Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
--Dawa--
21.11.12 12:40

díky

Tak vám právě děkuju za ušetření 900 korun :mrgreen: Už jsem měl objednáno, ale co sem si tu početl, tak ihned stornuju 8) Takže si nebudu pomáhat žádnýma zbytečnýma práškama a nechám to jen na Zumbu, ABhiphop, posilování a málo stravy :)díky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
21.11.12 13:10

džery

Můžeš ji koupit také na poště. Já mám zkušenost, že u nás v papírnictví je nemívají, ale na poště vždy a ve všech rozměrech. Ale ve velkém městě ji jistě seženeš i v tom papírnictví.

• Citovat
  • Upravit
Retrivr
21.11.12 13:34

Blamáž

Telfonicky jsem si objednal jedno balení tablet na hubnutí. Původně jsem chtěl dvě balení, ale paní na druhém konci drátu mi tvrdila, že na dvě není záruka vrácení peněz. Chtěl jsem jedno pro kolegyni v práci. nakonec jsem objednal jedno balení a jedno kolegyně. když jsem chtěl ze stránek vystoupit, tak se najednou objevila cena 790 CZK. Ta zřejmě platí pro nákup 4 balení. Tak jsem se domluvil, že to objednáme až to bude jisté, že to funguje. Pozor, teď přijde to překvapení. Mailíkem mi příšlo, že posílají objednané zboží za 1.880 CZK. Myslel jsem, že to zvojtili a posílají balení pro mne a mou kolegyni v jedné zásilce. Načeš ve schránce byla výzva k vytvednutí a to jedna pro mne za 1.880 a jedna pro mou kolegyni také za 1.880 CZK. To už mne naštvalo a poslal jsem rozhořčený e-mail. ŽÁDNÁ ODPOVĚĎ!!! Padlo rozhodnutí: Zásilku nevyzvednem. Nebyly dodrženy smluvené podmínky. Po přečtení diskuze jsme nakonec rádi, že jsme ten šmejd nekoupili. Krásný den. Zdeněk :pocitac: :cert: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
21.11.12 14:43

Retrivr

Oni nabízejí zboží „jen dnes výhodná cena za 990,–Kč“. Když dojdete až k vyplnění objednávky a udání jména a adresy a rozmyslíte se a nevyplňujete to, naskočí tam okamžitě sleva pro vás, kde vám zboží nabídnou za 790,–Kč. No kdo by na to neskočil, že?
Takhle lákají kupce a už z toho vidíte, jak si tvoří cenu zboží a jakou asi má skutečnou hodnotu. Udělali jste dobře, že jste zboží nevyzvedli, protože jste si ušetřili spoustu starostí. Výsledek užívání tablet by nebyl žádný, naopak rozhodilo by to vaše zdraví.
Ale že by někoho přesvědčovali, aby si vzal jen 1 balení, to tady slyším poprvé. Každý jejich dealer je originál.

• Citovat
  • Upravit
34
21.11.12 17:31

To je pakárna!

Mě zase do telefonu řekla, že vrácení peněz platí jen když koupím dvojité balení a já blbka na to naletěla!!! Doufám, že pošlou peníze :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
retrivr
21.11.12 22:03

džery

Kočko, držím palce. Kdyby neposlali peníze, tak musí vrátit zboží. To potom zbodneš a budeš tak hubená, že budeš chodit domů klíčovou dírkou. :* pusa od dědka Tě třeba potěší. :mavam: Pa. zdeněk - retrívr (zlatý)!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
9
22.11.12 20:10

Pro troubelis, prosím pošli mi ten telefon ať Ti mohu zavolat. Děkuji Drahuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dula
22.11.12 22:13

Oni zasílají výhružky až po 6 měsících

• Citovat
  • Upravit
dula
22.11.12 22:20

Pro drahuši, Mačingovů jsem držela loni touto dobou, je to dost drsné, časem se dá na to přiviknout, vydržela jsem až do konce, úbytek na váze asi 5kg, kila šli rychle zpět, začala jsem i pokračovacá, ale to už nefungovalo, do dneška jojo + 12 kg :? neznám nikoho komu by to vydrželo

• Citovat
  • Upravit
slečna nebezpečná
23.11.12 00:45

Ženy som veľmi rada že som objavila túto diskusiu…vyletela n mňa tá ich reklama a ja som si všetko prečítala a myslím si skúsim to nie??ale ešte sa pozriem na komentáre pozerám sa žiaden negatívny komentár..pozerala som sa na dátumy tých komentárov veľa ich bolo zo včerajšieho dňa..niečo mi nesedelo..šla som vypnú teda tú ich stránku pred tým tam bola len dnes cena nie 69 eur ale 39 a neplatíte poštovné…ako som to šla zružiť vybehlo na mňa políčko ostať na stránke a zrazu tam bola suma 29 eur..vypísala som si osobné údaje a stále mi niečo nesedelo a tak som začala pátrať na internete po,,normálnych" diskusuách…a som veľmi rada že som našla vašu diskusiu ešte pred tým ako som to odoslala..ušetrili ste mi veľa peňazí, nervov a pod..=)..a netrápte sa ženy každá z nás je krásna..a hlavne že sme všetky zdravé..=)

• Citovat
  • Upravit
J.L
23.11.12 22:19

Prosím odpovězte někdo, Co byste dělali na mém místě?

