Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Simir75
28.12.12 11:17

Nevěřila

Nevěřila jsem tomu, že bych mohla dát nějaké to kilo dolů. Když jsem si to objednávala, ale mylíla jsem se.Dala jsem za 1 měsíc dolů 5 kilo. A moc mě to potěšilo. :D

• Citovat
  • Upravit
34
28.12.12 11:43

simir 75

Tak to se divim, buď je to věř a víra tvá… nebo příspěvěk od jejich agenta, ale já raději varuji nekupovat!!! Vl. zkušenost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludek_kl
2.1.13 20:02

Kupte si príavek na hubnutí weight loss ja po užití 60 tablet přibral 2 kg. No nekupte to. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1657
2.1.13 22:09

Doporučuji přečíst http://www.fyzioterapeut-albertova.cz/…ky-detail/14
Mých 5 kamarádek zhubly tak před půl rokem a stále si drží váhu, takže bez jo-jo efektu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pjotra81
3.1.13 02:08

Trestní oznámení !

Děkuji za Vaše sdělené zkušenosti dámy a pánové. Jedná se o klasický do nebe volající podvod. Naštěstí jsem nesedla na lep a lituji všechny, kdo takové štěstí neměli. Řešení je jednoduché, stačí když každý kdo přišel o peníze, podá trestní oznámení na tuto „firmu“. Čím víc se Vás ozve, tím lépe! Já bych se soudila s takovými sketami i o 10 Kč!!

• Citovat
  • Upravit
34
3.1.13 08:57

Žádné tablety

Včera byl na Primě pořad o prášcích na hubnutí, je to všechno podvod. Přesně popisovali o praktikách prodeje, lživých informacích a vymazání pro ně nevhodných komentářů. Na závěr tam napsala paní Beáta, že oni peníze vrací. To je pravda, ale musí se dodržet lhůta a strhnou si poštovné a ještě platíte balík do Polska. Z toho plyne poučení NEKUPOVAT :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirina64
3.1.13 22:42

Dobrý den. Bohužel také jsem si objednala 24.12 a teprve potom našla tyto diskuse.Hned 26.12.což byl ještě svátek jsem objednávku zrušila, ale nebyli ani tak slušní aby odpovědeli. Přímo jsem tam napsala že zásilku na poště nepřevezmu, ale asi jim to nevadí a dnes mi dšlo onámení že bude zítra na poště. V žádném případě ji
nebudu vyzvedávat. Děkuji vám všem za rady které uvádíte a chráníte další takové hlupáky jako jsem já. Jenom je škoda že jsem nehledala dříve, mohla jsem si tohle všechno ušetřit.
Držím všem palce ať jsou chytřejší :)

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.1.13 00:17

jirina64

Kazdy nekdy udela chybu a vsichni jsme na tom byli stejne - nejprve jsme objednali a potom nasli diskuzi. Nemusis byt proto hlupak, bylo to jen momentalni potlaceni rozumu. Zasilku nevyzvedavej a usetris si dalsi starosti a neprijdes o penize. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Milan54
4.1.13 09:11

Žádné zázračné zhubnutí se nekonalo

Snědlo jsem jedno balení Weight Los a přibral jsem za měsíc 2 kg. A to jsem si ještě k tomu trochu ubral na stravě. Napadlo mě hned, že zázračně zhublí lidé na fotkách z reklamy jsou nějací osvalení, proto museli dost cvičit. Bez cvičení a diety to asi nepůjde. Zjistil jsem, že ten Weight Loss má podobné složení jako desítky jiných podpůrných preparátů na spalování tuku, které jsou k dostání ve fitness e-shopech (sportovní výživa) za podstatně nižší cenu.
Weight Loss jsou vyhozené peníze.

• Citovat
  • Upravit
kokta
4.1.13 10:03

Nabrala jste 2 kg, protože za prvé prášek nefungoval to už víme a za druhé většinou si lidé myslí, že když omezí jídlo tak to půjde dolů. Když jíte jablko denně a váha jde dolů neznamená, že tuky jdou pryč. NEJDOU. Jediné co jde pryč jsou svaly a to je hodně zlé. Ale vy jste nabrala 2 kg ano? Hádám…jedla jste 3× denně a večer hladověla možná nato jste si semtam večer něco dala.To je taky špatně. Tělo po 3 hodinách dostává hlad, ale vy mu dáte najíst až po 6 hodinách to znamená, že velkou část oběda si uloží do tuků, protože ví, že v příštích 3 hodinách nic nedostane proto si musí energii uchovat. Doporučuji 5 jídel denně a po 6 večer se vyhýbejte cukrům tedy i ovoci. Klidně si dejte zeleninový nášup s kuřecím masem a dotoho trochu rýže. Kila půjdou zákonitě dolů, protože už nebude mít proč ukládat jídlo do tuků.

• Citovat
  • Upravit
34
4.1.13 11:20

nordhil

Ten Herbalaiv je to samé svinstvo. Už po revoluci, když tady začal jsem ho měla a bylo mi po něm taky zle. Už nikdy žádné „zaručené“ prostředky!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
4.1.13 11:44

džery

No, ja bych zase rekla, ze koktejlova dieta na me kdysi fungovala dobre. Jen ted nevim, jestli to byla ta sama. Ji se jen 1 jidlo v poledne a jinak se pije koktejl? Me tehdy pomohla shodit 10 kg a velmi mi prospela. Bylo to take nekdy v letech 1991-1992.

• Citovat
  • Upravit
34
4.1.13 12:17

kadala

Jo byly to i kokteily ale i tablety a po nich mě bylo blbě. Stálo to 3 500.- tak jsem to dala dceři, která měla opačný problém že nemohla přibrat a taky nic. Do dnes mě ta investice vadí a přesto jsem po letech udělala zase tu samou chybu. Umí dobře oblbovat. Taď už vím, že nefunguje nic a holt začnu cvičit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabča a Lenka
4.1.13 17:41

storno objednávky

Ahoj, já si v první chvíly už ze zoufalosti tabletky objednala, ale rozmyslela jsem si to stím že jsem poslala e-mail aby objednávku stornovali a ještě se mi neozvali. Volala jsem ale nikdo to nebral.Tak doufám že mi nepříjdou :(

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.1.13 19:04

Gabča a Lenka

Když to přijde, nepřijímej zásilku a ať to pošta vrátí zpátky. Když jsi poslala mail, mělo by to stačit. A už bych se s nimi nebavila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková