Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Penízky mně pěkně vrátili, opravdu jsem spokojená a dost poučená. Pravdou ale je, že jsem reklamační dopis psala ručně na dopisním papíru Možná i to je lepší, než psát na počítači. Mějte se pěkně a ať jste všichni spokojení. ![]()
To není rozhodující, důležitý je obsah dopisu. Dnes píše na počítači každý.
Prostě, možná jsem se trochu vžila ale vkládám to sem, at si to přečtete, dokud to nesmažou.
Je mi to fuk, já si to nekoupila, ale jo je to dobrý na ventylování nervů..
Takže klidně sledujte, za jak dlouho to smažou
Stáhněte si to a na komplu přečtěte ![]()
Pro Kadala,
jenom pro zajímavost, kolik ti vrátili peněz z toho co jsi zaplatila!!! Píšeš tady už pěkně dlouho, a ještě jsi se nepochlubila!!!
Tak to sem opravdu chodíš krátce. Také mě srazili za poštovné, ale jinak ten zbytek mi vrátili celý. A to jsem jim poslala prázdný obal, protože jsem to chtěla dobrat i přes potíže, které mi tablety způsobovaly. Sotva jsem je přestala brát, všechny zdravotní problémy přestaly.
Omezovala jsem se v jídle, ale chuť na něj mě nepřešla, ba ani na sladké. Dodržovala jsem všechno, co bylo doporučeno a nezhubla nic a o cm ani nemluvím, také nic.
Tohle všechno jsem tady v diskuzi dávno popsala a proto se k tomu už nevracím.
Ahoj pro Bartipa,
prosím kde seženu tedy četbu a vše, jak píšete od Mačingové…chtěla bych to zkusit…a za jak dlouho byl úbytek na váze? Děkuji Drahuš
Pro Kadala,
tak to mně mluvíš z duše. Taky jsem se necítila moc dobře. Byla jsem nafouklá a to víš, jak to pak vypadá a co následuje!
Za těch 14 dnů, co je neberu se cítím o dost lépe. Jenom by mně zajímalo, co ty „zázračné pilule“ obsahovaly.Jen aby se za nějaký čas neobjevily nějaké problémy ![]()
Z počátku této diskuze tady někdo psal, že to jsou tablety pro psy. Jestli to je skutečně pravda, nevím. Mě bylo ale skutečně zle celou dobu. Rozbolel mě žaludek, v podbřišku mě každý den také bolelo a měla jsem denně nevolnosti. Já léky na žaludek beru už dlouhou dobu, takže se mě to zase upravilo, když jsem tablety WL přestala brát. Ale asi jsem dost riskovala, protože některá děvčata měla problémy ještě horší, bušení srdce a jedna byla varována svou lékařkou, aby tablety přestala brát. Já to ten měsíc vydržela, ale už nikdy více. Proto také stále ještě tady varuji ostatní.
Peníze mi po reklamaci došly na účet za 14 dní.
Ahoj pro Drahuse 11,
Dá se koupit na internetu i v obchodě. Kniha se jmenuje „Zhubněte jednou pro vždy“. Mohl bych Vám to zaslat i mailem. Je to na 4 týdny a první týden to byly 3 kg a další po 2 kg za týden. Opravdu jsem si poté dělal nové dírky na pásku a oblékl věci, které před tím nešli. http://www.knihcentrum.cz/…/search.aspx?…
Ahoj pro Bartipa,
budu moc ráda, když mi to zašlete na mail..ten je drahusemouchova@seznam.cz Drahuš
Taky jsem naletěla. Zajímalo by mě co v těch tobolkách teda je. Doufám, že mi spoň neubližují ![]()
Nezlob se, ale myslím, že tato diskuze ztrácí smysl. Tolik negativních ohlasů na tablety a přesto sem chodí tolik naivních lidí, kteří jen napíší svou obavu a nepřečtou si tady nic, co už z praxe vyzkoušeli na sobě jiní, co na tablety naletěli.
Proč myslíš, že to tu píšeme? Abychom varovali před ublížením si na zdraví a před zbytečným vyhazováním peněz, protože tablety nefungují.
Děkuji za adresu, zkusím ten šmejd poslat zpět, vzala jsem si jen 2 tablety a nedělaly mi dobře. Zbytek jim vracím. Kde koupím bublinkovou obálku? Děkuji
![]()
Bublinkovou obálku koupíš v papírnictví, to je snad jasné ![]()
Něco bez práce a odříkání moc dobře nejde. Zkusil jsem 28 denní program od Mačingové a zbavil se opravdu přebitečných centimetrů a kilo. Celkem 9 kg. Samozřejmě při sedavém zaměstnání a bez sportu. Zkuste to, není to špatný, hlady netrpíte a po 14 dnech co jsem přestal a začal jíst normálně se váha nezměnila. Ale chce to hlídat a popřípadě pokračovat v dalším programu, který navazuje na tuto očistnou dietu. Zbavil jsem se pálení žáhy, které mě často obtěžovalo. Celkově se cítím lépe. Doporučuji