposlala odkaz na jejich obchodní podmínky. Jak může vyžadovat, že zrušení objednávky lze jen do 2 hodin. Dle podmínek EU lze objednávku bezdůvodně zrušit do 7 pracovních dnů, dle obchodního zákoníku §53 lze od smlouvy odstoupit bez udání důvodu a bez jakékoliv sankce do 14ti dnů od převzetí plnění. Nehledě na to, že paní Beáta Kavková si stanoví své podmínky, kdy zrušení objednávky do 2 hodin nestanoví žádný zákon. Porušuje obchodní podmínky tím, že zákazníka s těmito obchodními podmínkami neseznámí, pak s nimi operuje. Pryč od této firmy, je to jen velký podvod jak z lidí vytáhnout peníze. Předala jsem televizi Prima, pořad Reportéři na vaší straně - přidejte se: reporteri@iprima.cz
Prosim muzete mi napsat adresu kam reklamovat take ja jsem neuspela jsem zvedava jestli vrati aspon penize pripravek jsem brale deset dni a nic a to po pate hodine nejim dekuji vsem
Podívej se na můj příspěvek na str.50 a postupuj podle toho.
Dobrý den, já se nestačim divit… tohle přeci není možné. Mimochodem, já objednávku zrušila do dvou hodin od objednání a tablety mi stejně přišly. Balíček jsem nepřevzala a teď čekám, zda se mi někdo ozve a bude vymáhat peníze za poštovné. Pokud ano, přidám se a napíši do redakce TV Prima… rozhodně nehodlám nim platit. ![]()
Vraci penize i kdyz je baleni nacate, ja je brala deset dnu ale nema to zadny ucinek
Dekuji pani kadale ze je tak hodna a pomaha dnes odeslu reklamaci sem zvedava za jak dlouho prijde odpoved popripade penize
Ahoj Adi naozaj vratia peniaze ak im poslem naspät tie tabletky aj eked budu odobrate z nich??
A to ozaj nefunguju?? ja som necitala ziadne prispevky az teraz co mi dosli neviem preco som sa na to dala nikdy som nepouzivala tabletky na chudnutie niekto napisal ze bol denne 5× na wc ja zas nechodim vobec tak to by moi aj bodlo
tak neviem co mam robit teraz poradte
Ahojte děvčata, mě peníze vrátili do týdne. Musí se tam napsat průvodní dopis a číslo vašeho účtu. Sice si odečtou poštovné, ale to už se dá oželet. Držím palce ![]()
Tak to jsou na 100% bráškové, neboť přesně tyto články jsem si přečetla a na základě toho jsem si tablety objednala. Mimochodem… hned za hodinu po přečtení této diskuze jsem objednávku zrušila na jejich e-mail, ktery jsem uváděla v diskuzi výše a myslela jsem si, že tím je to vyřešené…A EJHLE CHYBA!!! Dnes jsem dostala smsku od České pošty, že mi zítra bude balíček na dobírku za 1980,– doručen. Nic nepřebírám, dle rady výše podvedených… nicméně mě stále překvapuje drzost „firmy“…