Tak v tom případě si přeji záznam poslechnout, protože nic takového jsem telefonicky nepotvrzoval, nevadí, předám to dál, a prozkoumám, co jste zač. ---------- Původní zpráva ----------
Od: Active Food Supplements
Datum: 23. 11. 2012
Předmět: Re:,Weight Loss Forte
Dobrý den,

objednávka byla potvrzena 5.11. telefonicky. Ohledně potvrzení máme záznam.

S pozdravem
Beáta Kavková
Zákaznické centrum

---------- Original Message -----------
From: MartinFrantisekKral@seznam.cz
To: Active Food Supplements
Sent: Thu, 22 Nov 2012 19:35:11 +0100 (CET)
Subject: Re:,Weight Loss Forte

Dobrý den, je mi líto, ale žádný takový nebo jiný přípravek jsem si neobjednával a ani jsem nebyl kontaktován na telefon.

Zřejmě se jedná o omyl.

------------ Původní zpráva ------------ Od: Active Food Supplements Předmět:,Weight Loss Forte

Datum: 22.11.2012 11:45:15

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o naše doplňky stravy Weight Loss. V souladu s Vaší objednávkou Vám byl zaslán balíček, který nebyl z neznámých důvodů vyzvednut. Nejdříve bychom Vám chtěli nabídnout přípravek nejnovější generace Weight Loss Forte

• v akční ceně 1280,– Kč (jedná se o plnou měsíční kúru, tj. 60 tablet s

60-denní zárukou vrácení peněz v případě, že nebudete s přípravkem spokojení). Při telefonickém kontaktu s naším konzultantem nebo v e-mailu stačí nahlásit promoční kód(PROMOCE 111). Úspěšnost našeho přípravku se pohybuje kolem 96% spokojených zákazníků, na což je naše společnost velmi hrdá.

V případě, že nechcete hubnout s přípravkem Weight Loss, prosíme o uhrazení platby za minulou nevyzvednutou zásilku (poštovné a balné) ve vyší 119,–Kč.

Údaje k platbě: Přepravní společnost Massive Dynamic Ltd. (pro společnost Active Food Supplements) IČ-141692193

Číslo účtu Raiffeisenbank: 6564425001/5500

Částka: 119,–Kč poštovné za nevyzvednutou zásilku.

Pozor – jako variabilní symbol uveďte své telefonní číslo nebo e-mailovou adresu, abychom Vás mohli jednoduše identifikovat.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

S pozdravem a přáním hezkého dne Beáta Kavková Zákaznické centrum tel.:(02)228 881 344

• Citovat
  • Upravit
83
25.11.12 19:44

Já bohužel nic nezhubla, jen se mi začala motat hlava, a bylo mi celkem často „šoufl“ :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.12 08:40

Dobrý den, jsme tu nová tak prosím o trpělivost, Taky jsem naletěla ( krásná a o 14 kg lehčí za měsíc) a řeším jak z toho. Pročítám jednotlivé stránky a nemohu najít jak to vyreklamovat, aby mi vrátili peníze. Touto cestou prosím ( Kadalu) :D o radu. Děkuji a s pozdravem Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
27.11.12 08:55

viktorína

Na str.50 popisuji jak reklamovat a kam vše poslat. Hlavně se nedej odradit a hodně záleží na reklamačním dopise. Nějaké fotky, jak teď požadují před tabletami a po nich, to je blbost, to už si jen vymýšlejí, jak odradit lidi od reklamování.

• Citovat
  • Upravit
7
27.11.12 08:58

Dobrý den, posílám Vám, co mně poslali. Já jsem odeslala prázdnou krabičku, doporučeným dopisem do Polska v bublinkové obálce. Zaplatila jsem 58,–- Kč a čekala čo se bude dít. Do obálky jsem vložila dopis s uvedením všech podrobností, jak jsem užívala, co jedla, problémy, které jsem při užívání bobulí měla. Samozřejmě nezapomenout napsat číslo bankovního účtu, kam pošlou peníze. Doufala jsem, že to vyřídí kladně. Opravdu jsem po 10 dnech obdržela na účet peníze, méně o 119,–- Kč jako poštovné za balíček bobulí. Takže já jsem spokojená a už nikdy více se nenechám ukecat na zázračné preparáty. :D

Vážená paní,

hlavním předpokladem pro pozitivní vyřízení reklamace je odeslání balení zakoupeného výrobku do 60 dnů ode dne převzetí
zásilky. Balení by mělo být odesláno na adresu Odděleni reklamace-EU:

Massive Dynamic Ltd.
pro společnost Active Food Supplements
Nowogrodzka 23 00–511 Warszawa
 Polsko

Je nutné připojit příslušné prohlášení, které by mělo obsahovat několik informací: proč výrobek nesplnil očekávání,
způsob užití výrobku, stručný popis Vašeho životního stylu a diety během kúry.
Rádi uvítáme fotografie nebo lékařské potvrzení hmotnosti těla před a po kúře, aby bylo možné ověřit předložené
informace.
Prohlášení by mělo obsahovat osobní údaje, včetně čísla bankovního účtu pro účel navrácení peněz bankovním převodem a
Váš ruční, výrazný podpis.
Pokud je balení zavřené, peníze vrátíme zpět automaticky. Pokud je balení otevřené nebo prázdné, posouzení reklamace
bude trvat delší dobu.
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na:
contactcz@acti­vefoodsupplemen­ts. com

S pozdravem a přáním hezkého dne
Beáta Kavková
Zákaznické centrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie