Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
27.11.12 09:00

Pro Drahuse11

Psala jsi mi o telefonní číslo, nezavolala jsi. Co jsi potřebovala? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
27.11.12 09:38

viktorína

Ano, v zásadě je to tak. Hlavní je napsat číslo účtu, podpis pod dopis a dodržet 60 denní lhůtu. Dál bych vypsala jen potíže, které ti tablety způsobily a naopak žádný úbytek na váze ani v cm. A dost rozhořčeně, bylo to velké zklamání. Vždyť je to pravda, já se dávala měsíc po tabletách ještě do svého běžného stavu. Nikdy bych se zdravím už tak neriskovala.

• Citovat
  • Upravit
tofule
28.11.12 10:18

Zrušení objednávky

Tak jsem si to taky objednala a pak jsem našla tuhle diskusi. tak děkuju moc za vaše příspěvky, rychle jsem si četla obch. podmínky a do dvou hodin od objednávky je možné celou objednávku zrušit. na tel. 228 881 344, raději jsem to psala i na těch jejich stránkách pro kontakt. tak jen doufám, že to zrušení bude platit…

• Citovat
  • Upravit
7
28.11.12 10:39

Dobrý den, kéž by lidé raději dříve četli příspěky ponaučených lidí než se nechají napálit a pak řeší nastalé problémy. Mějte se lidičky dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.11.12 12:23

Ahoj to jsem kvůli jak jsi říkal, že nerada píšeš ať zavolám, že to probereme. To si nepamatuješ? A jak jsi psala, že Ty každému pomůžeš a na Tebe, že se každý vykašle, tak já jsem nějak nyní v depresích a nechci Tě obtěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
28.11.12 12:58

Drahuse11

Když píšeš někomu konkrétnímu, tak napiš jeho nick do nadpisu příspěvku. To se potom ukáže silným písmem a konkrétní člověk to nepřehlédne. Jinak se to docela snadno překoukne, někdo chodí do diskuze jen někdy a jede jen po svém nicku.

• Citovat
  • Upravit
katka551
28.11.12 13:50

Dobrý den,
dnes jsem se taky nechala takzvane unest touto reklamou na zhubnuti a v pondeli ocekavam balicek. Tak jsem zvedava jak to vsecko dopadne. Okamzite po objednani me volal nejaky chlapik myslim ze mluvil slovensky pro overeni objednavky atd. S vysladky se s vami podelim :roll:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.11.12 14:52

katka551

Škoda, teď nastanou starosti.
Myslím, že bys ještě měla zkusit možnost se s nimi spojit a objednávku zrušit. Můžeš se přece poradit s lékařem, který ti nedoporučí žádné pokoutné tablety se špatným masívním ohlasem v diskuzi a proč riskovat, že ti bude opravdu po tabletách špatně?
Nebo ti zbývá objednávku nepřevzít, zatloukat a zatloukat. Všechno je možné, jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá. Jen se neboj a nedej se. Ušetříš si spoustu starostí a nepřijdeš ani o těch 119,– Kč, které potom chtějí jako úhradu poštovného. Na to nemají nárok.
Podívej, slušná firma ti vrátí za zboží, které jsi špatně zakoupila, peníze i s poštovným, tak jako se to teď stalo mě, kdy jsem si na netu vybrala čepici, moc pěknou, velikost universální, ale přesto mi byla malá a střihově mi neseděla. Vrátili mi všechno, co jsem zaplatila, pouze jsem platila poštovné za odeslání zboží zpět. Tohle není běžné, ale jak jsem nedávno poslouchala v nějakém pořadu, mělo by to tak být, ale lidé prý o tomto nároku nevědí.
Navíc u tablet WL lákají reklamou na mimořádnou sníženou cenu a poštovné zdarma.
Nepřebírej to.

• Citovat
  • Upravit
Retrivr
28.11.12 15:29

kadala

Teď jsem si přečetl, že při nevyzvednutí balíčku nemají nárok na zaplacení poštovného. To mě potěšilo a doufám, že to je pravda. Krásný den všem. :lol: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.11.12 16:07

Retrivr

No nárok nemají, ale když už vracejí peníze, tak si to stejně odečtou. S tím nikdo sám nic nenadělá. Ale byly tu už nabídky dát se dohromady a dát to k soudu, sám jeden nic nezmůže. Ale nakonec je každý rád, že mu hlavní část vrátili.
Já docela chápu, že se nikdo nechce zbavit anonymity a raději to poštovné oželí, jenže je to špatný přístup k celé věci. Podvodníci se jen vysmívají. Asi jim to i tak stojí za to.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.11.12 16:12

Retrivr

Na nevyzvednutí balíčku se také už teď dívám jinak. Zpočátku bych nic takového nenapsala. Ale ta jejich otrlost, nabízí stále stejné falešné zboží, které nefunguje, tak proč jim neoplácet stejnou mincí? Jejich reklama v různých podobách na nás vyskakuje ze seriózních stránek, nedivím se, že stále tolik lidí naletí.

• Citovat
  • Upravit
Jiří Zeman
28.11.12 22:19

Zkušenost

Já cvičím a jím 5× denně pohyb celkem mám v zaměstnání.
Jenže sem moc nehubnul zkusil sjem přípravek od Weight loos, jestli to nepomůže a
vyhozené peníze přípravek přišel z nějaké vesničky v Polsku a je k ničemu.
Nic vám nevrátí a nepomůže vám zkoušim takhle víc prášk uaa asi na po 7 jsem zkusil Xaviton Extrakt od jedné Španělské firmy a pomohl mi začal jsem hubnou CCA 4kg za měsíc, takže přípravky vám pomůžou, ale né bez pohybu a správné výživy a né každý vám pomůže.

Xavitonu nedělám reklamu, ale myslím, že sem za 4měsíce zhubl dobrách 11Kg a sem psokojený navíc ty 3.25 + poštovné mě vážně nezabijou.

• Citovat
  • Upravit
LMLMLMLMLML
29.11.12 18:10

RADA

Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Prášky jsem si objednala, ale později jsem zjistila, že nikde nemají obchodní podmínky, tak jsem si prášky nevyzvedla, a ted po půl roce ticha mi přišel email, že musím uhradit 119kč za poštovné, máte s tím někdo zkušenosti? Mám obavy, že pokud částku neuhradím v budoucnosti mě může čekat i exekuce, ale zase jim nechci z principu už jen poslat 120kč. Díky

• Citovat
  • Upravit
roman krkos
30.11.12 20:22

je to uplna blbost

Dodali mi to 12.11.2012 takze uz je dost dlho a neschudol som ani kilo je to totalna hlupost

• Citovat
  • Upravit
Helena10
30.11.12 21:13

Já jsem podala stížnost na ESC, aby celou věc prošetřili a odpověděli mi, že firma sídlí na Komorských ostrovech a nemůžou, nebo nechtějí, s tím něco dělat. Od srpna čekám na vrácení peněz. Atˇsi je odnese :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková